bu dizinin altyazı olayına 7.bölümden itibaren ben el atıcam sanırım. ingilizce altyazıyı bulduktan 1 gün içerisinde burda sizlerle paylaşırım.
valla şimdiden allah razı olsun derim hocam. çünkü planette çok geç çıkıyor altyazı. beklemek sinir ediyor
evet ingilizce subtitle ı bile geç konuyor kaldı ki türkçesini hemen koysunlar benim içine bir pratik olur sizde ok verirseniz çevirmeye devam ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Mydonose
bu dizinin altyazı olayına 7.bölümden itibaren ben el atıcam sanırım. ingilizce altyazıyı bulduktan 1 gün içerisinde burda sizlerle paylaşırım.
Eyvallah Kardeş bekleriz Gerçekten altyazılar çok geç çıkıyor. LOST olsa 1 gün iiçinde yapıveriyorlar terminatörü kimse sevmiyo heralde... Onlara
Arkadaşlar altyazıyı bana bırakın.Divxplanette biz ayarladık onu.Ben çevireceğim 7'den itibaren.
Banlamanıza gerek yok.Çeviren arkadaş haftada 5-6 çeviri yapan bir arkadaştı.7.bölümden itibaren ben çevireceğim.
son iki bölüm çok güzeldi, james cameron'un projeye dahil olduğunu bilmiyordum,eğer böyle birşey varsa gerçekten süper olur.
izlemek isteyen arkadaşlara önerim 720pHD versiyonu indirsinler.ingilizce altyazısı bölümü indirene kadar çıkmış oluyor zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Arkadaşlar altyazıyı bana bırakın.Divxplanette biz ayarladık onu.Ben çevireceğim 7'den itibaren.
Banlamanıza gerek yok.Çeviren arkadaş haftada 5-6 çeviri yapan bir arkadaştı.7.bölümden itibaren ben çevireceğim.
Kusura bakma arkadaşım aslında haklısın banlamaya gerek yok. düşünülmeden söylenmis bir ban dı. Çalışmaları bekliyoruz
Dün 1. bölümü izledim ama çok zorladım kendimi bitirmek için.
Efektler eyvallah güzel ama oyunculuk ve kurgu vasat olduğu için dizinin izlenebilirliğini çok çok düşürüyor.
Diğer bölümleri de indiriyordum hemen sildim hepsini.
Ben şahsen tavsiye etmiyorum.
Work_Shop arkadaşım bende 4.bölüme kadar öyle diyordum.Ama özellikle 4. bölümden başlayarak dizinin havası değişti.Hele 5. ile 6. bölüm mükemmel.Bence çek izle ne demek istediğimi anlarsın.
Sanırım çeken ekip birbirine yeni alışıyor, ve yapımdaki hatalar her bölüm daha da azalıyor!
quote:
Work_Shop arkadaşım bende 4.bölüme kadar öyle diyordum.Ama özellikle 4. bölümden başlayarak dizinin havası değişti.Hele 5. ile 6. bölüm mükemmel.Bence çek izle ne demek istediğimi anlarsın.
Sanırım çeken ekip birbirine yeni alışıyor, ve yapımdaki hatalar her bölüm daha da azalıyor!
Hocam ama 8. bölüm sezon finali. Bu konuda napacağız
alt yazıdan halen ses yok. sitesinde 13 bölüm yazıyor bu arada ne iş.
quote:
Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***
quote:
Hocam ama 8. bölüm sezon finali. Bu konuda napacağız
Sezon finali 12.bölüm.
imdb'de yazıyor.
Hmm Wikipedia'da sadece bir kısmını göstermişti.
sarahconnorchronicles.org sitesinde ise öyle görmüştüm. IMDB'yi kontrol ettim hakkaten 12 bölüm görülüyor, ama isimler yazılmamış daha. Umarım 12 bölümdür hakkaten
6. bölüm halen çevrilmemiş, divxplanet te darkopal çeviriyordu vazgeçti sanırım?
Ya çevirse keşke Darkopal'da izleseniz valla çok güzel 6. bölüm
allah şükür darkopal çeviriyi tamamlayıp koymuş sonunda. sağolsun ama bu sefer çok vakit geçti. ingilizce alt yazıyla izleyince insan heyecanını anlayamıyo dizinin( en azından ben öyleyim). bi kezde türkçeyle izleyelim bakalım darkopal galiba hitman i dinleyerek tekrar çeviriyormuş. eğer öyleyse gecikmesi normal. emeğine sağlık yinede adamın.
@Erwin hocam inşallah sen daha hızlı el atarsın dizinin çeviri işine...
sonunda izleyebildik diziyi. bu bölümde farkettiniz mi cameron (dişi terminator) yok ettiği terminatorün çipini çaktırmadan cepe indirigandi yaptı. neler planlıyor acaba? kendine mi takacak yoksa?.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
sonunda izleyebildik diziyi. bu bölümde farkettiniz mi cameron (dişi terminator) yok ettiği terminatorün çipini çaktırmadan cepe indirigandi yaptı. neler planlıyor acaba? kendine mi takacak yoksa?.
Nası yapcek onu? Bunlar çipi çıkarınca odun gibi kalıyorlar ama.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
Nası yapcek onu? Bunlar çipi çıkarınca odun gibi kalıyorlar ama.
orası zaten ayrı bir iş. nasıl programlandıysa artık. derek'in gelecekteki görüntülerinde demişti ya programlandıktan sonra bozulabiliyorlarmış diye. herhalde cameron'unda kullanma tarihi geçiyor.
size bir ip ucu..
bu ekip hiç bir zaman skyneti durdurmayacak.. cameron un öyle bir görevide yok nedenmi.. çunki skynet olmassa gelecekte skynet ekarşı direnişci olan john un babasıda gelecekten geçmişe gelemez ve böylelikle john diye biride olmaz..
yani john kendi benliğini yok etmeyi göze alamaz .. sadece geleceğin dünyasında makineleri kontrol etmeyi amaçlıyor okadar