Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles | 3.Bölüm (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cameron kötü tarafa geçerse John u kim koruyacak 2 robotla baş etmesi epey zor.
  • arkadaşlar bu diziyi nasıl canlı izliyosnuz? hangi kanalda??? fox amerika,türkiyede hiç bir uydu alıcı vasıtasıyla seyredilemior sanırım.. bilgi verebilir misiniz 8 eylül de başlıyo sanırım yeni sezonu, cnbc veriyo ama onlar 1.sezonu verecekler galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 29 Ağustos 2008; 4:29:56 >
  • arkadaşım bölümleri nette arat bulursun, herkes indirip seyrediyor artık ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1
    arkadaşım bölümleri nette arat bulursun, herkes indirip seyrediyor artık ..

dostum onu biliyorum zaten.. yayınlandıktan 1-2 hafta sonra nete düşer ordan indirirsin diosun da o geç olur benim için... ya televizyondan canlı izleyenler "fox amerikadan" nasıl izliyor hangi kanaldan hangi uydu alıcı vasıtasıyla,hangi uydudan seyrediyolar, nasıl oluyor bu işlem onu merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 29 Ağustos 2008; 15:49:24 >
  • Bu dizi bu kadar az mesajı bence hak etmiyor. İlk başta çakma terminatör izlenimi veriyor ama izleyince öyle uyduruk olmadığı görülüyor.
  • Zaten bu topicten konuşmuyoruzki ama forumda diğer dizilere oranla izlenme oranı az tabi.

http://forum.donanimhaber.com/m_26123966/mpage_4//tm.htm#28515928
  • Arkadaşlar dün CNBC-e de verilen bölüm kaçıncı bölümdü?
    Teşekkürler
    Neyse gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobest -- 26 Ocak 2009; 13:21:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1
    arkadaşım bölümleri nette arat bulursun, herkes indirip seyrediyor artık ..

dostum onu biliyorum zaten.. yayınlandıktan 1-2 hafta sonra nete düşer ordan indirirsin diosun da o geç olur benim için... ya televizyondan canlı izleyenler "fox amerikadan" nasıl izliyor hangi kanaldan hangi uydu alıcı vasıtasıyla,hangi uydudan seyrediyolar, nasıl oluyor bu işlem onu merak ediyorum..

yayınlandıktan en geç 2 gün sonra nete düşüyor kardeş, dizi şu an tatilde şubat ayının sonunda 3.sezona başlayacak.

• ilk 5 bölümü izledim daha

dizi kaç sezon sürecek?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.