Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles | 3.Bölüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Erwin

Saçmalığın dibine vurdular 3. bölümde. 2. bölümdeki zaman makinasından geçen makina ve Terminatör'ün kopan kafasını! bulması! inanılmaz saçmaydı.3. bölümdede buna bir yenisi eklendi ver Terminatör kendine et yaptı.

o profesörün tam olarak ne yaptığını çözdüm saçma buldum diyorsun yani bizlere?
    dizide açıklanmayan şeyler var daha aceleye gerek yok

• İlk 3 bölümü izledim.
    Güzel diziye benziyor.
    Bence Arnold'suz terminator olmaz
  • 3 bölümünü de büyük bir arzuyla izlemeye çalıştım.Ama olmayınca olmuyor pes ettim artık.Hem senaryo hem oyunculuk çok vasat.Fazla dayanmaz
  • Resimleri güzelmiş ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: mt2414

quote:

Saçmalığın dibine vurdular 3. bölümde. 2. bölümdeki zaman makinasından geçen makina ve Terminatör'ün kopan kafasını! bulması! inanılmaz saçmaydı.3. bölümdede buna bir yenisi eklendi ver Terminatör kendine et yaptı.

Profesörün ne yaptığında değilim.Benim derdim Terminatör gibi karizma bir aletin böylesine saçma şeyler yapması.Terminatör vücudu olmamasına aldırmaz, gidip te bir profesöre formül yazıp bana vücut yap demez.

• quote:

quote:

quote:

Profesörün ne yaptığında değilim.Benim derdim Terminatör gibi karizma bir aletin böylesine saçma şeyler yapması.Terminatör vücudu olmamasına aldırmaz, gidip te bir profesöre formül yazıp bana vücut yap demez.

filmdeki terminatörlerle dizideki terminatörleri karıştırmamak lazım...
    filmlerde t1000,tx gördük ama dizideki terminatörler resmen ilk fimdeki arnold ayarındalar

• quote:

quote:

quote:

quote:

filmdeki terminatörlerle dizideki terminatörleri karıştırmamak lazım...
    filmlerde t1000,tx gördük ama dizideki terminatörler resmen ilk fimdeki arnold ayarındalar

İlk filmdeki Arnold'a bakarak söylüyorum tüm bunları zaten

• 4.bölüm yayınlandı,güzel olmuş, özellikle 3. bölümün duranlığından sonra iyi geldi.
    yorumlarınızı bekliyorum.
  • Bölüm iyiydi de gene baya güldüm.Neden mi?

Terminatör kendine estetik yaptırdı.

Dizi yavaş yavaş düzeliyor.Şu kötü Terminatörün zırvalıkları bu estetikle bitmiştir inşallah.Şu ana kadar diziyi batıran oydu zaten.
  • 4.bölüm yayınlanmasına rağmen altyazı cıkmadğı için izleyemedik.
  • 4. bolumu izledim guzeldi. Spoiler vermiyorum.
  • Ben takip ediyorum bu diziyi gayet güzel 4 bölüm oldu ilerliyor bir şekilde... Terminatör efsanesini sevdiğim için hoşuma gidiyor benim.
  • Arkadaşlar çıktığından beri diziyi takip ediyorum. 4 ve 5. bölümler gerçekten çok iyi olmuş. Hele 5. bölümün kendisi ve sonu gayet heyecanlandırdı ve insanı sabırsızlandırıyor Elimde yayınlanan bölümlerin 720p HD versiyonları ve altyazıları mevcut

Ayrıca yabancı basın diziyi beğenmiş. Tutacağa benziyor. Tutar umarım İzlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles | 3.Bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 17 Şubat 2008; 11:52:44 >

• evet ben birazdan 6. bölümü izleyeceğim giderek güzelleşiyor dizi sevdim ben
  • 6.bölüm de müthiş.Dizi öyle bir ivme kazandı ki o baştaki hataları falan boşverin derim.Harika dizi oldu harika James Cameron işe elini attığından beri bir düzelme var dizi de.

Hele 6.bölüm bomba

Meşhur zaman makinası ve plastik derili T-600 serisi Terminatörü gösterdiler bu bölüm.Yıllardır pek çok fanın beklediği görüntüydü bunlar! John Connor kendine zaman makinası yapmış üssünde! Etrafta tekrar programlanmış Terminatörler geziyor.
    Süper süper

• İlk gördüğümde bo tpici direk atladım sorna yorumlra baktıkça tüh kötü olmuş demklki diyip vazgeçtim sonlara geldikçe hemen innndirmeye koyldum:)
  • 6. bölüm müthişşşşşşşşşşşşşşşşş!!! James Cameron

Dizinin ratingleri de gayet güzel. Two and a half man'i falan geride bırakmış

6. Bölümü cidden müthiş olmuş. Ya ne diyeceğimi bilemiyorum of az önce izledim

Ama arkadaşlar Cameron orda T-888'in çipini niye cebine atıyor anlamadım. O da mı kötüleşecek yoksa ben çok seviyodum onu böle gariban cybernetic organism rolü oynuyordu O kötü olup onu yokederlerse ağlarım

Ayrıca dizinin 8. bölümü sezon finali Kimbilir 2. sezon ne zaman gelir

Arkadaşlar ayrıca, şunları bilmenizde fayda var. (IMDB'den aldım)

That will be a major plot point on the series: to find out who built Skynet without Miles Dyson, how and why. Miles Dyson's wife and child appeared in the pilot episode, without enough information. Anyway, Dyson's death in T2 has been blamed on Sarah Connor.
    How do they manage to get any weapons of the future through the time portal?

There are several ways: one, is to carry them inside the skin; other is to send someone to the past and build the future weapons from scratch and stash them in safe places for present time travellers to use.
    How is Terminator 3 related to this series?

It isn't. Sarah Connor Chronicles will be a reboot of the Terminator universe's continuity, starting from where Terminator 2 left off. Series creator Josh Friedman says that the reason for this is that Sarah Connor is a vital component of the series, and her absence from T3 was a major factor in fans not taking to it. He describes SCC as an alternate timeline.

How will Terminator 4 be related to this series?

Terminator 4 will follow on from Terminator 3, and so will be part of that film's continuity.
    How did the terminator head travel through time?

According to creator and executive producer Josh Friedman, there is still flesh (at the time burning from the effects of the plasma weapon) on Cromartie's head when it enters the portal. This allows it to time travel. The flesh is completely consumed when the Cromartie's head exits the portal, thus leaving only a metallic skull.

His words: When Cromarties head goes through the time bubble, THERE IS FLESH ON IT. If you cant see it, thats because a) its burning off very quickly and b) certain people dont like it when we show burning flesh, cyborg or not.
    Given that this series picks up where Terminator 2 left off, what year is this series' "present?"

1997 or 1998. But, they time traveled to 2007 (or 8), and that is the time the series takes place.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 20 Şubat 2008; 11:00:16 >

• 6 yı indirdik bakalım. alt yazısıda gelsin hemen izleyecem. guzel gidiyo dizi.
  • bu dizinin altyazı olayına 7.bölümden itibaren ben el atıcam sanırım.
    ingilizce altyazıyı bulduktan 1 gün içerisinde burda sizlerle paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mydonose

bu dizinin altyazı olayına 7.bölümden itibaren ben el atıcam sanırım.
    ingilizce altyazıyı bulduktan 1 gün içerisinde burda sizlerle paylaşırım.

valla şimdiden allah razı olsun derim hocam. çünkü planette çok geç çıkıyor altyazı. beklemek sinir ediyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.