Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
0
Favori
39.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bölümlerinde vasat bir dizi havası vermişti. Her bölümde cameronla başka bir robotun dövüşünün izleneceği sıkıcı bir dizi olacağını düşünmüştüm. Ancak dizi ilerledikçe bunda yanıldığımı anladım. Bir heroes Lost veya BG havası olmasa da her hafta severek izlediğim bir dizi
  • Dizide en kıl kaptığım karakter, kendisine hayran olsamda, herhangi bir filmde gerçekten "John Connor, Leader of the Human Resistance" görmesekte, John'ın önemini her T filminde görmüştük(özellikle T2). Yakında da Connor sevgim Salvation ile katlanacak fakat; bu dizide ki John'a kıl oldum! Tamam anladım daha çocuk, kıyamet gününden önce birşeyler yaşamak istiyor, ama çok abartmışlar be! Paso somurtuyor, ağlıyor falan...

Gelelim Sarah Connor'a; Linda Hamilton'ın T2'de ki performansını bilmeyen yok ve o senaryoyla bu mükemmel performans birleşince harika bir şey çıkmıştı ortaya. Dizideki Sarah'a ve senaryoya bakıyoruz(senaryo iyi gitsede, yinede Sarah'ın üzerinde abartılı şeyler var). Sarah dizide paso birilerini yönetiyor, herkesi yönlendiriyor. Hayır, bizim gördüğümüz böyle değildi ki T2'de? John'ı sıkan, sürekli yanındaki t-888'e hakaret eden(ki ula bulmuşun robotu kıymetini bilsene! t-800'le(Arnold abiyle) nasıl geçiniyordun? Filmin sonunda neredeyse ağlayacaktı, fakat dizide 18 bölüm geçti hala Cameron'a hakaretler, sen karışmalar, bilmemneler. Cameron'da robot gibi durmuyor ki arkadaş. Yok ayağımı rüzgara doğru uzatıyorum hissediyorum, yok John'ın yanına EROTİK uzanmalar falan. Arnold abiden örnek alsana! Git beşlik at, "hastala vista" de... Ne o öyle insan ayakları.

En sevdiğim karakter ise Derek tabii ki... Anlatmaya gerek yok...

Evet destan yazmışım, farkında değilim. Fan olmak böyle bir şey işte. Dizi güzel izlemeye devam, hadi bakam

Ve bu smile ile mesajı bitiriyorum;

• gereksiz triplere girmese karakterler aslında daha iyi olacak, aslında farklı oyuncularla 2 film arası dönemi diziyle anlatmak saçmalık bence
    (Panasonic Lumix DMC FX07, Sony HX-90v, Sandisk Sansa Clip, Redmi Note 7)
  • Son sahne vurucuydu ama genelde iyi bir bölüm değildi.

riley nin john connor a yamuk için çalıştığını tahmin etmiştim ama hisleri gerçek galiba
  • Arkadaşlar bi sorum olcak cnbc-e de ki terminator dizisi bitti mi normalde bugün 9 da olması gerekirken bugun 9 heros özel bölümü war 10 da ise yeni bölümü war peki bu dizi hangi satte yeni bölümü

Orjinalden alıntı: zotee

Arkadaşlar bi sorum olcak cnbc-e de ki terminator dizisi bitti mi normalde bugün 9 da olması gerekirken bugun 9 heros özel bölümü war 10 da ise yeni bölümü war peki bu dizi hangi satte yeni bölümü

aynen bende fark ettim.bitmesi imkansız bu haftaya özel sanırım

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Son sahne vurucuydu ama genelde iyi bir bölüm değildi.

riley nin john connor a yamuk için çalıştığını tahmin etmiştim ama hisleri gerçek galiba

Evet kızın duyguları var bencede.

Onun dışında ajan Ellison da aklını başına alması lazım.

begendim biraz sıradısı bir bolumdu.

Orjinalden alıntı: tanak

11. bolumu izledim bu arada turkce altyazısı da hazır.
    Cameron üzerine kurgulanmış.

begendim biraz sıradısı bir bolumdu.

Çok enteresan bir bölümdü ya resmen robot psikolojisi olmuş (nasıl oluyosa artık) Kamuranın geceleri ne yaptığını öğrenmiş olduk böylece 7/24 çalışıyor tabi hiç boşu yok
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bu bölüm hayal kırıklığı idi.

bencede gereksiz bir bölümdü

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• İttirme bi bölümdü.Dizi ile alakası yok gibiydi.Bu tarz bölümler Battlestar Galacticada çok var.Keşke yapmasalardı.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::

• Cameron'un yakında hisleri de olabilen bir makine olduğuna doğru gidiyor iş.

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Cameronda hislerden öteside olabilirmi ?
  • ya ilerde çok garip şeyler mi olacak bana mı öyle geliyor.ya dayanamadım okulun labaratuardan girip bi kaç bölüm izledim o duvardaki kanlı yazılar sonra şu şi,rketin 3 noktalı logosu parmak ucuna sığacak büyüklükteki bilgisayarlar film gitgide kopuyor beni götürüyor yanında tabii.
    sanırım cameron comartie nin çipini mahvedecek gömüyor mu napıyor anlayamadım.sonra gelecekten bi kız gelmiş derekin kırığıı noluyor o kız neden gelmiş . sarışın kız dost mu düşman mı en merak ettiğimise o sıvı-metal ateşli robot bu işin neresinde. görevlerinin arasında john var mı yok mu????

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Cameronda hislerden öteside olabilirmi ?

Ne gibi
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.