Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu okumadım spoiler vardır diye
    Dizi nasıl devam ediyor?
  • Terminator Sarah Connor Chronicles 2X21 bomba gibi geliyor. fragmanda cameron pompalıyı almış dalıyor bi yerlere
  • TSCC trailer 2x22

• Trailer'da Cameron hapiste polisle çatışıyor, ee malum kanında var karakol basmak.

• dizinin tansiyonu fazla . bir bölümde hem derek hem de charley i harcadılar. ne oluyor dedim.

gelecek bolumde sarah ı yı kurtarmaya calısacagı kesindi zaten cameron ın

NOT: Anlamadıgım sey belki de savannah ı oldurcek robotu john yolladı. niye kendi işlerine taş koyuyorlar. cehaletten olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 5 Nisan 2009; 13:55:27 >
  • Aksine, gelecekteki Skynet, ileride kendisine karşı gelecek olan Catherine Weaver için de geçmişe bir ölüm timi yolladı. Sebebi büyük ihtimalle buydu.
  • Gelecek bölüm süper olacak gerçekten.Sezon finaline yakışır bir kapanış yapacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque
    Aksine, gelecekteki Skynet, ileride kendisine karşı gelecek olan Catherine Weaver için de geçmişe bir ölüm timi yolladı. Sebebi büyük ihtimalle buydu.

yani sıvı metal robot insanların tarafında mı?
  • 2-3 bölüm önce denizaltıda geçen olaylarda sıvı model bir robotun John'un kendisine katılma isteğini, başına gelenlerden sonra reddettiğini göstermişlerdi hatırlarsan. İnsanlarla işbirliği yapacak dereceye geldiyse demek ki Skynet ile bir alıp veremediği var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque
    Aksine, gelecekteki Skynet, ileride kendisine karşı gelecek olan Catherine Weaver için de geçmişe bir ölüm timi yolladı. Sebebi büyük ihtimalle buydu.

yani sıvı metal robot insanların tarafında mı?

İnsanların tarafında değil kendi tarafında ama çok akıllı bir robot ne işine geliyorsa onu yapar insanlarada yardım edebilir...
  • o robotun ne oldu belli değil daha, erken konuşmayın bence amacı için o kızı bile yok eder.
    İlk bölümlerde andy, jonh herny niyi yapıyor gelecekteki sky net. oda kafayı yiyip insanlara saldırıyordu. şimdide geçmişteki makina çıktı 1. filmdeki nasıl yayıldıysa kendine yaşayacak bir sistem bulmuş ve amele gibi kullanıyor insanları, onun dışında sayılmayan ama 3. filmdeki program var ki bu kesinlikle sayılacak çünkü film var ve bu bağlantıyı kurmak zorundalar. alın size sky net kardeşler(o sıvı metal 3 den birinin kontrolü altında). derik öldü carly öldü sırada sarah var. filimlerde herkez jonh conar övüyor ama çocuk bi 2 ci film de iyidi gelcekten geçmişe makina gönderiyorsun babasını kurtarmak içinde göndersene yok ne yapmaya çalışıyor anlaşılmıyor buradan da şu sonucu tekrar çıkarıyoruz geçmiş ne olursa olsun değiştirilemez.

• Bugün izledim yeni bölümü.. Derek öldü yaa :((

• sanırım ölmüştür.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009)

• Sırf Burdaki Sohbeti Gördüğüm İçin Üye Oldum Gerçekten Dedikleriniz Hepinizin Düşünceleri Çok İlginç Ve Mantıklı Bende Terminator Manyağıyım Derek' e Çok Üzüldüm Ya Çok Severdim Sarah Yakalandı İşler İyice Değişti Bende 3. Filme Uymadığını Düşünürdüm Ama Fantastik Bi Hikaye Olduğu İçin Hoş Görürüm Sonuçta Hatalar Olabilir Hele Birde Filmden Sonra Araya Pekiştiriliyorsa
    Şu Yeni Bölüm Bi Geleydi Ama Gerçekten Derek Ve Charley Kötü Oldu :S
    ! Herkese Merhaba !
  • muhteşem bir bölümdü , bu dizi gün geçtikçe güzelleşiyor

sezonun ortaları ağır aksak ilerliyordu ama sonlara doğru şaşırtıcı ve kaliteli işler oluyor

Dizinin güzel bir boyutu da felsefik konuşmaları insanı düşündürüyor
  • Evet Katılıyorum Ortalarda Adam Sıkılıyor Genelde Ama Bazen Değişik Olaylar Olunca Bağlanıyor Sonlarda Dizi Coşuyor :D
    Ayrıca Gerçekten Konuşmalar Adamı Düşündürüyor Filmi Durdurup Bu Ne Demek İstedi Diye Düşünüyorum Bazen :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y4M1

Sırf Burdaki Sohbeti Gördüğüm İçin Üye Oldum Gerçekten Dedikleriniz Hepinizin Düşünceleri Çok İlginç Ve Mantıklı Bende Terminator Manyağıyım Derek' e Çok Üzüldüm Ya Çok Severdim Sarah Yakalandı İşler İyice Değişti Bende 3. Filme Uymadığını Düşünürdüm Ama Fantastik Bi Hikaye Olduğu İçin Hoş Görürüm Sonuçta Hatalar Olabilir Hele Birde Filmden Sonra Araya Pekiştiriliyorsa
    Şu Yeni Bölüm Bi Geleydi Ama Gerçekten Derek Ve Charley Kötü Oldu :S
    ! Herkese Merhaba !

Hoşgeldin

• Hoşbulduk Dostum
  • hoşgeldin birini daha kazandıra bildiysek ne mutlu bize
    arkadaşlar ilerleyen bölümlerde işallah t-x modelinide getirirler. onunda çalışma mantığını çözdüm ama anlatmıyacam
    t-1000 çalışma mantı benim uydurmam dı gerçekmi bilmiyorum ve t-x de
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

hoşgeldin birini daha kazandıra bildiysek ne mutlu bize
    arkadaşlar ilerleyen bölümlerde işallah t-x modelinide getirirler. onunda çalışma mantığını çözdüm ama anlatmıyacam
    t-1000 çalışma mantı benim uydurmam dı gerçekmi bilmiyorum ve t-x de

E tabikide senin uydurmandı adamlar onla ilgili açıklama yapmadılar zaten ''onunda çalışma mantığını çözdüm ama anlatmıyacam'' demişsin ya dizi yönetmeni gibi konuştun, izleyin görün anlatmicam heyecanı kaçmasın

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.