Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orasını ben de anlamadım sky net tarafından üretildi ama ????????
  • Ewt eğer Skynet tarafından programlanmışsa robot nası bunu sorma gereği duyuyo.. Eğer başka biri üretiyosa kim üretiyo, savaşa tarafsız mı kalıyolar.. Ya da Skynet üretiyo ama çok zeki kendi başına buyruk robotlar mı nasıl iş Her neyse elbet öğreniriz.. Yeni bölümüde indiriyorum %70'te
  • CyBeRBoY orayı bende tam anlamadım.İlerki bölümlerde açıklanır heralde.Belkide John savaşı bitirmek için robotlarla anlaşma yapçaktı.Ya da bazı robotlar devrimci gibi isyan çıkartıp farklı gruplara bölündü.Sonuçta yapay zekaları var.John'da bu gruplardan biriyle anlaşıp savaşta yardım istiycekti.Bekleyip görücez.

Yeni bölümü şimdi izledim.Son bölümlere nazaran daha güzel ve aksiyonlu bir bölümdü.Charley'in ölmesine üzüldüm gerçekten.Herifin başı beladan kurtulmadı bunların yüzünden en sonunda öldü kurtuldu.John muhtemelen kaçtı ama nereye gitti belli değil.John Henry'nin kardeşim diye bahsettiği kişi kim acaba.Herşeyi biliyor ve robotlarla ilgili tüm bilgiler var elinde.Sarah'nın kendine şok vermesi süperdi.Kadının kafası acil durumlarda gerçekten iyi çalışıyor.Derek çok şanslı.Eğer gizli yeri bilmeseydi Cameron'un onu kurtaracağını hiç sanmıyorum.

Bakalım dizi hareketlenicek gibi zaten sezonun bitmesine 2 bölüm kaldı birşeyler olsun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 28 Mart 2009; 21:57:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Ewt eğer Skynet tarafından programlanmışsa robot nası bunu sorma gereği duyuyo.. Eğer başka biri üretiyosa kim üretiyo, savaşa tarafsız mı kalıyolar.. Ya da Skynet üretiyo ama çok zeki kendi başına buyruk robotlar mı nasıl iş Her neyse elbet öğreniriz.. Yeni bölümüde indiriyorum %70'te

20.bölüm spoiler

John henry yani Türkün bir kardeşi çıktı ortaya bununla bir ilgisi olabilir ama ben sıvı robot olayının skynet ile alakası olmadığını düşünüyorum çünkü robotlarda kutunun içinde taşıyorlardı John Connorda kutunun içinde ne olduğunu biliyordu kontrol altında tutacakları birşey olsaydı kutuya koymazlardı ya mantık hatası var yada sıvı robot skynetin başınada büyük bir dert(filmleri unuttum orda bu konuya bir açıklık getiriyorlarsa bilemem).

• çok iyi bir bölümdü dizinin sezon arasını iyi verecek gibi görünüyor bütün yaz terminatör bekliyecez anlaşıldı.

[heryn kardeşim dedi birinci filmdeki terminatör(t 800); arnılt amcamız,( kötü olan sarah'yı öldürmeye çalışan) 2. filmde miles dyson entegreyi yapmaya çalışyordu demekki başarılıda olmuş skynet baştan beri o robotmuş ve şimdide insanları kullanarak diyer mahser günündeki robotları yaptırıyor burdanda filmin konusuna geri dönüldü belli oluyor. Eyer 3. filmi izlemişeniz skynet tek bir bilgisayar değildi diyordu jonh dünyadaki bütün gelişmiş makinalarda veya bilgisayarlarda kendini barındırıyor dizi 3. filmi kayle almıyor ama burda anlaşılıyorki 3. filmden de etkileniyor. şimdiki hikayede belli oldu tekrar t800 yok edilmeye çalışılacak ama bu herny yok etmeden çok daha zor çünkü internete yayılmış yeni zezonu bize merakla bekletcekler burdanda en iyi sonuç budur. ]

• quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

quote:

Ewt eğer Skynet tarafından programlanmışsa robot nası bunu sorma gereği duyuyo.. Eğer başka biri üretiyosa kim üretiyo, savaşa tarafsız mı kalıyolar.. Ya da Skynet üretiyo ama çok zeki kendi başına buyruk robotlar mı nasıl iş Her neyse elbet öğreniriz.. Yeni bölümüde indiriyorum %70'te

20.bölüm spoiler

John henry yani Türkün bir kardeşi çıktı ortaya bununla bir ilgisi olabilir ama ben sıvı robot olayının skynet ile alakası olmadığını düşünüyorum çünkü robotlarda kutunun içinde taşıyorlardı John Connorda kutunun içinde ne olduğunu biliyordu kontrol altında tutacakları birşey olsaydı kutuya koymazlardı ya mantık hatası var yada sıvı robot skynetin başınada büyük bir dert(filmleri unuttum orda bu konuya bir açıklık getiriyorlarsa bilemem).

Skynet'in üç tane T1000 model ürettiği biliniyor. Biri Terminator 2'deki, biri buradaki Catherine Weaver, diğeri bilinmiyor. Skynet T1000'lerin potansiyelinden korktuğu için sayıları bu kadar az. Kendi kendine düşünce kapasitesi olan tek Terminator. O yüzden John onu bir kutuda bekletip direnişe katılır mısın diye soruyor. Kutudan çıkıp kaçan da Catherine Weaver rolündeki T1001 büyük ihtimalle.

• şimdi yeni bölümü izledim gerçekten bu sıralar izlediklerim içinde en iyisiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

quote:

20.bölüm spoiler

Benim mesajı alıntı yapmışsın yeni bölümü izlemedim o yüzden spoilerı okumamak için zor tutuyorum kendimi Nese bu gece bi izlim de okuyup yorumumu yorumumu yazarım..

• 20.bölümü beğendim gerçekten iyi aksiyon vardı John Henry'nin kardeşim dediği kim acaba çok merak ediyorum gerçekten.. Sarah'ın olay zaten şaşırttı.. 40yıl düşünsem aklıma öyle bişe gelmezdi tam dedim aha kadın gidici, verici çıktı ya Cameron'da nası bi robottur ya güvenli yeri biliyosun diye kurtardım diyo ulan bari yüzüne söleme adamın 2dk insanlık ettin sansın:D Yalnız bölüm hakkaten daha sonraki bölümleri merak ettircek nitelikte güzeldi..

Bu arada Crauser, filmlerinde o sıvı robotları açıklayıcı bişe yoktu.. Ama gönderilen robotlar sıvı metal robotlardı ve Skynet tarafından gönderildikleri için muhtemelen Skynet'le direkt alakalılar..

• quote:

20.bölümü beğendim gerçekten iyi aksiyon vardı John Henry'nin kardeşim dediği kim acaba çok merak ediyorum gerçekten.. Sarah'ın olay zaten şaşırttı.. 40yıl düşünsem aklıma öyle bişe gelmezdi tam dedim aha kadın gidici, verici çıktı ya Cameron'da nası bi robottur ya güvenli yeri biliyosun diye kurtardım diyo ulan bari yüzüne söleme adamın 2dk insanlık ettin sansın:D Yalnız bölüm hakkaten daha sonraki bölümleri merak ettircek nitelikte güzeldi..

Bu arada Crauser, filmlerinde o sıvı robotları açıklayıcı bişe yoktu.. Ama gönderilen robotlar sıvı metal robotlardı ve Skynet tarafından gönderildikleri için muhtemelen Skynet'le direkt alakalılar..

[birinci ve ikinci filmi dikkatlice birdaha izleyin ve en önemlisi miles dyson 2. filmde ne yapıyor.saten ilk verdim spoylerda kim oldunu biraz açtım ama sonuç miles dyson yaptığı enteğre hayat bulmuş veya kurtarılmış ve interne sızmış çünkü miles dyson tek bir robot üstünde çalışıyordu yada şirket kurtardı yazılımı ve program internette yayıldı en gelşmiş bilgisayarlarda kendine ev buldu dikkatlice 20 bölümü izlerseniz adam cameron çipini çıkarmadan önce telefonla konuşuyor konuştu kişi robot prpjesini kardeşimden buldum diyor herny de kardeşim diyor. kardeşler buluştu herny miles dyson a çok zeki diyor kendini geliştiren bilgisayarcıdan bile demekki burdanda bu şonuç çıkıyor eskiler akıllı adammış :) saten bizede okulda eğitm verdikleri yok öncede eğitim daha iyi imiş burdan da bu şonuç ortaya konuyor. ]

• Dizide aksiyon ve heyecan giderek artıyor. Eski terminatör havasına sonunda kavuştu. Bu sıvı terminatör olayı halen tam belli değil. John Henry'nin kardeşinin anlaşılan bir vücudu yok. Skynet ya da internet gibi yazılımsal olsa gerek anladığım kadarıyla. Crauser hakkında bi flashback yapsalar iyi olacak aslında. Gelecekten gelip geçmişte skyneti ortaya çıkarma da yönetici konumunda bir şey. Sanki 3 taraf var gibi. Makineler, Sıvılar ve İnsanlar gibi. Derek paçayı iyi kurtardı. O kadar amele kime çalıştığını biliyor mu acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Dizide aksiyon ve heyecan giderek artıyor. Eski terminatör havasına sonunda kavuştu. Bu sıvı terminatör olayı halen tam belli değil. John Henry'nin kardeşinin anlaşılan bir vücudu yok. Skynet ya da internet gibi yazılımsal olsa gerek anladığım kadarıyla. Crauser hakkında bi flashback yapsalar iyi olacak aslında. Gelecekten gelip geçmişte skyneti ortaya çıkarma da yönetici konumunda bir şey. Sanki 3 taraf var gibi. Makineler, Sıvılar ve İnsanlar gibi. Derek paçayı iyi kurtardı. O kadar amele kime çalıştığını biliyor mu acaba.

Son cümleyi iyi dedin ha Bizde bozduk kafayı sıvı terminatorlerle Ama cidden Terminator'un filmlerinden beri merak etmişimdir nası bişe bunlar diye

• 2x21 trailer:

• quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

2x21 trailer:

İşte beklediğimiz bölüm.Aksiyona doyucaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

2x21 trailer:

ooo süper bölüm olacak

• hiç birşey göremedim
  • nasıl göremedin youtube linki
  • hala göremedim benim bilgisayarda youtube girmek için program yok link atarsanız ben vtunelden girer izlerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

hala göremedim benim bilgisayarda youtube girmek için program yok link atarsanız ben vtunelden girer izlerim.

Vtunnel'den gir sen Youtube'a.Arama kısmına Terminator Sarah Connor Chronicles 2X21 yaz en üstte çıkıyor zaten.

• Dademin aradımda bulamamıştım, demeki uzun yazcaz( terminator scc 2-21) çok iyi bir bölüme benziyor. evet gelelim soruya kimler burakcaktı diziyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 2 Nisan 2009; 11:42:42 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.