Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tubejh

sıkıcı değil ama durandı, cameron gidici dizinin izleyicisinde büyük kayıp olacak.

cameron giderse bende giderim.Artık bi tadı kalmaz
  • Cameron gitmesin bencede ama şunun beyni düzelsin bi artık yaa.. Sapıtmalara başladı.. Zaten emirleri uygulamıyo bazen kafasına göre hareket ediyo.. Artık gelecekten yeni bi robotun gelmesi lazım, biraz uğraşsın onla stres atsın..
  • cameron gitmez büyük ihtimal.gelecekten yenisi gelirse yine aynısı gelebilir.
  • CAMERON'a model yenilemesi yaparlar herhalde eskisi yok edilip son model bir cameron olabilir bakalım ne olacak görecğiz
  • diziyi filme yaklaştırmak zorundalar, eyer dizi finali verecekse cameron büyük olasıkla yok edilecek(daha çok göreceksiniz) filminde jonh karısı var.
    ben böyle düşünüyorum.
  • Bakalım bu geceki bölümde neler olacak :)
    Bugünkü bölümün adı: Last Voyage of the Jimmy Carter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 20 Mart 2009; 16:57:39 >
  • benim babanemin eli böyle titriyor. bu yaşlanmış herhalde. :)
  • o kadar robotla kapıştı titresin o kadarda
  • ama jonh 2 ci filmden beri bilgisayar dahisi olarak gösteriyolar, çocuk iki bez parçasıyla çipi tamir etti cameranada komple bakım yapsın yağını suyunu koysun yazık makina bu insan değilki iyileşin
  • 17yi yeni izledim

riley ölünce mutlu oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

Bakalım bu geceki bölümde neler olacak :)
    Bugünkü bölümün adı: Last Voyage of the Jimmy Carter

Bu gece çıkcak dimi yaa, şimdi neler olcak merak ediyorum gerçekten olaylar gelişti iyice..
  • riley den ne alıp veremediz var yazık kıza cameronda yanlızdı işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

riley den ne alıp veremediz var yazık kıza cameronda yanlızdı işte

Doğru aslında Riley'e değil o Koreli tipli karıya sövmemiz lazım başından beri.. Zaten çok gıcık bişe
  • yıllardır aradığım konu. hiçbir bölümünü kaçırmadan internete çıktığı hafta içinde izledim. summer glau insan değildir. bir sorum var 19. bölüm
    riley in cameron tarafından öldürüldüğünü sandığı
    bölüm mü? değilse indireceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

yıllardır aradığım konu. hiçbir bölümünü kaçırmadan internete çıktığı hafta içinde izledim. summer glau insan değildir. bir sorum var 19. bölüm
    riley in cameron tarafından öldürüldüğünü sandığı
    bölüm mü? değilse indireceğim

19 bölüm dün gece ABD'de yayınlanan bölüm ben yüklüyorum şu an HDTV olanı %50. daha izlemedim.sende yükle.ayrıca bu konu uzun zamandır burada nasıl görmezsin

• yeni bölümün alt yazısı çıktı alt yazıda. Bu bölüm güzeldi hareket fazla yoktu ama jesiy hakkında. Beklenen kayıp bu bölümde kiminiz sevinecek kiminiz üzülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 21 Mart 2009; 20:22:34 >
  • bende yeni izledim ingilizce alt yazıyla iyi bir bölümdü ama dediğin gibi hareket yoktu
  • Dizi iyice felsefik bir havaya büründü.
    Azıcık da aksiyon istiyorum.
  • bu bölüme uzun zamandır girmedim ondandır

taner barışalım. kafamı pisuvara sokacaktın. dalgasına dedim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.