Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19u şimdi izledim. açıkçası beğenmedim.
    o riley'de gözüm vardı ölünce lanet okudum içinden. o jessie'i de hiç sevmemiştim. gitti mutlu oldum
  • bence cok guzel bölümdü olaylar oturuyor

Jesse yi oldurmeleri cok ilginçti. JOhn connor ilk defa sert cocugu oynadı. benim acaip teorim var. bence gelecekte john connor öldü. ama sanki ölmemiş gibi
    cameron onun komutanlıgını devam ettiriyor. cunku biz ikimiz aynı kişiyiz bana söyleyebilirsin dedi jesse ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

bence cok guzel bölümdü olaylar oturuyor

Jesse yi oldurmeleri cok ilginçti. JOhn connor ilk defa sert cocugu oynadı. benim acaip teorim var. bence gelecekte john connor öldü. ama sanki ölmemiş gibi
    cameron onun komutanlıgını devam ettiriyor. cunku biz ikimiz aynı kişiyiz bana söyleyebilirsin dedi jesse ye

İyidie zaten gelecekteki John göndermemişmiydi Cameron u..
    Connor olmasa zaten kendi kendini niye göndersin,lider kalmayacak bu sefer.. Bence Connor öLmez,ölmüş olamaz..
    Orda ikisinin birbirine ne kadar bağlı olduğu belirtilmek istenmiş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chev -- 23 Mart 2009; 11:36:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

bu bölüme uzun zamandır girmedim ondandır

taner barışalım. kafamı pisuvara sokacaktın. dalgasına dedim

barışmak ? dargınmıydık ? ne olmuştu ? pisuvar ? kafa ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

Orjinalden alıntı: tanak

bence cok guzel bölümdü olaylar oturuyor

İyidie zaten gelecekteki John göndermemişmiydi Cameron u..
    Connor olmasa zaten kendi kendini niye göndersin,lider kalmayacak bu sefer.. Bence Connor öLmez,ölmüş olamaz..
    Orda ikisinin birbirine ne kadar bağlı olduğu belirtilmek istenmiş bence

Katılıyorum ordaki aynı kişiyiz lafı onun komutayı devraldığından değil yakınlığından.. Üstelik anneside Cameron'a demişti John seni neden gönderdi yanından uzaklaştırdı bi düşün diye.. Gelecekte de sapıtıyo kesin bu Cameron, ondan uzaklaştırıyo kendinden.. John Connor'ın ölmüş olmasına fazla ihtimal vermiyorum ama öyle bi senaryo ilginç olurdu gerçekten..

• makina sapıtsa orda teknolojinin dibine vurmuşlar çok rahat yaparlar. bana görede makina jonh'a bişeyler öğretmesi için gönderildi jonh kolunu tamir ederken hızlı öğreniyorsun baya ilerdesin demesi gibi belki robot parçalarını birleştirip yeni makinalar yapmayıda öğretebilirdi ne yazıkki annesi halletti malzemeleri. Sky neti durdurmak için dedi ama bence onu salladı çünkü eyer sky net olmazsa jonh olmaz.
  • Güzel bölümdü bu sefer. Annesi bomba soruyu sordu. Derek'in tavrı süperdi. Bakalım ilerleyen bölümlerse neler olacak. Bu arada 2. sezon ne zaman ve kaçıncı bölümde bitiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Güzel bölümdü bu sefer. Annesi bomba soruyu sordu. Derek'in tavrı süperdi. Bakalım ilerleyen bölümlerse neler olacak. Bu arada 2. sezon ne zaman ve kaçıncı bölümde bitiyor?

Hakkaten Derek çok sağlam adam çıktı..
  • 3 bölüm kalmış. 22. bölümde bitiyor. Son gün 10 nisan.
  • sonunda konuyla alakalı bi bölüm olmuş. dizi psikolojik gerilim tarzı bişiye dondu. hani robot hani metal hani civa. bu bölümde biraz olsun gördük.

gene bence saçma olan kısım: kamuranı alıp proglayıp kendi safına kattınmı kattın. kardeşim civa arkaşada neden soruyosun bizimlemisin diye bul onunda programını kat kendine. neticede bunları sknet programlarıp göreve yolluyormu gerektinde 25 sene kıpramadan duruyomu duruyor .kendi kendine karar verme alemlere akma imkanları yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daldiy

sonunda konuyla alakalı bi bölüm olmuş. dizi psikolojik gerilim tarzı bişiye dondu. hani robot hani metal hani civa. bu bölümde biraz olsun gördük.

gene bence saçma olan kısım: kamuranı alıp proglayıp kendi safına kattınmı kattın. kardeşim civa arkaşada neden soruyosun bizimlemisin diye bul onunda programını kat kendine. neticede bunları sknet programlarıp göreve yolluyormu gerektinde 25 sene kıpramadan duruyomu duruyor .kendi kendine karar verme alemlere akma imkanları yok.

Bu civa terminatörler nasıl çalışıyor bunu üzerine dursalar biraz keşke. Sonuçta chip takacak gibi bir yapıya da sahip değiller. Devre denen bir şeyde yok. Nasıl teknoloji ise artık. Denizin altında nasılda süzüldü öyle. O zaman bunlardan 10-15 tane geçmişe gönderip John Connor'ın icabına bakmaları 2 dk iş. Geçmişi de geçtim gelecekte de indirmeleri lazım.

• 10 nisanda bitiyor peki ne zaman başlıyor.
  • quote:

10 nisanda bitiyor peki ne zaman başlıyor.

Yeni sezon hakkında bilgi yok. Yazın 4. film sinemalara geliyor. Belki sonuca bağlayıp çekmeyebilirler. Eğer çekerseler eylül gibi başlar tahminimce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

sonunda konuyla alakalı bi bölüm olmuş. dizi psikolojik gerilim tarzı bişiye dondu. hani robot hani metal hani civa. bu bölümde biraz olsun gördük.

Bu civa terminatörler nasıl çalışıyor bunu üzerine dursalar biraz keşke. Sonuçta chip takacak gibi bir yapıya da sahip değiller. Devre denen bir şeyde yok. Nasıl teknoloji ise artık. Denizin altında nasılda süzüldü öyle. O zaman bunlardan 10-15 tane geçmişe gönderip John Connor'ın icabına bakmaları 2 dk iş. Geçmişi de geçtim gelecekte de indirmeleri lazım.

Abi 10-15 taneyi geçtim 1 tanesi bile Terminatör 2'de ne uğraştırmıştı.. O fabrika olmasa nası yoketceklerdi nası kurtulcaklardı ondan allah bilir.. Hakkaten açıklarlarsa şu teknoloji üstü robotları çok iyi olur.. 10-15 tanesi zaten orduya bedel.. Adama bi bomba atıyosun 5-10sn civası çıkıyo sonra yine hedefindesin..

• Yarınki bölümümüzün adı: To the Lighthouse (S02E20)

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009)

Sabırsızlıkla bekliyorum...
  • sinama bölümüne yazmıştım o taraftaki film kısmına bakmayanlar için buraya kopyalıyorum.

sıvı robotun ben ce sırrını kendileride bilmiyor. ben şöyle bir teorim var ısıya dayanıklı çipler var ve bu çipler birbirini mıknatıs gibi çekiyor. çekim etkisi ile birleştiklerinde hepsi bir sistem oluyor. sıvı olma etkisinide çipin metali eriten ve donduran bir sistemin olması böylece top gibi oluyor.

arkadaşlar anlıyacanız nano teknoloji ile üretilmiş çipler bir bilya içinde çipin bulundu bilyeler eriyip donabiliyor. saten filmdede görmüşsünüzdür bilya şeklinde ve yayılma şeklinde oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

sinama bölümüne yazmıştım o taraftaki film kısmına bakmayanlar için buraya kopyalıyorum.

sıvı robotun ben ce sırrını kendileride bilmiyor. ben şöyle bir teorim var ısıya dayanıklı çipler var ve bu çipler birbirini mıknatıs gibi çekiyor. çekim etkisi ile birleştiklerinde hepsi bir sistem oluyor. sıvı olma etkisinide çipin metali eriten ve donduran bir sistemin olması böylece top gibi oluyor.

arkadaşlar anlıyacanız nano teknoloji ile üretilmiş çipler bir bilya içinde çipin bulundu bilyeler eriyip donabiliyor. saten filmdede görmüşsünüzdür bilya şeklinde ve yayılma şeklinde oluyor.

Mantıklı gerçekten Terminator 2'de o robot için zaten sıvı metal deniyor.. Çipte o metali eritip şekil değiştirme etkisi yaratabiliyo ve dondurup şeklin korunmasını sağlıyo.. Ayrıca parçalar arasında çekim etkisi var robot dağılınca görüyoruz.. Ama katılmadığım tek nokta 'çipler' noktası.. Bi tane çip olabilir

• birde fazla çipten oluştunu onlar diyor, dikkat ettiyseniz sıvı metalin büyük bölümü bir araya gelmeden hiç etkisi olmuyor. 2. filmde parçasının bir kısmı polis arabasında kalıyor metal parça eriyip gitmeye çalışıyor. çip olarak dememin sebebi ise her hücrenin bir çekirdeği var. o robotta tasarlanırken o düşünülmüş, çip in görevi bilya şeklinde dağılan parçaları eritmek veya ısıtarak şekil değiştirecek işlemi yapması sonrada diyer çip yada çekirdeklerle birleşip ana sistemi çalıştırılıyor. bu yazdıklarım filmle alakası varmı yok mu bilmiyorum bu benim uydumam yada daha bilimseli beni teorim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 27 Mart 2009; 18:49:41 >
  • Son bölümü indirmeye başladım 720p yarın izlerim herhalde %5 şu an
  • Arkadaşlar ben diziye yeni başladım tüm bölümleri izledim ama sıvı robot olayını pek anlamadım bunları skynet mi üretiyor ? skynet ürettiyse John Connor neden bizimlemisin diye sordu?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.