Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Riley'den kurtulduk
  • Bende bu gece izlicem meraklandırdınız çok..
  • ben de izledim

[sanırım cameron'dan da kurtuluyoruz, ben size demedim mi bu kızın servise ihtiyacı var,bakıma ihtiyacı var, bozuluyor işte jonh da şimdiki teknoloji ile bişey yapamaz yazık o kadar pilotonik burakıp gidiyor ( tabi benim ki espiri ne olur olmaz)] çok güzel bir bölümdü yani yavaşlama yok sonuçta bu dizi ne kadar amerikan yapımı bir dizi olsada paraya ihtiyacı var onun için kolay kolay aksiyon koyamaz her bölüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 9 Mart 2009; 12:03:00 >
  • Az aksiyonlu ama dizinin geleceği açısından anlamlı bi bölümdü..
  • cok guzel bir bolumdu.

cameron neden farklı diger robotlardan bu bolumde anladık. ama cameron niye olumunun anahtarını john un ellerine tutuşturdu ileride anlayacağız.

arkadaslar bu arada bu siteyi gördünüz mü. çok ironik.. :)

http://www.skynetresearch.com/

robot yapıyo adamlar.

http://www.skynetresearch.com/products/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 9 Mart 2009; 13:45:43 >

• @ssbrc bncede iyi oldu
  • Riley'nin aradan çıktığı iyi oldu. Cameron'u garanti kapsamında değiştirmeleri lazım. Bir üst model olursa daha iyi olur.
  • bende sezon 2 nin başından beri onu diyorum ya servise ihtiyacı var. robot bile anladı bozuk oldunu jonh yok. gelecektekide altında zaman makinası var teknoloji var t888 nye gönderiyorsun yakala bir t 1000 gönder. o zaman görürüm olayı
  • John kafayı yemiş zaten robotlarla yaa, bozuk mozuk anlamıyo kız görmeye görmeye adam Cameron'la duygusal bağ içine girdi, şimdi bide Riley öldü ya yatağa bile atar Cameron'ı
  • Yatağa mı atar ?? -hadi gerçek hayatta belki de- zaten baştan aşağı demir yığını ondan bi randıman alamaz o alanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

bende sezon 2 nin başından beri onu diyorum ya servise ihtiyacı var. robot bile anladı bozuk oldunu jonh yok. gelecektekide altında zaman makinası var teknoloji var t888 nye gönderiyorsun yakala bir t 1000 gönder. o zaman görürüm olayı

T1000'i nasıl programlayacak. Zaten 2 tane var, birini yokettiler, biri de şirketin başında. Yeniden programlanması da imkansız çünkü milyonlarca küçük makineden oluşuyor. Hepsi ayrı bir çip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

Yatağa mı atar ?? -hadi gerçek hayatta belki de- zaten baştan aşağı demir yığını ondan bi randıman alamaz o alanda

John da robotlaşmış durumda zaten, demir yığınını mı takcak

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

Yatağa mı atar ?? -hadi gerçek hayatta belki de- zaten baştan aşağı demir yığını ondan bi randıman alamaz o alanda

• uğrasın işi ne hacklesin robot fabrikasını iki üç tane yakalayıp evcilleşitrene kadar fabrikayı almayı çalışıp yeni robotlar yapsın sky net karşı
  • Yeni başladım diziye,hikayenin içine etmişler ama Cameron için izliyeceğim gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Yeni başladım diziye,hikayenin içine etmişler ama Cameron için izliyeceğim gibi gözüküyor.

O zaman izlemen gerek 9 + 17 bölüm var.
  • son bölüm diğerlerine nazaran iyi olmuş en azındna kopuk gibi durmuyo ana konudan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daldiy

son bölüm diğerlerine nazaran iyi olmuş en azındna kopuk gibi durmuyo ana konudan.

Ewt artık bunlarla kendimizi teselli ediyoruz zaten.. ''Konudan kopuk değil''.. Bazı bölümler gerçekten çok alakasız ve saçma oluyo..
  • ben son bölümde robot jonh beni iki kere tamir ettin diyorya hadi 1 cisi 2sezon 1 ; nasıl tamir etti çipini sildi sadece 2-17 tamam kolu tamir etti sonra robot hediye olarak kendine bomba yerleştirdi hadi 1 de tamir ettin şimdi bir daha tamir etsene yok
  • yeni bölüme saatler kaldı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.