Şimdi Ara

TERMİNATÖR 3 ve TURKİYE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
14.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Narnia'da çocuk Türk lokumu istediğinde ben de çok şaşırmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

kanal d ye mail attım

Heh afferim tam kanalına mail atmisin
    siyonist Aydin dogan in da cok m..indeydi.
    Haber cikarsa eminim haberi bakin abd turk kardesligi olarak cevirirler
  • Aklıma kuş kafesi filmi geldi..
    Orada da bir kahve sahnesi vardı,
    ünlü oyuncular ama adları aklımda kalmadı;
    birinci adam kahveyi içer; "bu ne böyle !" diye tepki gösterir.
    Diğeri hiç istifini bozmadan :
    "Türk kahvesi; ama sen kahveden ne anlarsın"
    diye lafı yapıştırır..

Deprem konusuna gelirsek eğer..
    1999 yılından önce sismolojik ve enerji birikimlerini
    gösteren, fay haritaları vardı. Hatta yabancı biri deprem olacak
    demiş sonra da kaybolmuştu..
    Sözleri, teorileri bir kenara atarsanız,
    Erzincan depreminden 1999 tarihine kadar olan
    enerji-birikimi haritalarına baktığımızda,
    ki bunlar kırmızı renkle gösterilmiş,
    yıllar boyu nasıl ilerlediğini görebilirsiniz...
    Kuzey Anadolu Fay hattının üzerinde bir sola bir sağa
    doğru kayan kırmızı noktalar vardır;
    ve bunlardan biri son yıllarda Marmara bölgesinde yoğunlaşmaya başlamış,
    son çizimde de Marmara ve çevresi kocaman ve kıpkırmızı
    işaretlenmişti... Aynı haritalar, Atlas dergisinde de yayınlandı.
    Evet dünyada bir HAARP gerçeği var ve bazı ülkeler
    diğer ülkelere zarar vermek için akıl almaz silahlar üretiyorlar.
    Ama...
    Elde bu kadar veri varken olaylara komplo demek
    bence pek doğru değil.. Diyelim ki adamlar haarpı çalıştırdılar ve
    zaten hassas durumdaki Marmara bölgesinin fayları tetiklendi..
    Peki siz bunu biliyorsunuz, bilimadamları hatta yabancı uzmanlar
    resmen bağırarak söylüyor.. Neden önlem almıyorsunuz..?

Şurası bir gerçek ki; yöneticiler halkını pek düşünmüyor.
    Hele ki onlara oy vermemişseniz, hiç şansınız yok.
    bkz. yerel yönetimler ve Ankaralıların başına gelenler !
    Üstüne üstlük bir de "7.4 yetmedi mi" pankartlarını açan genç kızlarımız
    birşeyleri protesto için bu yazılarla yürüyüş yapınca,
    insanın aklına olmadık şeyler geliyor.. Kaçınılmaz olarak..

• Jean-Claude Van Damme'ın dövüş filmlerinden birinde karakterlerden birisi Türktü
  • quote:

Orjinalden alıntı: bnyamin

blade in 1. filminde de sokakta yururken bi yerde milliyet gazetesi gozukuzordu

bende hatırlıyorum 1. filmdeydi ama hürriyet diye aklımda kalmış
  • batılının kafa yapısı haçlıdan beri aynıdır bizi bu topraklardan sürmek! bu niyetlerini de böyle çaktırmadan detaylarda gösteriyorlar geleceğe psikolojik altyapı oluşturuyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

quote:

Orjinalden alıntı: bnyamin

blade in 1. filminde de sokakta yururken bi yerde milliyet gazetesi gozukuzordu

bende hatırlıyorum 1. filmdeydi ama hürriyet diye aklımda kalmış

Dostum sayfanın yukarısında sahnenin fotoğrafı var zaten..
  • King Kong ve Blade'dekiler birer film hatası.. King Kong: 1930'lar Amerikası'nda New York'ta Türk bayrağı asılı olma ihtimali çok zayıf..

Blade: Filmin günümüz dünyasını anlatmadığı ortada.. Milliyet gazete olarak gelecekte de olacak belki ama manşet görünüyor bee düpedüz

Bunlar; Cüneyt Arkın'ın çevirdiği tarihi filmlerde kolundaki saatin, elektrik direklerinin görünmesi gibi olaylar.. Hollywood'da da oluyormuş demek kiii

Terminatöre ben de bir anlam veremedim.. Çok ilginç gerçekten.. Sırf bu sahne için filmi tekrar izleyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 17 Ocak 2007; 16:58:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Terminatöre ben de bir anlam veremedim.. Çok ilginç gerçekten.. Sırf bu sahne için filmi tekrar izleyeceğim..

Hakkaten çok ilginç ya. Hala bir anlama kavuşmadı olayın nedeni
  • En son disturbed'in land of confusion şarkısına yaptığı Videoda protesto ettikleri amerika japonya ingiltere gibi ülkelerin bayrakların arasında türk bayrağıda var . Ben anamadım bizim bu ülkelerle ne gibi bir ortak noktamız arda bizide eleştiriyorlar
  • şöyle birşey hatırlıyorum narnia gümlüklerini çeken yönetmen türkleri çok seviyormuş ve galatasaraylıyımış harbiden sonra filimdeki sarı kırmızı renkler bunu temsil ediyormuşşşşş
  • Arnold' ın Silici filminin 56. dakikasında Arnold' ın giydiği donun üzerinde Er-Oss yazıyordu.
    Derine inmek lazım. Komplo olabilir...
  • evet arkadaşlar çoğu filmde türkiyeye yönelik böyle şeyler var mesela ben geçenlerde kanal1 de bir film vardı izleyeyim dedim bir sahnesinde bir adam benzin istasyonunda bir işçiyi ele geçirdi adama emirler verdi ama işçi adam dediklerini yapmadı daha sonra saldırgan adam işçi adama sen nerlelisin dedi adam da türkiyeden geldim dedi türküm dedi saldırgan adamda "Türkler Akıllı İnsanlardır" dedi ve adamı pompalı silahla öldürdü.Çoğunlıkla yapıyorlar böyle şeyler.
  • çok alakasız bir şekilde necm. erb. "hollywood amerikan dış politikasının aynasıdır" demişti , şimdi harbiden inandım.üstelik bu lafını söylediği yer 11 eylülden hemen sonraki bir basın toplantısı idi.(toplantıda 11 eylül saldırılarını konu alan ve saldırılardan 2 YIL ÖNCE ÇEKİLEN bir film gösterilmişti)
  • ya ne alaka bilgisayarlar dünyayı ele geçirirken türkiyeye dokunmayalım diyeceklerdi size öküzün altında buzagı arıyorsunuz ha türkiye dünyada degilmi fazla filim izlemeyin iyi gelmiyor size
  • quote:

Orjinalden alıntı: tulun15

ya ne alaka bilgisayarlar dünyayı ele geçirirken türkiyeye dokunmayalım diyeceklerdi size öküzün altında buzagı arıyorsunuz ha türkiye dünyada degilmi fazla filim izlemeyin iyi gelmiyor size

Haklısın Türkiye dünyada ama dünyasadece Türkiyeden de ibaret değil. Neden sadece Türkiye şehirleri ve özellikle de stratejik noktaları?
  • bende bir filmde
    mülayim iki çay yolla diye ses duydum
  • Geçenlerde Cine5 te J.C Van Damme ' ın başrolde oynadığı "Cehennemde" isimli filmde, Rusya'daki bir ceza evinin kötü ve ağır şartları gösterilirken iki ayrı sahnede uzaktan ezan sesi geliyordu. Ezanın orada ne işi olabilir ki? Yer Rusya ve bir hapishane. Ne alaka ?? Bence bu, ezanı kötülükle, iğrençlikle bir arada göstererek zihinlere sinsice kötü bir imaj yerleştirmeye çalışıyorlar.

------------------

Ayrıca:

Bundan 30-40 yıl önce "Gökler Hakimi Gordon" isminde bir çizgi roman vardı. Tıpkı süpermen gibi bir karakter. Bu "Gordon" yalnızca Dünya'yı kurtaran adam değil bütün evrenin koruyucu meleğiydi. Her macerasında uzayda kötülüklerle savaşır hep galip gelir, evreni ve Dünya'yı kurtarırdı. Maceralarından birinde kötü adam uzay korsanı olarak kimi çizmişlerdi, tahmin edebilirmisiniz? Filistin kıyafetiyle Yaser Arafat dı.

• Güncelleme yapalım...

• Güzel bir hort, zamanında görmemişim, gördüğüm iyi oldu...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.