Şimdi Ara

terminale açık olmayan işlem rapor ödemesi aile hekimi hastane vezneden devam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

IBAN: TR50 0001 2009 4520 0027 0000 01

Alıcı Adı: T.C Sağlık Bakanlığı

Açıklama Kısmı: T.C Kimlik Numaranız boşluk İşlem Numarası işlem numarası size gelen sms aile hekiminin işlem numarası

tc boşluk sms rapor kısa adları örnek 99999999999 iş yazılıp 2023 e gönderilir

SMS Rapor Kısa Adı:

Sporcu: sporcu

Sürücü: surucu

Genel Tıbbi Değerlendirme: genel

İş Sağlığı ve Güvenliği: iş

Hac/Umre İçin Parmak İzi: hac

Yivsiz Av Tüfeği: yivsiz

Akli Meleke: aklimeleke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tctr -- 10 Temmuz 2025; 11:31:34 >

• Bugün aile hekiminden rapor almaya gittim fakat sistemleri rapor parası yatırma bölümünde sorun olduğu için raporu veremedi....Akşama doğru sistem düzeldi parayı yatırdım ama yarın benim aile doktoru farklı yerlere sağlık tarama gezisine çıkacakmış yerine bakacak olan aile hekimi ise rapor veremiyor kural böyleymiş ...raporu sadece senin kayıtlı olduğun aile doktoru verebilirmiş böyle saçma bir uygulama dünyada varmıdır?

Benim aile doktorumu sağlık taramasına gönderen kim? Sağlık Bakanlığı...
    Benim aile doktorumun yerine bakacak doktoru atayan kim? Sağlık Bakanlığı
    Ama yeni doktora rapor yazma yetkisi vermiyor bu adam doktor değilmi incelemesine güvenmiyormusun güvenmiyorsan bu adamı oraya doktor sıfatı ile neden koydunuz....Şaka gibi yarın eski ehliyetlerin yenilenmesinin son tarihi ama bana rapor verecek aile doktorununun rapor verme yetkisi yok çünkü benim asıl doktor tarama gezisinde olacak....

Yemin ediyorum söyleyecek birşey bulamıyorum....Şimdi gelir ukala tayafa sende son güne bırakmasaydın der....SANANE BİRADER DEVLET TEMMUZ AYININ 31.GÜNÜNE KADAR SÜRE VERMİŞ .... İşleyiş sağlıklı olsa 10 dk da çözülecek iş çmzülmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

hastaneye direkt başvurun isterseniz ve ehliyet için başvurduğunuzu söyleyin vezneden ödeme yapıp randevu veriyor hastaneler tabi hepsi aynı mı bilemem yine de.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.