|
Sol kaburga kemiklerimden en alt 12.sindeki batma hissi nedeniyle ziyaret ettiğim ve doktorun beni 3 saat beklettikten sonra başka bakacağı hasta kalmadı diyerek muayenehaneyi terketmesiyle biten Akciğer doktoru ziyaretimin faturası geldi. Sigortalı olduğum için sadece $842.75 dolar ödeyeceğim, asıl fatura $1,560 dolar ama üzerini sigorta ödemiş. Bu daha başlangıç, tomografiye sevk ettiler en sonunda, sigortalı olarak bulabildiğim en ucuz tomografi $303 dolar (Bunu da sigorta sonradan reddetti, odemiyor tomografi gereksiz diyerek), ondan sonra tekrar ziyaret etmeliyim doktoru ki bu $800 dolar civarı yeni bir fatura gelecek bana demek. Bir de dalak doktoru zaten o bölgeden tomografi çektirdi, ciğerci yeniden istiyor. 2 ayda 2 tomografi yuh ya! Üstelik teşhis koyabileceklerini bile sanmıyorum. Yani tek bir doktor ziyaretine sigortanız var ise en az $2,000 dolar ödüyorsunuz Amerika'da. Üstelik bu aşamaya gelene kadar önce genel uzman, ardından sırasıyla Kulak Burun Boğaz ve Hematolog (Dalak Doktoru) muayenelerinden geçtim. Kaburga kemiğimdeki batma hissi hiç geçmedi çünkü hiçbiri bir teşhis koyamadı, kendi baktıkları yerde sorun yok diyip başka doktora gönderiyorlar. Ödediğim para sigortalı olmama rağmen $6,000 doları geçti. İnat ettim bakalım bu Akciğer uzmanı da teşhis koyamazsa Türkiye'ye gelip gireceğim bir özel hastaneye, profesörler 2 günde teşhis koymazsa yüzüme tükürün :) üstelik özelde ödeyeceğim para da en fazla $1,000 dolar tutar. Amerika'da 4 aydır uğraşıyorum ve şimdilik $6,000 dolar tuttu. ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 13 Kasım 2024; 21:47:35 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt