Şimdi Ara

TERMAL MACUNUN KURUDUGUNU NASIL ANLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu işlerden pek anlamam kasayı acip fani filan sökersem geri toplayamayabilirim bu ısının belli bi standartı var mı veya kuruyup kurumadığını anlamak için başka bir yol ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlayabilmek için ilk macun sürdüğünüz an ile şu anki sıcaklıkları kıyaslayabilmeniz lazım.

Ancak illa buraya kadar beklemenin anlamı yok, geri toparlayabileceğinize inanıyorsanız soğutucuyu sökün macunun durumuna bakın ona göre haraket edebilirsiniz, kalitesiz macunlar genelde birkaç ayda kuruyor daha kaliteli macunlar 1-2 yıl bile tam olarak kurumadan durabiliyor, ben 6-8 ayda bir yenileme yaparım her zaman.
  • Benim de termal macun değişeli 6 ay falan oldu galiba ben en iyisi degisiyim bu değişmeyi ben yapabilirmiyim yoksa kasayı alıp bilgisayarcıya mı götürmem lazım @donanımcı123

• quote:

Orijinalden alıntı: claps

Benim de termal macun değişeli 6 ay falan oldu galiba ben en iyisi degisiyim bu değişmeyi ben yapabilirmiyim yoksa kasayı alıp bilgisayarcıya mı götürmem lazım @donanımcı123

Eliniz yatkınsa yapabilirsiniz, nedir işlemci ve soğutucunuz?
  • claps kullanıcısına yanıt
    Soğutucuyu söküp takmak zor değil.

Soğutucuyu söktükten sonra hem soğutucuyu hem de işlemciyi saf alkolle temizle. Üzerinde eski macuna ait birşey kalmasın. Temizlerken her iki yüzeyin çizilmemesine özen göstermek lazım.

Macunu uygulamadan önce her iki yüzeye çok az (cilalamak için) sürüp kuru bir bezle temizle. Bu olası küçük çizgileri örtecektir.

Sonra işlemcinin tam ortasına pirinç tanesi kadar bir damla macun koyup soğuıtucuyu yerine takmak ve hafifçe soğutucuyu sağa sola döndürmek (1-2 derece) macunun yayılmasını sağlayacaktır.

Yaklaşık bir hafta içinde macun normal değerlerini vermeye başlayacaktır.

Bilgisayarınızı normal şekilde kullanacaksınız. Sürekli zor işlem yatırmak veya kapalı tutmanıza gerek yok.

Açıp işinizi yapın, oyun oynayın, kapatın.

Normal değerlere ulaşıp ulaşmadığını sadece sıcaklıkları ölçerek anlayabilirsiniz. İlk günlerde sıcaklık +/- 4 derece arasında değişecek. Yaklaşık bir hafta sonra, bu sabitlenecektir. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana_11 -- 30 Ocak 2015; 12:37:34 >

• Sağolun arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal macun nereden alabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.