Bildirim
termal macun ne kadar zamanla değiştirmeliyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elektronikçilerden bi kavanozunu 5YTLden alabilirsin beyaz standart termal macunlardan,sana bi ömür boyu yeter.
Yok eğer ben çok daha iyi ısı iletenini isterim dersen,firebal gibi sitelerden veya bayilerinden v.s satın alabilirsin.
Sürdükten sonra soğutucuyu sökmediğin sürece tekrar sürmen gerekmez. -
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
Elektronikçilerden bi kavanozunu 5YTLden alabilirsin beyaz standart termal macunlardan,sana bi ömür boyu yeter.
Yok eğer ben çok daha iyi ısı iletenini isterim dersen,firebal gibi sitelerden veya bayilerinden v.s satın alabilirsin.
Sürdükten sonra soğutucuyu sökmediğin sürece tekrar sürmen gerekmez.
önerin için teşekkürler bi kere söktüm ve macun sürmeden geri taktım nasıl olduğunu bilmediğim için hemen alırım bi tane geri söker sürüp takarım teşekkürler
-
İşlemcinin üzrine çok ince bir tabaka süreceksin
Fazla sürüldüğü zaman hava kabarcığı yapar bir işe yaramaz -
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
İşlemcinin üzrine çok ince bir tabaka süreceksin
Fazla sürüldüğü zaman hava kabarcığı yapar bir işe yaramaz
bunu belirttiğin çok iyi oldu arkadaşım merak ediyodum onu ne kadar çok süreçeğim
teşekkürler yardımın için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X