Bildirim
termal macun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer yeterli sürülmüşse gerek yok.ama sökmüşken eski macunu silip yenilersen iyi olur _____________________________ Lenovo Thinkpad E14 G5
Huawei GT5 PRO
İphone 16 Pro 512 GB Beyaz Titanium -
Fanı çıkarınca çıt diye bir ses gelecektir bu ses macunun işlemciden koptuğu için çıkacaktır. Bu durumda az miktarda aseton damlatıp işlemcinin üstünü silmen gerekcek sonra termal macunu ince bir katman halinde hiç boş bir alan kalmayacak şekilde sürmen gerekiyor. Taşırmamaya ve bol sürmemeye dikkat etmelisin. _____________________________ Forumu bir daha girmemek üzere bırakmış bulunmaktayım. -
Ben her çıkarttığımda eski sürdüğüm macunu kredi kartı gibi sert bir plastik veya karton ile ortada toplayıp tekrar yayıyorum ve o şekilde takıyorum. Macunu çok aşırı şekilde sürüp vıcık vıcık yapmana gerek yok. Ama madem elinde macun mevcut, pamuk veya peçete ile temizleyip yenisini sürebilirsin. _____________________________ -
cevaplar için teşekkür ederim ben her ihtimale karşı macunu temizleyip yenisini süreceğim.
termal macunu ıslak mendille temizlesem bi sıkıntı olurmu_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ByUtKu
cevaplar için teşekkür ederim ben her ihtimale karşı macunu temizleyip yenisini süreceğim.
termal macunu ıslak mendille temizlesem bi sıkıntı olurmu
Islak mendile gerek yok, pamuk veya peçete ile gayet güzel temizlenir._____________________________ -
peki cpu fanında kalanlarıda temizlemem gereklimi ? _____________________________ -
tertemiz yap hocam yenisi heryere bulaşsın
_____________________________ -
teşekkür ederim cevap için
hacı şakirle yıkanmış gibi yapacam onu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler