Şimdi Ara

Terleme ve Ayak Kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu mevsimde bile koltuk altım terliyor, tişörtten ıslaklık belli oluyor. Ayaklarım da aynı şekilde, birkaç saat ayakkabı giyeyim hemen kokuyor. Her gün duş alıyorum çorapları değşitiriyorum, kilolu değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu aynı dertten müzdarip

• Hepiniz koala mısınız, ponçik misiniz,hiçbirinizin ayağı kokmuyor mu

• Dostum havalar sogukken bile insan vucudu terleme yapar ve kimisinin genetigine gore yapmaya da bilir sahsen bende ayaklarim usuyunce terleme olur sikinti yapma

• Nick konu uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: asiltnkci

Dostum havalar sogukken bile insan vucudu terleme yapar ve kimisinin genetigine gore yapmaya da bilir sahsen bende ayaklarim usuyunce terleme olur sikinti yapma

hocam ayaklarım leş gibi kokuyor koltuk altım da aynı şekilde kokuyor ve iğrenç görüntü oluyor :( yazın daha fena bi kere apış aram öyşe terledi ki otobüste bacağımdan ter damlası aktı

• 05:15

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayak kokusu
    12 yıl önce açıldı
    Ayak kokusu nasıl engellenir
    5 yıl önce açıldı
    Ayak Kokusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzorhan

05:15
    Ben de çok terliyorum, ne yazık ki pek çare yok gibi. Benim pek kokmuyor ama, koltuk altıma her gün mutlaka niveanın katı deodorantlarından sürüyorum, ayakkabımı da mümkün olduğunca fazla çıkarıyorum ve hâla yazlık ayakkabı giyiyorum.(üzerinde hava delikleri var yani yazlık dediğim) Biraz önlem alırsan koku sorunun olmaz bence. Ama özellikle açık renkli ve ince tshirtlerde koltuk altı teri çok belli oluyor, yapacak bir şey yok, genetik.
  • Muhtemelen 12 - 13 yaşındasın ergenliğe yeni yeni giriyorsun, doğaldır böyle şeyler.
  • Nick-konu uyumu

• Yağ oranı yüksekse onu düşür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

Yağ oranı yüksekse onu düşür.

12 falan

• quote:

quote:

12 falan

Alıntıları Göster
    Koku için rolon kullan kesin çözüm ayakkabı için de karbonat koyunca mı ne geçiyordu.. Tam hatırlamıyorum
  • quote:

quote:

12 falan

Alıntıları Göster
    Hocam psikolojik rahatsızlığınız var mı? Mesela kalabalık yerlerde bulunmaktan çekiniyor musunuz? İnsanların içinde kendinizi kasıyor musunuz? Rüyalarınız nasıl? Bende anksiyete ve okb var üç gün önceye kadar çok kötü terliyordum. Antidepresanlarımı değiştirdi doktor terleme durdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

Hocam psikolojik rahatsızlığınız var mı? Mesela kalabalık yerlerde bulunmaktan çekiniyor musunuz? İnsanların içinde kendinizi kasıyor musunuz? Rüyalarınız nasıl? Bende anksiyete ve okb var üç gün önceye kadar çok kötü terliyordum. Antidepresanlarımı değiştirdi doktor terleme durdu.

Alıntıları Göster
    Ben okula gidiyorum eve bi geliyorum çoraplar leş gibi kokuyor. Başka bi koku sorunum yok. Cam falan açınca da ayaklarım hemen üşüyor ve terliyor. Mesela çorapsız evde gezmiyorum çünkü oturduğum yerde ayaklarım terliyor ve üşüyor.

• Kiloluyum ama hiç terlemem. Tek terleyen yerim ayaklarım. Ve leş gibiler. Bende aynı dertten muzdaripim

• Bende de ayak kokusu sorunu var pek sevmediğim organ olduğu için fazla önem vermiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

Bende de ayak kokusu sorunu var pek sevmediğim organ olduğu için fazla önem vermiyorum
    Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve benim el,ayak ve koltuk altı bölgeleri hiç sebep yokken bile durduk yere terliyor.
    Hiperhidroz
  • quote:

Beyler şu mevsimde bile koltuk altım terliyor, tişörtten ıslaklık belli oluyor. Ayaklarım da aynı şekilde, birkaç saat ayakkabı giyeyim hemen kokuyor. Her gün duş alıyorum çorapları değşitiriyorum, kilolu değilim

vücudunda kıllar varsa onlardan kurtul. sonra her gün duş al ve iç çamaşırlarını, çoraplarını değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

Kalabalık içinde ve dar yerlerde bunalıyorum, çekingenlik değil ama bunalıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.