Şimdi Ara

Terkedildim..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ilişkilere hazır değilim diye uyduruk bir bahaneyle her şey çok güzel giderken 3. aya girmek üzereyken ayrıldı benden.

Mutsuzum...

Başkası var mı dedim, yok dedi..

Sadece gençmiş, eğlenmek istiyormuş, bazı şeyleri yaşamak istiyormuş, 2 sene sonra karşısına çıksam belki her şey çok farklı olurmuş..

Ne demekse, bende kötü bir ithamda bulundum siz yukarıdan ne anladıysanız ben de onu anladım işte.

Neyse, allah kimsenin başına vermesin, kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 9 Şubat 2011; 22:09:04 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 29 Temmuz 2010; 3:35:55 >

Orijinalden alıntı: Miex

Ciddi ilişkilere hazır değilim diye uyduruk bir bahaneyle her şey çok güzel giderken 3. ay sonunda ayrıldı benden.

Mutsuzum...

Başkası var mı dedim, yok dedi..

Sadece gençmiş, eğlenmek istiyormuş, bazı şeyleri yaşamak istiyormuş, 2 sene sonra karşısına çıksam belki her şey çok farklı olurmuş..

Ne demekse, bende kötü bir ithamda bulundum siz yukarıdan ne anladıysanız ben de onu anladım işte.

Neyse, allah kimsenin başına vermesin, kötü.

Klişe bu 2 yıl sonra tanışsak
    Başka bir zamanda tanışsak
    Başka bir mekanda tanışsak.
    ...
    Boşver hocam o kaybeder

• quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Çok mu sıktın kızı ki eğlenmek istiyormuş ?

Bilmiyorum ki..

Üzülüyorum ya haketmedim bence.

quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Çok mu sıktın kızı ki eğlenmek istiyormuş ?

Bilmiyorum ki..

Üzülüyorum ya haketmedim bence.

Zaten düşünceleriniz farklıymış. Bugün olmasa yarın olurdu takma kafana
    Liseden kalma kız
    geçen ay açıldı
    Sevgilimi aldattım pişmanım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu eglenmek istiyorum kavramı nedir hala anlayabilmiş degilim.

Öyle fesat birisi degilimdir ama bir ilişki bitirirken bu tarz cümleler kuruldugu zaman aklıma o kişinin gönül eglendirmek istedigi bir gün biriyle bir gün başka biriyle takılmak istedigi falan geliyor. Ben mi yanlışım acaba?

Orijinalden alıntı: Psychonauts

Bu eglenmek istiyorum kavramı nedir hala anlayabilmiş degilim.

Öyle fesat birisi degilimdir ama bir ilişki bitirirken bu tarz cümleler kuruldugu zaman aklıma o kişinin gönül eglendirmek istedigi bir gün biriyle bir gün başka biriyle takılmak istedigi falan geliyor. Ben mi yanlışım acaba?

Ben de öyle düşündüm ya işte..

Boşver kardeşim.. Sakın ha üzülme haketmedin evet ama insanlara fazladan değer verirsen böylede bi durumla karşılaşabiliyorsun. Adamına göre muamele yapacaksın.

O kız bence sana yalan söylemiş olabilir. Yani kafasında seni bitirip başkasıyla birlikte olma içgüdüsü ağır basmış olabilir anladın.. Tabi sana yok diyor ama ilerde o işin kokusu çıkabilir yani..

Ayrıyetten madem ciddi ilişkilere falan hazır değilsin ne diye o zaman adamı meşgul tutuyorsun ki ? Sanırım dengesiz birisine benziyor. En hayırlısı olmuş. Böylelerinden şartlar ne olursa olsun hep uzak durucaksın.

Sende ayrıldın. Herkes bu aralar ayrılıyor. Bu yaz hep ayrılık mevsimi gibi ne hikmetse..

Orijinalden alıntı: HıraX

Yaşlar kaç

Ben 19 o 17

Sıkma canını boşver ilerde bugünleri hatırlar ve gülersin. giden kaybedendir unutma...
    / length 4491 mm / height 1372 mm / weight 1,549 kg
  • seni öyle bi eğlendirirler ki ama 2 yıl sonra benim gibisini bulunca o da eğlenmemişini arıyorum der sana

bunu diyip gideceksin
  • Ona söylenecek sağlam laf var ama şimdi yazarsam sana ayıp olur. Bırak gitsin eğlensin sen kendine seninle bir olacak sende eğlenip gülecek yeri geldimi üzülecek birini bulursun kafana takmamaya bak boş ver üzülmeyi gerektirecek insan değilmiş.

Ayrılık acısı çok kötü..

Uyuyamıyorum arkadaşlar.

Ayrılık acısı çok kötü..

Biliyorum kardeşim nasıl bir duygu olduğunu hep yaşamışımdır. Her ayrılık sonunda uleyn yokmu artık bundan sonraki tamamen uzun süreli olsa diye hep öyle.. ya gerçekten bu kızlara değmez valla.. Şuan zor senin adına ama bir ay en geç anlayacaksın.

Dostum o kız eğer seni gerçekten çok seviyor olsaydı ne olursa olsun yanında olurdu emin ol. Şuan ne yaptığını falan biliyor musun yok. Ve hiç umrunda olmasın.. Arasıra özlem duygusu ağır basıcak ama dönme artık haksızlık yapıldığına inanıyorsan sen dönme.. Başka kızlar var.. Piyasa dolu bir içeriye adımını attın mı yeterli..

Onun gibisi değil ondan daha iyisini bulursun emin ol bunada.. O yüzden canını sıkma..

• Bence iyi yapmış kız. Söyledikleri doğru olsa da yalan olsa da ciddi ilişki yaşanacak türden birisi değil. En azından yakandan düştüğü için sevinmelisin arkandan iş çevirmeden bitti. Sonuçta sen a yı istiyosun o byi istiyo en kısa sürede farklı şeyleri istediğinizi belirterek bitirmek gayet güzel bence.. Sevinmelisin çünkü senin aradığın türden bi kız değil. Hem eğlenmek istiyorum demesi de hemen neden kaşarlık olarak algılanıyo anlamıyorum yani. Bi ilişkideyseniz karşınızdakine sorumluluk almak zorundasınız kız belki sorumluluk almak istemiyo yani eğlenmek istiyorum diyince hemen sağa sola herkese vercem anlamı çıkartmanız da yanlış. Kıza ağır hitamda bulunman da yanlış.
    Zaten şu zihniyeti hiç anlamam... Kimseyi kırmak ya da kimseye laf sokmak istememiyorum sadece bana göre yanlış şeyleri söylüyorum.
    Mesela bi kızı seviyosun kızın eteği dizinin üstünde kızla erkekle uçan kuşla arkadaş ve sen o kızı o haldeyken seviyosun. Çıkmaya başlayınca eteğine karış görüştüğüne karış davranışına karış ıvır zıvır kızı değiştiriyosun bi süre sonra sevdiğin kızı öldürüyosun resmen. Ama neden? Sonuçta sen severken kız tam tersiydi ve senin şu an istediğin türden bissürü kız varken sevmek için sen gidip o kızı sevdin. Demek ki içinde farklı hissediyosun ama yok sosyal çevre yok sana güveniyorum erkeklere güvenmiyorum ayaklarından kızı değiştiriyosun.
    Kısacası kız seni kandırmaya çalışmamış gayet dürüst bi şekilde konuşmuş bence biraz da saygı duymalısın.

• Saygı duyuyorum.

Dediğin şeyleri dedi işte, sorumluluk falan...

İstediğin gibi davranabilirim dedim, ayak uydurabilirim dedim.

Geri dönüşü olmadığından emin misin dedim.

Evet eminim dedi, çok bozuldum.

Bana 1 gün önce sevgilim derken, çok seviyorum seni derken yalan söylemediğini iddia ediyor.

1 günde noldu da bunlar değişti?

1 günde o sevgi nereye uçtu gitti, bilmiyorum, bilemiyorum.

Üzülüyorum işte sadece. Hiçbir kıza bu kadar üzülmezdim yani açık ve net. Aklı başında biriydi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.