< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
burada bazen ailesinin maddi durumundan sikayet edenler var. okuyun bu yaziyi.her sey para degil.
hocam.universiten bitene kadar butun maddi imkanlarini somurmeye calis somurebildigin kadar.sonra da yuzune bakma derim.yaslanip muhtac.oldugunda da sandalyelere sinirlenir artik |
Bu arada yerinde olsam tıp yazıp ona iyi bir doktor ve baba olunabileceğini gösterirdim. Babanızın kişiliğindeki bazı sorunlar , onun mesleğine karşı sizi soğutmasın. Bu meslekle ilgili değil , babanızın karakteri ile ilgili.
|
Kardeşim annen hiç destek çıkamadı mı sana gece gece üzdün
|
Kusura bakmayın ama böyle baba olmaz olsun bu ne caniliktir.Benim babamda köyde okudu zorluklar çekti, tarlada çalıştı daha üniversite 1.sınıftayken ders verip parasını çıkarıyordu.Ama birgün bile bize eziyet etmedi,kendi yaşamıyla kıyaslamadı.Hep yüceltti beni.Ayrıca sıralaman bence gayet iyi.Babanızın psikolojik sorunları var gibi iyi bile dayanmışsınız.Sizin yerinizde olsam mezuna felan kalmaz direkt neresi geliyorsa yazardım..
|
Durum kötü ama siz daha kötü babalar görmemişsiniz . Özellikle bu zamanda ailesini tamamıyle bırakan , çocuklarını hiç takmayan nice babalar var . Eksiler var ama babanız . Onu düzeltmeye çalışın bir şekilde . İdare edin. Dediğim gibi çok parası olup çocuğunu hiç okutmayan ya da eşini aldatıp çocıklarını terk eden çok baba var .
Belki babanızın 10 tane eksisi var ama 50 tane de artısı var. Olumlu yönden bakın. |
Gerçekten çok üzüldüm. Benim de babamla bazı problemlerim var liseye geçtiğimden beri aşamadığım için 3. senemde de hayallerime ulaşamadım. Bu sene mezuna da kalamam. Bence kesinlikle tercih yapın kurtulun. Gayet iyi sıralamanız var.
|
hayir bir de begenmedigi teog puani 492,yks siralamasi 3.5k. ne bekliyor onu anlamadim. sinavda zaten max 500 aliniyor
|
yok be olm tartışılır bağırılır ama asla el kalkmaz
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |