Şimdi Ara

TERKEDİLDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dertleşecek kardeşler varmı çok sevdigim aşık olduğum kız tarafında 3-4 kez terkedildim hepsinde peşine düştüm okuluna gittim kapısında kaldım barıştı en son da annem seni istemiyor diyip bıraktı gitti acı çekiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 17 Kasım 2019; 11:25:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Herkez gibi derdim kız meselesi ,aslında ortada dert edinecek kız da yok bir kızdan ayrılıp dert edinmek isterdim ne bileyim ben her kes gibi kız meselesinden bir derdim.olmasını isterdim. Derdim kız derdi olmamasından değil tabiki, dert edinecek kız olmamasından şöyle ortalama bir kez ana bile razıyım ama işte tipsiz ben tip yok bende bulgur kazanı gibi kafam kınadı ejderi gibi boynum var geç bir kız bana bakmaz , hiç bir kızı dert edinemiyecem.

He bu arada benim derdim tipsiz olmak , acaba tipsiz olduğumdan sevgilimin olmayışımı bilemedim doğrusu , tipsiz olmak mi daha.kötü sevgilimin olmayışımı yok sa her ikisimi

Daha mili de olamadım bir esc tutayım diyorumda bulaşıcı hastalıktan korkuyorum. Bir de yıllardır erişemediğim hayalini kurduğum o ana ucuz yoldan elde edince bir şeylerin anlamı manasını kaybedecek olmasından nasıl anlatsam her şeyin bir ilki var ilk unutulmaz. Böyle rezalet bir.şeyi unutmayıp sürekli hatırlamak mide bulandırır beyaaa ilk öpücüyü paralı askere kondurmak istemem

• Ayakbım vuruyor. Bir avuç dolusu para verdim ayak baş parmagımın yanına vuruyor. Alalı daha 3 ay olmadı değiştirmek için en az 7 ay giymem lazım ki günlük maliyeti ,ayakkabın maliyetini karşılaşın

Ya tipsiz felan değilsin dostum sana öyle geliyordur.Sen kafanı rahat tut para kas köpek gibi gelirler sana...
    Sevgilimi aldattım pişmanım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Tensegrity konularını özledim bu aralar yoksun hiç

Orijinalden alıntı: İriKıyım

Ya tipsiz felan değilsin dostum sana öyle geliyordur.Sen kafanı rahat tut para kas köpek gibi gelirler sana...
    Kardeş geçen mutfakta bir sümüklü böcek gördüm , mutfaktan yarım limon vardı üstüne sıkıp olacakları izlemek istedim , öyle çaresiz diki kaçamıyor du ağır ağır gidiyordu bile peçete ile tutup allahım sen de bizlere merhamet et diyerek pencereden dışarı attım. Demlenen çaydanlığı alıp mutfaktan çiktim.

Düşünüyorumda üzerine limon sıkılmak üzere olan çaresiz sümüklük böcek ölümün eşiğinden iken allahım bizlere merhamet et diye aynı duyamı ettik, bir sümüklü böceğin hayatı bir insandan nasıl olurda daha değersiz ölümünden bile pişmanlık duymulmayacak kadar.

Para ,çıkarları için gelen bir kız benim iç dünyamı anla bilir mi _? Maddiyatın ardını göre bilir mi_?

Yarım limonu kendi gözüme sıktım çok kötü yaktı neden böyle birşey yaptım bilmiyorum. Sümüklü böcek üzerinde ne etkiler olduğunu merak ettiğim için olsa gerek açık yarama tuz basmak isterdim sümüklü böceklere tuz ekelediğim gibi ne hissetiklerini öğrenmeye çalışıyorum

Ha bu arada sümüklü böcekler çok yanlış anlaşılmış canlılar , aslında hiç iğrenç değiller kendi sğmüklerini havada.ki nemi kullanarak sağladıklarını biliyormudunuz. Her iki gözü birbirinden bağımsız beğinleri çift çekirdekli işlemcili bilgisayar gibi çalışıyor.
    Tüm bunlar benim tipsiz olduğum gerçeğini değiştirmiyor.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Seni alan kız yaşadı dostum.Olacakları akışına bırak düşünme kız sevgili ve tip konusunu. ;)

Orijinalden alıntı: standartlarabidesi

Tensegrity konularını özledim bu aralar yoksun hiç
    Yav kardeş barış pınarı operasyonu hakkında konu açtım nefret suçu işlemişim, ben süriyeli yada başka bir devletin vatandaşı değilim ben Türküm nefretimde suçumda belli tarafsız olmamamı beklemeyin

Orijinalden alıntı: İriKıyım

Seni alan kız yaşadı dostum.Olacakları akışına bırak düşünme kız sevgili ve tip konusunu. ;)
    ''planı olan bir adam gibi mi duruyorum?
    benim ne olduğumu biliyor musun? ben arabaları kovalayan köpek gibiyim.
    yakalasam bile, ne yapacağımı bilemem.
    anlarsın ya... ben sadece yaparım.''

The Joker

evet bir kıza ne yapacamı bilemem sadece yaparım. Bir başkasından öğrendiğim için birilerine özendiğim için değil , dedim ya ne yapacagımı bilemem sadece yaparım.

Orijinalden alıntı: elektrikji

Bu mesaj silindi.
    HOCAM PROBLEM SEVGİLİMİN 4 KEZ TERKETMESİ BENİ DÜNDE TERKETTİ

erkek ol az

Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA V.2

Kendinize biraz saygınız olsun hocam. 4 kere terk etmek nedir? Taviz vermeyin siz zararlı çıkarsınız.
    hocam şöyle oldu 3-4 kere bıraktı peşine düştüm barıştı tekrar şimdide bi konudan dolayı kendine iyi bak dedi yüzükte takmıştım kıza bıraktı beni
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.