Şimdi Ara

Terk edilmiş Konağa girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
18
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ve terk edilmiş bir konağa gece 2 gibi girmeye karar verdim. Tam saat 2'de çıkıp macera yaşayıp adrenalimi yükselticektim. Evet saat 2 oldu ve ben kalın montumu çektim ve bir adet fener aldım gittim konağa. Konak okadar büyükki çok şaşalı bir konak ve bir okadarda korkunç ve ürkütücü. Kapısına gittim ve giriş demir kapı zincirlenmiş biraz iteledim zincir sesiyle kapının sesi gecenin sessizliğini bozuyordu ve bende ürküyordum. Kapının açılmıyacağını anladım ve şöyle etrafı süzdüm nereden girebilirim diye ve klasik olarak duvardan atlamam gerekiyordu fakat nasıl atlıcaktım duvar çok yüksekti. Etrafı tekrar süzdüm çöp tenekesini iteleyerek duvar kenarına getirdim ve üstünden tırmanarak konağın bahçesine atladım ve atlamamla birlikte ot sesleri beni ürkütmüştü. Neyse dedim daha başındayız Nurettin kendine gel. Konak terk edildiği için bahçesi falan bakımsızdı o yüzden çalı çırpı birikmişti. Çalı çırpının arasında yürürken hışır hışır sesler geliyordu gecenin sessizliğinde baya ürkütücüydü.

Konağın bahçeside bir okadar büyüktü konağa giriş kapısını bulmakta güçlük çekiyordum karanlıkta fenerimle biraz ilerledikten sonra bir baykuş sesiyle birlikte aniden durdum ve kalbim hızlı hızlı atmaya başladı. Biraz etrafı dinledikten sonra birşeyin olmadığından emin olarak ilerlemeye devam ettim.

2. Bölüm
    Evet biraz daha ilerledikten sonra konağın kapısını bulmuştum. Kapıya yaklaştım ve
    tedirgin olarak dokundum. Hemen yanındaki camı montumun koluyla silerek içeriye
    fener tuttum eğilerek içeriye doğru baktım titriyordum korkudan. İçerideki eşyaların
    bazıları üstü beyaz çarşaflarla örtülmüştü. İyice korktum ve meraklanmıştım peki
    konağın içine nasıl giricektim onu düşünmeye başladım. Konağın etrafını dolanamazdım
    çok büyüktü bende duvar kenarlarından biraz ilerlemeye başladım. Şu yerdeki gazellere
    bastıkça çıkan sesten baya rahatsız oluyordum fakat yine yavaş yavaş ilerlemeye devam
    ediyordum tabi arada durup etrafı dinliyordum. Sanki arkamdan birileri soluyormuş
    gibi hissediyordum tabi bu beynimin bana oynadığı bir oyundu bunu biliyordum ama
    yinede çok korkuyordum. Konağın bahçesinde ağaçlar falan vardı kaybolmayayım diye duvar
    kenarlarından ilerliyordum birden konağın eskimiş alt duvarı döküldü baya bir irkilerek
    durdum ve olayı idrak etmeye çalıştım. Biraz durduktan sonra küçük bir sıva gibi
    birşey döküldüğünü kendime söyledim ve ilerlemeye devam ettim. Baktımki girilebilecek
    bir yer olmadığını anladım ve konağın 4 bölümlü camından bir tanesini kırarak içeri
    girmeyi planlıyordum ama o kırılan cam sesinden rahatsız olacağımıda biliyordum ama
    yapabileceğim başka birşey yoktu.

Bu fikri kendi kendime onayladıktan sonra geri kapının olduğu yere gittim ve 4 bölümlü
    camın birtanesinin sağlamlığını elimle iterek denedim ve kırabileceğimi onayladım.
    Etrafıma baktım ve karanlıkta yerde taş ya da sert birşey arıyordum. Gazellerin
    arasında nasıl bulabilirdim ki. Giriş taraflarına doğru ilerledim ve bir fıskıye fıskıyenin
    içindeki suyun üstünde ağaçlardan dökülen kuru yapraklar bulunuyordu.
    Fıskiyenin karşısında bir heykel fark ettim o heykelden o kadar tırstımki hemen oradan
    fıskıyenin yanından taş alıp geri döndüm.

3.Bölüm
    Konağa giriş kapısına tekrar gelmiştim ve şu camı biran önce kırıp içeri girmeyi
    düşünüyordum. Hemen düşünmeden taşı cama attım ve camın alt kısmı kırıldı fakat
    üst kısmı kırılmamıştı. Montumun kolunu elime kapatarak geri kalan camıda söktüm ve kafamı
    camdan içeriye doğru uzattım etrafı süzdüm. Ağır bir tahta ve rutubet kokusu vardı.
    O kırdığım camdan içeriye korkarakta olsa girdim. Konağın tabanı tahta olduğu için
    çürümüş ve ben bastıkça rahatsız edici bir gıcırdama oluşuyordu. Biraz ilerledikten
    sonra bir kapı gördüm ve o kapıdan girmeyi düşünüyordum. Kapıyı açtıktan sonra
    nelerle karşılaşabileceğimi düşündüm . Açar açmaz ya üstüme birşey atlarsa falan diye
    düşünüyordum.
    Sonradan duvarın yanına geçtim ve kapının kolunu tuttum hemen açtım ve elimi çektim.
    Duvarın yanından açtığım için üstüme birşey falan atlayamazdı. Biraz
    bekledikten sonra etrafı dinledim içerden herhangi bir ses geliyor mu diye.
    Duvarın kenarından kafamı eğerek içeriye baktım ve ilk olarak bir şömine fark ettim.
    İçeriyi hızlıca süzdüm ve birşey olmadığını fark ederek içeri girdim.
    Yinede temkinli davranıyordum heran birşey çıkabilirdi. Şöminenin
    yanına yaklaştım ve üstünde bazı süs eşya tarzında birşeyler vardı. Birtanesini
    elime alarak inceledim ve geri koydum. Koyarken bir bardak fark ettim ve birde
    kül tablası. Bardağın çok az bir bölümü doluydu ve bardağı alarak kokladım çok ağır
    kokuyordu.

4.Bölüm
    Etrafıma baktım bir raf gördüm ve üstünde tozlanmış şarap şişeleri vardı. Şişenin
    bir tanesini elime aldım ve elimle üstündeki tozları temizleyerek şarabı inceledim.
    Tekrar yerine koydum ve raftaki tozu baş parmağımla aldım ve elimi silkeledim.
    o odadan çıkarak koridorda biraz ilerledim ve yukarı çıkan merdivenleri fark ederek
    yukarı çıkmaya karar verdim ve merdivenin ilk basamağına basmamla beraber tahta olan
    merdiven gıcırdadı ve bu ses beni biran duraksattı etrafıma baktıktan sonra ilerledim.
    Yukarı çıktığımda okadar şaşırdımki koskocaman 2 tane koridar birisi sağa birisi sola.
    Fazla ilerlemeden kapılardan birtanesini açtım ve duvar kağıtlarıyla kaplı küçük
    bir oda ve herşey yerli yerinde duruyordu. Koridor çok büyüktü buralarda kaybolurum
    düşüncesiyle düşündüm ve bugünlük buradan çıkmam lazım ve bir halat almam lazım dedim.
    Halatı bir yere bağlayarak kaybolmadan ilerleyebilecektim. Bu düşünceyi
    onayladıktan sonra geri indim ve tam çıkacakken yerde bir çekiç fark ettim. Küçük
    bir çekiçti aldım biraz inceledim ve tekrar yerine koydum konaktan çıktım.

5.Bölüm
    Konağın bahçesi beni çok korkutuyordu konağın bahçesinden koşarak geldiğim
    yere ilerledim fakat oda ne duvardan tekrar nasıl çıkacaktım. Bunu hiç düşünmemiştim
    Yüksek birşeylerin olması lazımdı duvardan çıkabilmem için iyice korkmaya başladım
    konağın içine tekrar girmeye cesaret edebilecekmiydim. Boş boş ve korkarak etrafa
    bakınıyordum ve çok hızlı bir şekilde neler yapabileceğimi düşünüyordum.
    Duvarın yanındaki konağın kapısına gittim ve demirlerin arasından geçebilirmiyim
    diye denedim fakat sığmıyordum iyice kalp atışlarım hızlandı korkmaya başladım.
    Korkudan bacaklarım titriyordu. Çömeldim ve bir elimin demiri sımsıkı sardığını
    fark ettim demiri bıraktım. Bağırsam yardım istesem Konağın etrafında oturan kimseler
    yoktu. Tüm cesaretimi toplayıp konağa tekrar girip hafif fakat duvardan
    çıkabileceğim birşeyler almam lazımdı. Baykuş sesleride oldukça rahatsız ediciydi
    kafamın içini tırmalıyorlardı. Birden gazel sesi duydum ve çok hızlı bir şekilde etrafa
    baktım kalbim yerinden fırlayıp çıkacaktı sanki. Bekleyerek birşey olmayacağını anladım
    ve korkudan montumu kafamın hizasına çekerek sadece önümü görebileceğim şekilde
    ilerlemeye başladım. Montumu çekmemdeki amaç etrafı görmeden ilerleyebilmekti böylece korkum
    en aza inecekti. Koşar adımlarla konağın kapısına geldim ve kırdığım camdan
    tekrar içeri gidim. Önceden girdiğim şömineli odaya girdim ve sırtımı duvara
    yasladım arkamdan herhangi birşey olmasın sadece önümü görebileyim diye.
    Etrafa okadar boş bakıyordumki iyice korkuyordum birşey yapmadan etrafı inceliyordum
    buda beni iyice korkutuyordu.

6.bölüm
    Bu odada fazla kalamazdım korkudan kafayı yiyebilirdim ve tekrar kendimi bahçeye attım.
    Biraz oyalanmam korkumu engelleyebilirdi. Korkumu yendikten sonra tekrar konağa
    girecektim. Konağın o büyük bahçesinde amaçsızda ilerliyordum. Korkudan ne
    yaptığımı bilmiyordum ve bahçedeki ağaçlıkların arasına girmemem gerekiyordu. Bunu
    düşünemedim o karanlık ağaçlıkların arasına girdim. Bu bahçeyi orman gibi düşünebilirsiniz
    o kadar büyüktü. Hava hafif soğuk ve sisliydi. Biraz korkumu yendiğimi düşünerek
    geri dönmeye karar verdim ve yanımdan çok hızlı bir şekilde birşey geçtiğini
    fark ettim. Yerde gazeller olduğu için hızlı geçtiğini anlayabildim. Ağaçlıkların
    arasında çok fazla ilerlemediğim için geri dönebilirdim. Geri dönmeye karar verdim ve
    konağın önüne tekrar geldim. Kafamı biraz yukarı kaldırdım ve o görkemli, ürkütücü
    konağı inceledim. Fakat oda ne ? konağın camlarından birtanesinde ufak bir ışık
    fark ettim. Mum ışığı gibi birşeydi loş bir ışık beliriyordu. Mum dalgalı yandığı
    için ışıkta camdan dalgalı bir şekilde beliriyordu. Şaşkınlıktan ne yapacağımı
    bilmiyordum. Konağa tekrar girdim ve önceden incelediğim küçük kırmızı çekiç
    yerinde yoktu. Sadece tozdan izi biraz belli oluyordu. Bu konakta birinin
    olduğunu artık idrak etmeye başladım.

7.bölüm
    Önceden 2.kattaki girdiğim küçük duvar kağıtlı odaya girdim ve kapıyı kapattım. İçeriyi
    incelemeye başladım. Herşey okadar düzgündü ki sanki burda birisi yaşıyordu. Yatak
    örtüsü falan çok düzgündü ve yastığın kenarında oyuncak bebek vardı. Yatağın
    yanındaki komidin üstünde bir saat vardı ve gece 2'yi göstermekteydi. Büyük
    ihtimal saat bozuktu. Çünkü 2'de ben evden çıkmıştım. Yatağın karşısındaki
    dolabı açtım ve küçük çocuğa ait elbiseler yer almaktaydı onlarda çok temizdi. Dolabın
    üstündeki rafta bir kutu fark ettim ve aldım yatağın üstüne koydum kutuyu açtım.
    İçinde eski fotoğraflar vardı. Bikaç tane aile resimleri vardı biraz inceledikten
    sonra tekrar yerine koydum ve kutuyu kaldırdım. Bu odadan çıkmaya karar verdim. Kapıyı
    açtım dışarı çıktım karşılıklı bir sürü oda vardı. Bu odaların hepsine giremezdim
    3. kata çıkıp orayıda incelemeliydim. Tam 3.kata çıkacakken merdivenin altında bir
    kapı fark ettim. Kapıyı biraz tedirginlikle açtım ve 2 adet eskimiş tekerlekli sandalye
    vardı. Biraz ürkütücüydü. Kapıyı kapattım ve 3. kata çıkmaya başladım.

8.bölüm

3.Kata çıktıktan sonra anladımki bu Konağın tüm katları aynı mimariye sahip değildi.
    3.kat biraz daha değişik tasarlanmıştı. İlk fark ettiğim kapıya girdim ve 3.katta
    bir mutfak yapılmıştı. Mutfağa girdim ve musluğu çevirdim. Musluğun kafası gıcırdıyordu
    ve suda akmıyordu. Etrafıma bakındım ve bir kapı daha fark ettim tereddüt etmeden
    kapıyı açtım. Mutfakta bir şarap mahseni vardı bir sürü şarap vardı üstü tozlu.
    Fakat burda yaşayan birileri varsa bu şaraplar neden içilmemişti. Sadece bir
    raftaki şaraplar eksikti. Onlarda daha öncelerden içilmiştir diye düşünerek odadan
    çıktım. Musluğun arkasındaki kirli camı silerek dışarıya baktım dışarısı çok ürkütücü bir
    manzaraya hakimdi. O anda objektif düşünerek kendime konağın dışından bakar gibi
    hayal ettim ve birbirimize bakıyorduk. o hayalden kafamı silkeleyerek çıktım ve kendime
    geldim. Mutfaktan çıkarken etrafı biraz daha inceledim ve çıktım. Bu sefer 4. kata
    çıkmıcaktım bodrum kata inmeye karar verdim. En korkutucu bölgeye gitmeye karar vermiştim.
    2.Kata indim ve önceden girdiğim odaya girerek çekmecelere baktım fenerimin pilinin
    bitebileceğini düşündüm. O odada fark ettimki komidini alarak dışarı çıkabilirdim ve
    duvardan atlayıp konaktan uzaklaşabilirdim. Fenerimin pilinin bitmemesi için
    kapattım ve odadaki eski indir kaldırlı ışık kolunu gördüm. İndirip kaldırdım ve çıt çıt
    ses çıktıktan sonra lamba yanmamıştı.

Odadaki çekmeceleri inceledikten sonra bodrum kata inmeye karar vermiştim ve merdivenlere
    yöneldim aşağı indim. Aşağı indikten sonra sesler gelmeye başladı sanki
    birisi ayakkabısını yere vuruyordu. Benim gelmemden rahatsız olmuş olmalıydı.
    Fenerimin pili bitmesin diye ışıksız inmiştim fakat pek birşey fark edilmiyordu.
    Cebimden feneri çıkarttım yaktım ve o ses yaklaşıyordu arkamı döndüm feneri tuttuğumda
    üstüme birisinin koşarak geldiğini fark ettim ve tüylerim diken diken oldu ilk
    gördüğüm kapıya girerek hemen kapısını kapattım.

9.bölüm
    Odada bir müddet bekledikten sonra kapıyı aralıyarak açtım ve etrafı kapı aralığından
    süzdüm. O ses gitmişti ya da gitmiş gibimi yapıyordu. Bu odada kalamazdım ve çıkmaya
    karar verdim çıktım. Fenerimi yaktım karanlık ve yankı yapan bir koridorda ne
    çıkacağını bilmeden ilerliyordum. Birden bir kadın kısık sesle şarkı söylemeye başladı
    durdum feneri kapattım ve dinledim. Söylediği şarkı anlaşılmıyordu. Fenerimi
    tekrar açtım ilerlemeye devam ettim. Çok garip sesler duyuyordum korkuyordumda fakat
    geri dönmeyi düşünmüyordum. Aniden ince, dar ve karanlık koridorda bebek ağlama sesi
    gelmeye başladı okadar rahatsız ediciydiki kafamı tırmalıyordu. Seslere
    aldırış etmeden ilerledim ve 13 numaralı bir kapı gördüm. Birden 13 numaranın
    uğursuzluğu aklıma geldi peki bu 13 numaralı odada ne vardı. Açıkcası girmeyi
    düşünmüyordum ve 13 numaralı odayı geçtim ilerlemeye devam ettim. Fakat oda ne ?
    13 Numaralı oda tekrar karşımda bu odadan 2 tanemi vardı yoksa bu konak bana bir oyunmu
    oynamaya başlamıştı. Konak 13 numaralı odaya girmemi ister gibiydi. 13 Numaralı odanın
    tam karşısındaki odaya girdim ve çok ürkütücü bir manzara vardı. Bir sürü bebek
    yatakları vardı. Bir adım attım cam parçalarına tam basmadan durdum. Çok az çıtırt sesi
    çıkmıştı. Bu sessizlikte bu tür ufak sesler bile çok rahatsız ediciydi.
    Odadan çıkarak 13 numaralı odaya girmeden yukarı çıkmaya karar veriyorum çünkü
    bodrum katında tahammül edilmeyecek derecede bebek ağlama sesleri yükseliyordu. Bu yüzden
    yukarı çıkmaya karar verdim. Artık iyice korkmaya başlamıştım ve hızlı adımlarla
    kafamı oynatmadan etrafa bakarak ilerliyordum.

Yukarı kattaki mutfağa çıkarak susuzluğumu gidermek için şarap açtım ve 2 yudum aldıktan
    sonra şarabı musluğun yanına koydum. Birşey fark ettimki gündüz olmuş fakat konağın
    içi gece gibi. Bu konaktan iyice rahatsız olmaya başlamıştım artık çıkmak istiyordum.
    2.Katttaki yatağın yanındaki komidini alıp duvardan atlayıp çıkmayı düşünüyordum. 2.kata çıktım komidinin
    üstündeki saat çalışmaktaydı ve halaa 2'yi göstermekteydi. Bu konakta zaman ilerlemiyor gibiydi. Saati yatağın üzerine
    koydum ve
    Evet 2.kattaki komidini aldım fakat Konağa camdan girmiştim komidini dışarı nasıl
    çıkartıcaktım.Biraz kapıyı kurcaladım fakat açılmıyordu. Oda ne ? kırdığım
    cam sapasağlamdı. Hemen şömineli odaya koşup bir adet şarap şişesi aldım ve
    cama fırlattım fakat ikiside kırılmamıştı. Şarap şişesini yerden aldım ve tekrar
    attım kırılmıyordu. Konak benim dışarı çıkmamı istemiyordu. İyice telaşlandım ve
    dengesiz adımlarla sağa sola gitmeye başladım. Aniden bir uğultu ve ayak sesleri
    duydum. Duraksadım bir ayağımın ucuna basıyordum hiç haraket etmiyordum. Ensemde
    nefes seslerini duyuyordum artık. Kafamı oynatmadan sol tarafımdan bakıyordum
    fakat birşey göremiyordum. Arkamı dönmemle birlikte üstüme birşeylerin geldiğini gördüm
    sırtımı duvara dayadım ellerimle kafamı kapattım ve duvardan kayarak yere çömeldim.
    Bakamıyordum fakat bu varlığı üstümde hissediyordum.

Bu olaylardan tam 24 saat önce
    Ruhum artık ele geçirilmişti ruhlarımızın beslenebilmesi için bedenlere ihtiyacımız
    vardı. Ta ki Konağın kapısının yanındaki 4'lü cam kırılana dekkk....
    Cam kırıldı ve kafasını camdan içeri uzattı. Evet bu bendim ve konağın
    camını kırdığım an ruhum ele geçirilmişti. Artık bedenimide Konağın
    karanlığına doğru çekmem gerekiyordu. Çeşitli sesler çıkartıp bedenimi
    kendime doğru çekiyordum. Bedenime akıl oyunları oynuyordum. 13
    Numaralı odaya doğru çektiğimde girmemişti. Artık bu iş çok uzamıştı ve bedenimide
    almam gerekiyordu. Yukarı çıktığında bedenime saldırırcasına koştum. bedenim
    çaresizce sırtı duvara dayalı ve elleriyle kafasını kapatmış şekilde yere yavaşça
    düştü. Artık çaresiz olduğunu oda biliyordu. Beni üstünde hissedebiliyordu.
    Ellerini kafasından indirdi ve kafasını yavaaşş yavaşşş yukarı kaldırdı.
    En son hatırladığım şey bedenimle göz göze gelişimdi.NOKTA

24 saat öncesine gittikten sonra. 24 saat öncesi ve sonrası aynı anda anlatılmıştır.

Not: Tamamen hayal ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter13 -- 9 Aralık 2012; 15:49:51 >

• devam lütfen
  • suskunlardaki konak mı?
  • devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam
  • İlk mesajından edit geç part 2-3 diye devam et bence. Devam yani.
  • 2.bölümde eklendi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • go go go 3. part

• devam
  • devam
  • 3.bölüm eklenmiştir.
  • bu hikaye bi harika dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 4 Aralık 2012; 23:39:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walter13

3.bölüm eklenmiştir.

4.bölümü bekliyorum
  • Doctor Who 3. Sezon 10. Bölüm

• bunun filmi var biraz ona benzemiş sanki ama gayet akıcı ve güzel devamını bekliyorum
  • Buna hane-i tecavüz derler.
  • Gayet akıcı devam

• devam et panpa.cok sardi

• Yetemek var devam +takip

• 4. Bolum icin takip

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.