Şimdi Ara

Terim Hamiti milli takıma alır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Alir oynatmaz yada arada oynatir gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamit 18 yaşından beri milli futbolcu , 9 senedir de A milli takım formasını giyiyor.

Terim'in Hamit'i milli almasının neresi garip onu anlamadım ? Daha önce alınmıyor muydu ?
  • Orayada alır hamit sevdası bizi yedi bitirdi zaten.
  • Alır neden almasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Hamit 18 yaşından beri milli futbolcu , 9 senedir de A milli takım formasını giyiyor.

Terim'in Hamit'i milli almasının neresi garip onu anlamadım ? Daha önce alınmıyor muydu ?

Hakkatten he. Neredeyse 100'e yakın milli formayı giydi, her sene çağırılıyor. Şimdi kadroya çağırılınca, kıyak geçiyor yiiaaa derler. Ulan Hamit nereden geldin şu ülkeye. Şampiyonlar liginde final oynamış, dünyanın en büyük takımlarında şampiyonluk yaşamış adamsın. Gerçi adamı zorla getirdik onun da suçu yok. Böyle milletin diline düşeceğine bok çukuruna düşse daha iyiydi. Kardeşi gitti kurtuldu, bu da gitse bari.
  • gecenin 03:30 unda rüyanızamı girdi hamit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Hamit 18 yaşından beri milli futbolcu , 9 senedir de A milli takım formasını giyiyor.

Hakkatten he. Neredeyse 100'e yakın milli formayı giydi, her sene çağırılıyor. Şimdi kadroya çağırılınca, kıyak geçiyor yiiaaa derler. Ulan Hamit nereden geldin şu ülkeye. Şampiyonlar liginde final oynamış, dünyanın en büyük takımlarında şampiyonluk yaşamış adamsın. Gerçi adamı zorla getirdik onun da suçu yok. Böyle milletin diline düşeceğine bok çukuruna düşse daha iyiydi. Kardeşi gitti kurtuldu, bu da gitse bari.

Bok çukurundaymış gibi oynarsa bok çukuruna düşmekten beter de olur milletin diline düşerek kimse kusura bakmasın. O Bayern zamanındaki Hamit'ten eser yok şuan, izlediğimiz Hamit'in onunla alakası yok ve eşşek yüküyle para alıyor. Tabi eleştireceğiz tabi dilimize düşecek, ne yapacaktık ya? Eşşek yüküyle parayı verip adam karşılığını veremezken susacak mıydık?

• Milli takimla sozlesmesinde ilk 11 de cikacak maddesi varmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

quote:

Bok çukurundaymış gibi oynarsa bok çukuruna düşmekten beter de olur milletin diline düşerek kimse kusura bakmasın. O Bayern zamanındaki Hamit'ten eser yok şuan, izlediğimiz Hamit'in onunla alakası yok ve eşşek yüküyle para alıyor. Tabi eleştireceğiz tabi dilimize düşecek, ne yapacaktık ya? Eşşek yüküyle parayı verip adam karşılığını veremezken susacak mıydık?

Bence bunlar ikiz değil üçüzdü ve bu Hamit değil Hamdi falan herhalde. Yani hala bu adamı yok şurada oynadı yok burada oynadı diyerek savunabilmek nasıl bir şey. Futbolcunun geçmişi değil ne oynadığı önemli. adam inanılmaz yüksek bir ücret alıyor ve bırak ilk 11 de oynamayı kulübede bile durmayı hak edecek bir top oynamıyor. Ne yani ben şimdi 2 sene önce bir şirkette müthiş işler yapayım sonra çok iyi bir maaşa başka firmaya geçip her aldığım işi yüzüme gözüme bulaştırayım yeni patronum da bana helal olsun desin. Oh ne güzel dünya walla.

• quote:

quote:

kadroya çağırırsa kıyak geçiyor demem ama hala şu kadar oyuncunun içerisinden hamitin berbat oyununa rağmen 11 oynatırsa evet artık yüzde bi milyon kıyak geçiyor derim
    bu arada hamitin akrabası felanmısın kardeş?

• Alır tabi. Adamı her maç ilk 11 oynatıyor. Sormazlar mı hoca sen gs de bu adamdan vazgeçmiyorsun milli takım da niye oynatmıyorsun?

Ayrıca hamit yıllardan beri milli takım forması giyiyor almayıpta ne yapacak
  • Almasi lazim ama kesinlikle oynatmamasi gerekir.

• 1 yıldır kanser etti bizi almassa kendimi keserim
  • Oynatmasa bile alır adam takımın 2. Kaptanı sakat olmadığı sürece kadroya girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

gecenin 03:30 unda rüyanızamı girdi hamit

• Sanırsın çıkıp çatır çatır top oynuyor da biz Hamit'i hala eleştiriyoruz.. Yapmayın gözünü seveyim geçen sene Hamit'i en fazla savunan insanlardan biriydim,şimdi oynadığı futbolun savunalacak bir tarafı yok. İyi oynuyorsa milli takıma çağırılır. Kötü oynuyorsa çağırılmaz. İsterse 20 yıldır takımda oynuyor olsun.
  • Alır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almazsa kendiyle çelişmiş olur, o yüzden alır
  • Fatih terim kimi kimi almaz hamiti alır ve herkesi keser kadrodan hamiti oynatır bıktım şu hamitten sövecem şimdi banlanacam yok böyle bir oyuncu ya neyse yine sinirlerim oynadı ayağı kırılırda kurtuluruz hem takım olarak hem milli takım olarak...!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.