Şimdi Ara

Tereyağı fırsatları-sadece sıcak fırsatlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
52
Favori
58.289
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın ama bugün stoklara girmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Fiyat 44.90 değil mi? Bazen önceden getiriyorlar fakat fiyat değişmemiş oluyor. Aslında bugün gidecektim sabah kataloğa baktım salı yazıyor gitmedim.
  • manyax M kullanıcısına yanıt
    Evet 44.90. Benim başıma daha önce gelmişti, şansımı deneyeyim dedim.

• Doğru A101 e gelmiş sek tereyağı ve 45 tl. İyi fiyat.
    Bimdekinden vs daha iyidir. Bimdekini hiç denemedim ama. Hoş biz çocukken tereyağının kralını yerdik. Köyden bir tereyağı gelirdi, bal kaymak götürürdük. Ucuzdu ve çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 28 Nisan 2020; 20:37:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Ben Bim'in ürettirdiği Pervin'i almıştım geçenlerde. Gönen'de üretildiği ve fabrikada çalışanlar da tavsiye ettiği için deneyeceğim eldeki bitince.

• quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Ben Bim'in ürettirdiği Pervin'i almıştım geçenlerde. Gönen'de üretildiği ve fabrikada çalışanlar da tavsiye ettiği için deneyeceğim eldeki bitince.
    Benim en çok beğendiğim terayağ yağ oranı %82 çoğunda %80'dir. Tadı falan çok hoşuma gidiyor. Bana göre Bim'in en kaliteli ürünlerinden
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam, oran daha düşük olmamalı.

• Gönenli peynir ve sütleri rezalet Bim de yağı mı iyi olacak..

• Tadını mı beğenmediniz, yoksa hijyen ve kalite olarak iyidir.

• Açık söylüyorum Pınar mış, içim miş, sek miş sük müş envayi çeşit tereyağını denedikten sonra yolum zorunlu Bim e düşüpte Bim in tereyağından almak zorunda kalmam ile bir daha diğerlerine dönüşte bakmadım bile. On çeker, rahat! Belki Torku yarışabilir ama diğerleri at çöpe.
    Edit: Aynı şeyi Bim in taze kaşarı içinde söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 28 Nisan 2020; 22:11:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Açık söylüyorum Pınar mış, içim miş, sek miş sük müş envayi çeşit tereyağını denedikten sonra yolum zorunlu Bim e düşüpte Bim in tereyağından almak zorunda kalmam ile bir daha diğerlerine dönüşte bakmadım bile. On çeker, rahat! Belki Torku yarışabilir ama diğerleri at çöpe.
    Edit: Aynı şeyi Bim in taze kaşarı içinde söyleyebilirim.
    Özellikle kaşar konusunda çok haklısınız. Denemediğim taze kaşar markası kalmadı. Pınar, İçim, Sütaş, Sek saman gibi.
    Muratbey ve Bahçıvan fena değil ama.
    Bim’in Kaanbey ve A101’in Tarabya marka kaşarları de güzel.

• Bende hep tereyağ indirimi kovalardim. Bugün anpa ya gittim. İnanın kampanya diye kovaladigim 50tl altı tereyaglar anpada zaten hep o fiyatlarda. İstanbul'da olan değerlendirsin 40 TL seviyelerinde en az 3-4 marka bulursunuz. Ben denemek için ilk kez gördüğüm bahçıvan tereyağını 39tl ye aldım. Kilo.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Özellikle kaşar konusunda çok haklısınız. Denemediğim taze kaşar markası kalmadı. Pınar, İçim, Sütaş, Sek saman gibi.
    Muratbey ve Bahçıvan fena değil ama.
    Bim’in Kaanbey ve A101’in Tarabya marka kaşarları de güzel.

Alıntıları Göster
    Muratbey 600 Gr anpada 22.95 TL idi
    Söylediğiniz markalar tat olarak damaginiza uygun gelebilir ama ben kurumsal markalar olmadığını düşünüyorum..sanki merdiven altı gibi geliyor ..ön yargı elbet benimki ama güvenemiyorum..hatta siz yazınca alır bir denerim dedim.dur bir fiyatına bakayım diye Google yazdım.sikayet var en tepede çıktı.

• Erzurum da Tereyağını 30-35 arasında alıyoruz, Kaşar Peyniri de 24 TL den aldım dün

• quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Muratbey 600 Gr anpada 22.95 TL idi
    Söylediğiniz markalar tat olarak damaginiza uygun gelebilir ama ben kurumsal markalar olmadığını düşünüyorum..sanki merdiven altı gibi geliyor ..ön yargı elbet benimki ama güvenemiyorum..hatta siz yazınca alır bir denerim dedim.dur bir fiyatına bakayım diye Google yazdım.sikayet var en tepede çıktı.

Alıntıları Göster
    Hangi ürün için Google da arama yaptınız bilmiyorum ama şikayetvar bir kriter ise şayet, her markaya ait şikayet dolu orası. Bu biraz da satış rakamlarıyla ilintili. Çok fazla satan ürünün şikayet sayısı da görece fazla olur. Az satan ürünün şikayeti de az olur satışı az olduğu için. O yüzden şikayetvar’daki sayılara göre değerlendirme yapmanız yersiz olmuş.

Ayrıca Tarabya markasını üreten firma “özgüllü peynircilik.” Biraz araştırırsanız kurumsal olup olmadığını anlarsınız. Olay sadece lezzet değil yani. Koskoca Bim ya da A101 merdiven altı firmalara üretim yaptırır mı hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 29 Nisan 2020; 3:59:19 >

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Hijyen durumunu bilmem ama kalite olarak ne sütünü ne de peynirini beğenmedim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8CA3A7969

Erzurum da Tereyağını 30-35 arasında alıyoruz, Kaşar Peyniri de 24 TL den aldım dün
    Bu fiyat mucize gibi birsey. Burada toptanci ureticiden 50tlye aliyor kilosunu 60a satiyor

• nerden aldiniz

• Anladım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8CA3A7969

Erzurum da Tereyağını 30-35 arasında alıyoruz, Kaşar Peyniri de 24 TL den aldım dün
    2 sene önce bimdeki tereyağ 22 liraydı cok iyi hatırlıyorum. Ne oldu da bu fiyatlar uçtu gitti anlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.