Şimdi Ara

Tercihlerim İçeride ,İlk ve Acil yardım-Anestezi-Disprotez Tek. YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PUANIM COK YÜKSEK DEGİL ARKADASLAR NERDEYSE BARAJIN AZ YUKARISINDAYIM DİYEBİLİRİM..COGU ÜNİVERSİTEYİ SAGLIK MESLEK LİSESİ CIKISLILAR KAPATIYOR,BOS KONTENJAN KALIRSA ANCAK BENIM GİBİ DÜZ LİSE CIKISLILARI ALIYOR ONUN ICIN DEVLET YAZMADIM ,AMA TABİ ÖZELDEDE BU SÖZ KONUSU SADECE SANSIM DAHA FAZLA DEVLETE GÖRE..SİZİN DÜSÜNCELERİNİZ NELER SİZCE GELİR Mİ BUNLARDAN BİRİSİ ??

http://t1307.hizliresim.com/1c/l/qgn0x.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omteam -- 18 Temmuz 2013; 21:59:43 >

• Belki ikinci öğretim.
  • ücretli yazmışsın gelirr
  • Benımde korkum hic birinin tutmama ihtimali arkadaslar (isletmeler dısında) yorumlarıızı beklıyorum daha
  • benim tercihler nasıl olmuş beyler hangisi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrascb

benim tercihler nasıl olmuş beyler hangisi gelir.

Dostum anestezi mezunları da ilk ve acil yardıma direk geçiş yapabiliyor mu? Ve de diploma puanın kaç acaba? Bende laboratuvar mezunuyum ilk ve acil yardım ağırlıklı tercih yaptım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells Old Boys

Dostum anestezi mezunları da ilk ve acil yardıma direk geçiş yapabiliyor mu? Ve de diploma puanın kaç acaba? Bende laboratuvar mezunuyum ilk ve acil yardım ağırlıklı tercih yaptım da

anestezinin direk geçişi yok hocam. ama laboratuarın var. nasıl iş bende bilmiyorum. veterinerlik bile paramediğe geçiş yapabiliyor anestezi yapamıyor. ilginç bir durum ama böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende anlamıyorum direk geçiş bölümleri neye göre belirleniyorsa. Laboratuvar mesleğinin de İlk ve Acil Yardım ile alakası yok ama direk geçiş var. İlk ve Acil Yardım ile tek alakamız 10. sınıfta gördüğümüz İlk Yardım dersi o kadar. Diyaliz var mı peki?

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newells Old Boys -- 20 Temmuz 2013; 17:06:00 >
  • quote:

Bende anlamıyorum direk geçiş bölümleri neye göre belirleniyorsa. Laboratuvar mesleğinin de İlk ve Acil Yardım ile alakası yok ama direk geçiş var. İlk ve Acil Yardım ile tek alakamız 10. sınıfta gördüğümüz İlk Yardım dersi o kadar. Diyaliz var mı peki?

anestezinin bölümleri acayip komik

elektronoröfizyoloji

iş uğraşısı terapisi ( ne iş yapar hiçbir fikrim yok adı bile gıcık )

anestezi teknikerliği

sağlık kurumları işt açıköğretim

başka yok. olanlar bunlar
  • quote:

quote:

Bende anlamıyorum direk geçiş bölümleri neye göre belirleniyorsa. Laboratuvar mesleğinin de İlk ve Acil Yardım ile alakası yok ama direk geçiş var. İlk ve Acil Yardım ile tek alakamız 10. sınıfta gördüğümüz İlk Yardım dersi o kadar. Diyaliz var mı peki?

elektronoröfizyoloji

anestezi teknikerliği

Hocam sizde çok az bölüm varmış ya. Bizde de elektronötrofizyoloji vardı. Daha 10 bölüm falan da vardı ama aklımda değil. Fizyoterapi bile vardı hiç mi hiç alakamız yok düşün

Anestezi 5 yıl önce falan çok popüler gibiydi biz liseye kayıt olmadan önce falan. Eski önemini falan mı kaybetti?

• quote:

quote:

quote:

elektronoröfizyoloji

anestezi teknikerliği

Hocam sizde çok az bölüm varmış ya. Bizde de elektronötrofizyoloji vardı. Daha 10 bölüm falan da vardı ama aklımda değil. Fizyoterapi bile vardı hiç mi hiç alakamız yok düşün

Anestezi 5 yıl önce falan çok popüler gibiydi biz liseye kayıt olmadan önce falan. Eski önemini falan mı kaybetti?

2006 mezunuyum. hala atama bekliyorum.
    eskidende önemsizdi hala önemsiz.
    her kpss de en fazla 10 tane alırlar ondada en batısı elazığ olur

• Bize ovüyorlardı ama hep hocalar. Ahh zaten o bilgisiz hocalar yok mu git Laboratuvar yaz dediler. Puanım hemşirelik de tutuyordu, ilk ve acil yardım da. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun

• quote:

Bize ovüyorlardı ama hep hocalar. Ahh zaten o bilgisiz hocalar yok mu git Laboratuvar yaz dediler. Puanım hemşirelik de tutuyordu, ilk ve acil yardım da. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun

benim zamanımda att yeni yeni çıkıyodu. eve uzak 2 otobüs diye göndermediler. yakın olan laboya kayıt yaptırdık sonra teyze(hemşire) baskısıyla gene 2 otobüs olan anesteziye geçmek zorunda kaldım.

bence sağlık meslek sıralaması şöyle
    1-hemşire
    2-ebe-hemşire
    3-acil tıp teknisyeni
    4-laboratuar
    5-röntgen
    6-tıbbi sekreter
    7-çevre sağlık / diş protez
    8-anestezi

laboratuar üst öğrenimleri :

Diyaliz 2
    Elektronörofizyoloji 2
    Engelli Bakýmý ve Rehabilitasyon 2
    Evde Hasta Bakýmý 2
    Fizyoterapi 2
    Ýlk ve Acil Yardým 2
    Ýþ ve Uðraþý Terapisi 2
    Laborant ve Veteriner Saðlýk 2
    Laboratuvar Teknolojisi 2
    Patoloji Laboratuvar Teknikleri 2
    Perfüzyon Teknikleri 2
    Saðlýk Kurumlarý Ýþletmeciliði 2
    Týbbi Laboratuvar Teknikleri 2
    Týbbi Tanýtým ve Pazarlama 2
    Yaþlý Bakýmý

• Yaptığın meslek sıralaması olması gerektiği gibi. Diyaliz ve fizyoterapi de bana mantıklı gelmiştir herzaman için

• quote:

Yaptığın meslek sıralaması olması gerektiği gibi. Diyaliz ve fizyoterapi de bana mantıklı gelmiştir herzaman için

mezun oldum olalı acil servis ve ambulanslarda çalıştım. diplomam anestezi ama ruhum att.
    tek istediğim paramedik okuyup umke ye geçmek.
  • Arkadaşlar Merhaba ;
    ameliyathane teknikerliği veya Acil ve ilk yardım okumayı düşünüyorum.Düz lise mezunuyum .ygs 2 den baraj puanını alırsam ücretli olarak bu iki bölümden birine yerleşebilirmiyim ?yardımcı olurmusunuz okuyanlar varsa bilgilendirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MervErdem

Arkadaşlar Merhaba ;
    ameliyathane teknikerliği veya Acil ve ilk yardım okumayı düşünüyorum.Düz lise mezunuyum .ygs 2 den baraj puanını alırsam ücretli olarak bu iki bölümden birine yerleşebilirmiyim ?yardımcı olurmusunuz okuyanlar varsa bilgilendirebilir mi?

Burssuz kontenjanlara girme şansınız daha olumlu, ancak son yıllarda Sağlıkla ilgili MYO bölümleri çok tercih ediliyor. Biraz daha gayret etmelisiniz...
  • evet burssuz olarak sansım daha fazla.inşallah olur hayırlısı bakalım :)
  • Ygs 1-2 puanım 210 okul puanıyla birlikte 30 tercihten gelme şansı olan varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

Ygs 1-2 puanım 210 okul puanıyla birlikte 30 tercihten gelme şansı olan varmıdır ?

İlk yerleştirme de şansınız az diye düşünüyorum. Fakat vakıf üniversitesi ve %50 burs seçeneğini de koyarsak ikinci veya üçüncü olmadı ek yerleştirmeler ile yerleşebilirsiniz. İnşallah ilk tercih de sorunsuz bir şekilde yerleşirsiniz, hakkımızda hayırlısı olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.