Bildirim
Tercihlerim İçeride ,İlk ve Acil yardım-Anestezi-Disprotez Tek. YARDIM ! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben aksine daha fazla yığılma olacağını düşünüyorum. Yazdığın üniversitelerin İstanbul'da olması dezavantaj. Bir de sağlık meslek lisesi faktörü var. Fakat sağlık meslek lisesi öğrencileri özel üniversite tercihlerinde tam burslu ve %75 burs tercihini daha fazla kullanıyor. İlk tercihlerde gelmezse falan moralinizi bozmayın, kontenjan dağılımına göre %50 burslu bir programa yerleşebilirsiniz. Ek yerleştirmeler olduğunu da kafanızdan çıkarmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Newells Old Boys
Ben aksine daha fazla yığılma olacağını düşünüyorum. Yazdığın üniversitelerin İstanbul'da olması dezavantaj. Bir de sağlık meslek lisesi faktörü var. Fakat sağlık meslek lisesi öğrencileri özel üniversite tercihlerinde tam burslu ve %75 burs tercihini daha fazla kullanıyor. İlk tercihlerde gelmezse falan moralinizi bozmayın, kontenjan dağılımına göre %50 burslu bir programa yerleşebilirsiniz. Ek yerleştirmeler olduğunu da kafanızdan çıkarmayın.
eyvallah hocam sağolun -
hocam şimdi baktım Nişantaşı üniversitesi diyaliz bölümü ygs puanıyla geçen sene 210 puanla kapatmış yani benim puanımla bu sene 2. öğretimi açılıyor girme ihtimalim yüksek sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanZebra -- 25 Temmuz 2013; 22:58:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ün!em
hocam şimdi baktım Nişantaşı üniversitesi diyaliz bölümü ygs puanıyla geçen sene 210 puanla kapatmış yani benim puanımla bu sene 2. öğretimi açılıyor girme ihtimalim yüksek sizce ?
Bende aynısını düşünüyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tercih ne çıktı sonuç ben tıbbi görüntüleme kazandım 12. tercih -
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.anestezi, ilk ve acil yardım, tıbbi görüntüleme teknikleri bölümlerinden sizce hangisini önce yazmalıyım hangisi daha iyidir bu işleri bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler. -
memnunmusun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X