Şimdi Ara

Tercihlerim İçeride ,İlk ve Acil yardım-Anestezi-Disprotez Tek. YARDIM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Newells Old Boys

quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

Ygs 1-2 puanım 210 okul puanıyla birlikte 30 tercihten gelme şansı olan varmıdır ?

Tercihlerim İçeride ,İlk ve Acil yardım-Anestezi-Disprotez Tek. YARDIM !

İlk yerleştirme de şansınız az diye düşünüyorum. Fakat vakıf üniversitesi ve %50 burs seçeneğini de koyarsak ikinci veya üçüncü olmadı ek yerleştirmeler ile yerleşebilirsiniz. İnşallah ilk tercih de sorunsuz bir şekilde yerleşirsiniz, hakkımızda hayırlısı olsun

Hocam 15 tanesi filan bu sene daha ilk açılcak bölümler ünivlerde. ordanda biraz şans olurmuki ?

• Ben aksine daha fazla yığılma olacağını düşünüyorum. Yazdığın üniversitelerin İstanbul'da olması dezavantaj. Bir de sağlık meslek lisesi faktörü var. Fakat sağlık meslek lisesi öğrencileri özel üniversite tercihlerinde tam burslu ve %75 burs tercihini daha fazla kullanıyor. İlk tercihlerde gelmezse falan moralinizi bozmayın, kontenjan dağılımına göre %50 burslu bir programa yerleşebilirsiniz. Ek yerleştirmeler olduğunu da kafanızdan çıkarmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newells Old Boys

Ben aksine daha fazla yığılma olacağını düşünüyorum. Yazdığın üniversitelerin İstanbul'da olması dezavantaj. Bir de sağlık meslek lisesi faktörü var. Fakat sağlık meslek lisesi öğrencileri özel üniversite tercihlerinde tam burslu ve %75 burs tercihini daha fazla kullanıyor. İlk tercihlerde gelmezse falan moralinizi bozmayın, kontenjan dağılımına göre %50 burslu bir programa yerleşebilirsiniz. Ek yerleştirmeler olduğunu da kafanızdan çıkarmayın.

eyvallah hocam sağolun
  • hocam şimdi baktım Nişantaşı üniversitesi diyaliz bölümü ygs puanıyla geçen sene 210 puanla kapatmış yani benim puanımla bu sene 2. öğretimi açılıyor girme ihtimalim yüksek sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanZebra -- 25 Temmuz 2013; 22:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

hocam şimdi baktım Nişantaşı üniversitesi diyaliz bölümü ygs puanıyla geçen sene 210 puanla kapatmış yani benim puanımla bu sene 2. öğretimi açılıyor girme ihtimalim yüksek sizce ?

Bende aynısını düşünüyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tercih ne çıktı sonuç ben tıbbi görüntüleme kazandım 12. tercih
  • arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.anestezi, ilk ve acil yardım, tıbbi görüntüleme teknikleri bölümlerinden sizce hangisini önce yazmalıyım hangisi daha iyidir bu işleri bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  • memnunmusun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.