Şimdi Ara

Tercihimden pişman oldum sanırım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene istediğim yer gelmeyince alternatif bölümleri yazdım.Biraz çevre ve hoca etkisiyle biraz da puan boşa gitmesin derdiyle ftr yazdım.Okuyan arkadaşlarım çok memnundu.Bende de biraz ilgi oluştu bölüme karşı ama asıl amacım ünide tekrar hazırlanmaktı.
    Tercihlerin açıklandığı gün bir fizyo terapistle konustum resmen hevesimi kursağimda bıraktı.Meslekten soguttu.
    Şimdi sizden tavsiye istiyorum.Ftr den mühendislige nasıl geçebilirim?Hem sınava hazırlanırken rahat etmek(hazırlıkta) açısından hem de sınavda yine istediğimi alamazsam ilerde severek yapabileceğim bir işim olmasını istiyorum.
    Muhendisliği madem seviyosun niye başa yazmadın derseniz.Hem çevremde dolu işsiz muhendis olması hem de hangi bölüme gidersem tekrardan sınava hazırlanacağim icin istediğim bölüme gidebileceğimi düşünmem (çok zor biliyorum).Okullar açilmadan bölümü değiştirme gibi bir imkanım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarı ile yok. Ancak sene sonunda MYP ile geçiş yapabilirsiniz.
  • Fizyoterapi iyidir, bu ülkede sağlık sektörü bitmez. Bence güzel bölüm.
  • Hocam benim de FTR'te giden arkadaşlarım var bölüm ilerde bitecek diyorlar. Eğer kendini çok geliştirmezsen ilerde sıkıntı çıkabilir. Ha mühendislik dersen evet işsiz çok var.Mesela benim hayalim her zaman makine mühendisliğiydi. YTÜ'ye gittim. İşsiz kalma korkum yok. Hem üniversitem iyi üniversiteler arasında hem de sen işini sevdikten ve ona çaba harcadıktan sonra yine de işsiz kalmazsın. Sonuç olarak eğer hayalin mühendislikse onun peşinden koş bırakma.
  • istanbulgülü İ kullanıcısına yanıt
    bölüm değişikliği hakkında biligin var mı hocam ?
  • Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Şimdi o kesin 1 yıl okuyacaksın o bölümde onu biliyorum.Sene sonunda merkezi yerleştirme puanınla geçiş yapacaksın. Ama şöyle bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. 1. dönemin başında ya da sonunda merkezi yerleştirme puanını kullanabiliyorsun. O puanla istediğin bir bölüme geçiş yapabiliyorsun. Tabi araştırmak lazım ne kadar doğru bende duyduğumu aktarıyorum sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.