Şimdi Ara

TERCİH YAPTIM PİŞMAN OLDUM BİR BAKIN İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk üniv pdr iö geldi. Mezun senemde yerleştim. 42 bin sıralamam vardı. Ama ne pdr benlik bölüm ne erzurum benlik şehir. Pdr'nin dersleri güzel ama hep istanbul hukuk vardı hayalimde. ve hala deliler gibi istiyorum. istanbul hukuk olmayınca istanbulda-marmara da siyaset bilimi ve uluslararsı ilişkiler yazmıştım kesin gelir gözüyle bakıyordum erzurum gelince şok oldum. Şimdi yaşım 19 birinci sınıf bitip ikinci sınıfa başlayınca tekrar deniyicem yaş 21 olucak ama o zamanda. İstanbul hukuk istiyordum olmadı.Açıktan adaletle de deniyicem. Çok mutsuzum beyler. Bir tavsiye verin lan. Rehber öğretmeni olmak istemiyorum ve istanbulda okumak istiyorum. çünkü yanlış anlamayın ama erzurum sığ bir şehir. Edebiyata müthiş ilgim var ve edebiyat çevresi istanbulda dönüyor ha keza senaryo-film işleri. Ne yapsam çok mutsuzum beyler.

• Yanlis anlamada istemedigin bolumun listede isi neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacak bir şey yok hocam pdr kesinlikle istemiyorsan bize de 2 senen için geçmiş olsun demek düşer
  • ben de yanlış tercih yaptım ve şu an kırık obp ile mezun durumdayım :) ama eşşekler gibi çalışarak fazlasıyla telafi edicem. sen de edebilirsin.

• Wheel kullanıcısına yanıt
    sen nereye yerleştin ve ne istiyorsun? bu sene kaç bindin hangi bölüm istiyorsun?
  • Halen hukuk ve istanbul hukuk istiyorsan açıktan adalet oku 2 sene geçene kadar adalet biter dgs ile halledersin.

• Çok heyecanlıydım heyecanımdan sınavı bile batırdım. İstediğim bölümler geliyodu heyecanımdan kaçırdım. Ama yinede istemediğim şehirleri yazmayıp mezuna kalmayı göze aldım ve iyi kötü mutluyum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TERCİH YAPARKEN STRES OLDUM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sokratesinsavunmasi S kullanıcısına yanıt
    yok yanlıs anlamam.
    çok altlara yazmıştım. istanbul siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler geleceginden emindim. sıralaması yukselmiş gelmedi. pdr rahat diye yazmıstım. bilmiyorum napıcam. 21 yaşında sınava hazırlanmayı da istemiyorum. off. kırık obp ile istanbul hukuk zaten hayal.
  • aklımda o var zaten. hatta kendi derslerimden çok adalet derslerine asılmayı düşünüyorum. kayıtları 31 ağustos-7 eylül arası degil mi? bir de bu açıktan adalet hakkında iyi derecede bilginiz var mı? bir kaç soru daha sormak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rencideruhlar -- 10 Ağustos 2015; 22:56:49 >
  • kaydı yaptırdım bile dostum, çok geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Halen hukuk ve istanbul hukuk istiyorsan açıktan adalet oku 2 sene geçene kadar adalet biter dgs ile halledersin.

aklımda o var zaten. hatta kendi derslerimden çok adalet derslerine asılmayı düşünüyorum. kayıtları 31 ağustos-7 eylül arası degil mi? bir de bu açıktan adalet hakkında iyi derecede bilginiz var mı? bir kaç soru daha sormak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rencideruhlar

quote:

Orijinalden alıntı: lucilled

Halen hukuk ve istanbul hukuk istiyorsan açıktan adalet oku 2 sene geçene kadar adalet biter dgs ile halledersin.

aklımda o var zaten. hatta kendi derslerimden çok adalet derslerine asılmayı düşünüyorum. kayıtları 31 ağustos-7 eylül arası degil mi? bir de bu açıktan adalet hakkında iyi derecede bilginiz var mı? bir kaç soru daha sormak istiyorum

Hocam hukuk gelmezse diye araştırmıştım adaleti. Yanlış olmasın 2. Üniversite için kayıt yapacaklar 9 eylülde başlıyor galiba ama sen çok iyi araştır nolur nolmaz. Çok detaylı bilgim yok ama biliyorsam cevaplarım sor tabi.

• Git ve oku

• Senin istanbul hukuk hayal olur bazen hayatımızda dönüm noktaları olur buda senin ki iste git ve oku geçmiş olsun demiycem senin hatan listeye o şekilde istemediğin bi okul yazmak olan olmuş tabi .

• Burda işin içinde olmayıp atıp tutanlar yok mu benim akrabam 3 kere hekimliği kazandı mulakatta elediler ankara hukuk mezunu çok caliskandi çok sağlam torpilin olacak savcılık için mv tanıdığın falan ben avukat olcam diyosan da baban zengin mi çevresi var mı sağlam malum işçi avukatlar 2 bin bile alamıyor bunlar gerçekler kimse kusura bakmasın da yılda 15k mezun veriyor hukuk iyi düşün pdr de iş garantin var okulda olan oluyor ayrıca akademisyen arıyorlar cok acik var derslerin iyiyse Arş gör maaşı 4 bin yükseldikçe artıyor dilin iyiyse havada kaparlar benim dil sorunlu inşallah halletcem akademisyen tanıdık var bu arada hukuk gelmesine rağmen inadına eskisehir anadolu üniversitesi pdr yazdım kazandım yerinde olmak isteyen çok hukuk mezunu vardır git konuş bence haksızsam yaz bana zengin çevresi olan baba parasıyla büro açana sorma tabi her şey güllük gulistanlik değil bu hayatta... Ayrıca tebrik ederim :) inşallah mesleğine sahip çıkar kıymetini bilirsin yerinde olmak isteyen çok insan var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Adair40

Burda işin içinde olmayıp atıp tutanlar yok mu benim akrabam 3 kere hekimliği kazandı mulakatta elediler ankara hukuk mezunu çok caliskandi çok sağlam torpilin olacak savcılık için mv tanıdığın falan ben avukat olcam diyosan da baban zengin mi çevresi var mı sağlam malum işçi avukatlar 2 bin bile alamıyor bunlar gerçekler kimse kusura bakmasın da yılda 15k mezun veriyor hukuk iyi düşün pdr de iş garantin var okulda olan oluyor ayrıca akademisyen arıyorlar cok acik var derslerin iyiyse Arş gör maaşı 4 bin yükseldikçe artıyor dilin iyiyse havada kaparlar benim dil sorunlu inşallah halletcem akademisyen tanıdık var bu arada hukuk gelmesine rağmen inadına eskisehir anadolu üniversitesi pdr yazdım kazandım yerinde olmak isteyen çok hukuk mezunu vardır git konuş bence haksızsam yaz bana zengin çevresi olan baba parasıyla büro açana sorma tabi her şey güllük gulistanlik değil bu hayatta... Ayrıca tebrik ederim :) inşallah mesleğine sahip çıkar kıymetini bilirsin yerinde olmak isteyen çok insan var...

dostum pdr iyi güzel fakat benlik degil. siyasal bir şeyler okumalıyım bunu fazlasıyla hissediyorum. hukuk-siyaset bilimi kamu yönetimi gibi. bir de rehber ogretmenlık gercekten dandik bir meslek. benim görüşüm tabi bu.

• 2 sene önce tercih yaptım pişman oldum geçen sene puanım kesildi bu sene 21 yaşımda marmara hukuk kazandım
  • rencideruhlar R kullanıcısına yanıt
    Sana diyecek bir şey bulamıyorum dandik meslek falan siyasal okuyunca müsteşar falan olacağını mi sanıyorsun? Insanlar bir şeyleri kaybedince elindekinin değerini anlar

• Bravo mezun olunca pişman olmaman dileğiyle...

• şöyle düşün gittin baktın erzurum hoşuna gitmedi pdr de senlik değilmiş gibi gelmeye başladı aslında tam olarak senin disiplinin ama şehirden dolayı istemedin. böyle bir durum varsa oku biraz sonra başka okula geçmeyi dene konya falan belki yatay mı ne diyorlar yap bir şeyler ama kendini zorlama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.