Selamunaleyküm arkadaşlar.Benim 14 yaşında kardeşim var,bu sene liseye geçiyor.Geçenlerde tercih yaptı.Ama bugün annem kardeşimin puanı sebebiyle özel okula göndermeye karar verdi.Tercih yaptıktan sonra özele kayıt mümkün mü?Bi sorun felan çıkartır mı?
Hepte kardes olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: QuattroFR
Hepte kardes olur
İlk cevabın böyle olacağını tahmin etmiştim yeminlen Ama bahsettiğim kişi gerçekten kardeşim.
up up up
quote:
Orijinalden alıntı: Mamarink
quote:
Hepte kardes olur
İlk cevabın böyle olacağını tahmin etmiştim yeminlen Ama bahsettiğim kişi gerçekten kardeşim.
Zaten kaydolmadan özele geçemiyon önce devlete kayıtlıcan sonra özele nakil aldırcan
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
quote:
quote:
Hepte kardes olur
Zaten kaydolmadan özele geçemiyon önce devlete kayıtlıcan sonra özele nakil aldırcan
ne alaka yahu?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
quote:
quote:
Hepte kardes olur
ne alaka yahu?
Kardeş soru sordun cevabını bildiğim için söyledim sen cevabı biliyorsan neden sordun normalde direk özel okula kayıt yok geçen sene kardeşimi önce devletten bi okula tercih yaptırdık sonra ordan nakil aldırdık.