Şimdi Ara

SINAVA GİRMEDEN ÖNCE BU KONUYA GİRİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hayatta her zaman rasyonel olmakla bir yere gelinmediğini ben de dahil bilmemiz gerekli.
    okumak, bize vizyon katar. maddiyat katmaz, buralarda ben dahil iki üç tane takıntılı insanın maaş konusuna bakmayın. bir insanın 30 bin mi yoksa 25 mi alacağını harıl hurul tartışan, beş parasız ama iki üç okudu diye hayatı kurtulan sanan insanlarız. burada sınavda başarılı olan her insanın kendine ait bir sorunu oluyor. bu kağıt sınavı hayatınızı kurtarmaz ama kalkacağınız oturacağınız adamı sonuna kadar değiştirir. ha, hayatta her şeyi o sınava indirgemiş ego yığınları da bu kümenin dışarısındadır. buradaki sınavdan sonra kolay/zor diyenlere de aldanmayın. alay etmeyi seven kısım var, he de geç ha ama zibilyon kişi kolay diyorsa da gidip bir tane duyarcının zor dediğine kanıp da rehavete kapılmayın. hayat böyle, her zaman sizi aşağıya düşürecekler ama bunu da iyi kullanın hırslanın. beklentiyi düşürdüğünüzde kazanırsınız. çok da şey yapmayın, herkesi sıralıyor sistem.

universitede mutlu olacağını düşünen, en iyi okullarda bile girseniz, varsa hayal kırıklığına uğrayabilir.
    hayatta bir sürü parametre vardır, universite 1-0 ileri başlamaktır.
    esnaf zenginlerinin sizin bi maaşınızı sevgilisine telefon almak için harcadığını,
    bir onlyfanscının bir aylık gelirinin sizin 5 katı geliriniz olduğunuzu,
    valele universitesinden mezun birinin o çok övünülen her türlü yere torpille girdiğini gördüğünüzde
    çok şaşırmayın.

universiteye geçtiğinizde sadece sıralamanız ilk hafta öylesine söylenecek, isterseniz van’da okuyun isterseniz kocaelide isterseniz boğaziçinde. eninde sonunda adapte olacaksınız.

girdiğiniz bölümleri, yaptığınız sıralamaların her zaman bklanacağını, yetersiz hissettireceklerini de hissedeceksiniz. burası turkiye, burada egonuz varsa her türlü indireceklerdir. okuyan insana değer verilmez, bir sürü laf atılır.

yapın işte, olmasa da olur. işimizi kurmadığımız sürece 1-3 bin dolar maaş için kendimizi at yarışında gibi hissedeceğiz. korkmayın, farkına varmayacağız koşarken. yarış biterken anlayacağız.
    at yarışı, bir klişedir. avuntu beyinlere entegre olmuş, pişman adam söylemidir. pişman adam yarıştığı için görür ve doğru konuşur.

bu hayatta hiçbir şeyden korkmayın. adapte olmaya sürükleneceksiniz, bir süreden sonra hazlarınız yabancılaşacak ve bu forumda açtığınız konular bile bilinç altınıza gömülecek, daha sonra universiteniz daha sonra da bedeniniz.

rahat olun, başarılar diliyorum. bir vasattan bu kadar öğüte gerek var mı ama vasatlar her zaman pencereden görürler.

korkmayın, hayat sizi bir şekile sokacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 17 Haziran 2023; 14:35:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sınavdan önce böyle bi şey yazılmaz inş okumak gibi bi hata yapmazsınız

• hocam yarın yks var suan nıye yazdınız bunu tercıh donemı barı yazın

• Kısacası her şey sınav - kazandığınız üniversite değildir, beklentinizi çok yüksek tutup strese girmeyin. Her şey olacağına varır. Her şey mükemmel olacak diye bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkyleon hocamın özeti gibiyse çok doğru katılıyorum, su akar yolunu bulur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazılanlar doğru. Bu gerçeklikten uzaksanız hayatta çok üzülürsünüz. Sabah akşam ders çalışan bir tayfanın bu yazının derinliğini anlayacağını sanmıyorum. Adapte olmaya bakın.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

boşverin be hocam anatomı calısmak mercedese bınmekten daha keyıflı bence 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    o sırada maaş konuları harıl hurul yazan karakurum.. bizi yeme içinde ne koptuğunu biliyoruz

• sen eemcıydın demı 100k maas verseler eemcı olmam tıpa kalbimi bırakıyorum benım gıbı mat yapamayan adama mat yaptırdı bu tıp 3 yıl sınava gırdım bı 3 kere daha gırerdım gerekırse  

• ben ve ANKARATIPLI hocamız tıpı formda en cok seven 2 kısı

• haklı

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    sen niye foruma form diyon ya her gördüğümde sinir oluyom söylemiyom da ama dayanamadım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.