Şimdi Ara

Tercih sonuclarin Aciklanmasi Hakkinda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, benim icin sinav onemli degil.Zaten yurtdisinda yazilim okudum ve 2 sene calistim.Ancak sinava kayit olur tatillerde girerim cunku yazin turkiyedeyim hep.

Simdi bu sene Turkiye ye dondum ve hazir burdayken guzel bir bolum acilmis istanbulda, okuyim dedim.Tercihleri yaptim. 23 yasinda 2. universiteye baslicam turkiyede.

Ancak ben 5 senedir burda degilim ve bana bir sey saka gibi geliyor.Emin olmak icin size sorayim dedim cunku hepiniz bu konularda zehir gibisiniz. Ben girdim mi butun sinavlara girerim, YDS,IELTS,TYT AYT, VE DIL SINAVI.

1) bu secimler yuzundeN temmuzun sicaginda benden yasca kucuk cocuklarla sinava girdim ve stress olmadan girmeme ragmen onlar gibi sicaktan yandim.Ve ust uste 2 gun boyunca girdim.Hatta AYT gunu sabah 9da girdim ve dil ile aksam 5 te ciktim sinavdan ve ciktigimda donum terden parcalanmisti.Hatta optigi bile ter icinde biraktim.O kadar sicakti.

boyle bisi olabilir mi ?

2) asil sorum, aciklanmasi 1 ayda oldu.Ve agustosun ortasinda tercihleri yaptik. EE adamlar eylulun 3 unde kayitlar baslicak diyor.Ve tercihleri ancak bayramdan sonra aciklanabilir deniniyor.

Eeee bu kadar cocuk 5-10 gunde mi ev bakicak ? yerlesicek ? okula kayit olucak. Universitelerin acilmasina bakiyorum 19 eylul diyor.
    Zaten tercihler aciklancak sonra direk kayit yaptircaz ee nasil ev tutucak bu kadar millet.

Ben anlamiyorum.Saka gibi geliyor bana.O kadar sacma geldi ki buyrun buraya konu actim. Boyle olmaz dimi ? imkan vermiyorum cunku. Universitelerin acilmalarini mi erteleticekler ?

ilkkez turkiyede universiteye kayit olucam.Ben bu kadar kisa surede nerden ev bulcam diye dusunuyorum.

• yarın yahut 21inde açıklanır. açıklanmazsa en geç bayram icinde acıklanır. aksi düşünülemez
  • hocam valla kimse böyle olmaz, mantıksız diyor ama burası Türkiye işte. Neler neler oluyor.. bekleyip göreceğiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asagida video cikma sacmaligi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.