Bildirim
Tercih İçin Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Golfu golf yapan golf 4tur . Araclar hakkinda çok bilgim olmasada şu an ilk bakista "efsane kasa" diye gecen bir aracin bu sifati bosu bosuna hakedecegini dusunmuyorum.
Focusa gelecek olursak bir gün arkadasimin 1.3 cdti motorlu astrasini kullanirken focus beni iyi tokatlamisti. Astranin gitmedigini biliyordum fakat 14 senelik arabayi gecer diyerek bir gazlamistim ama sonuc husran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temiz bulursan tabikide golf 4 sorman hata o araç gerçekten güzel bi araç motor teknolojisi eski evet ama diğerlerine göre kesinlikle daha kaliteli ve gösterişli bir araç.. -
Golf 4 tabiki de. Çok seri ve sağlam araçtır. Boşa efsane kasa denmiyor. -
Golf 4 zaten herkez tavsiye etmiş -
t.ederim beyler max 21 bine bulabilrmiyim boya veya degişeni çok kafaya takmıyorum sonuçta 14 15 yaşında araba bu arada ankaradayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X