Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyun içerisindeki kan efektini aktif etmenin bir yolu varmı? netten izlediğim tüm pve videolarında blood effect var mob kesince kan dökülüyor.bu bende olmuyor.varmı bunun bi çözümü yada ayarı falan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Arkadaslar oyun içerisindeki kan efektini aktif etmenin bir yolu varmı? netten izlediğim tüm pve videolarında blood effect var mob kesince kan dökülüyor.bu bende olmuyor.varmı bunun bi çözümü yada ayarı falan ?

Otomatik bütün ayarları düşüren bir yer var options da onu yaptıysan kendi kapatmıştır. Options u biraz karıştırırsan bulursun tam hatırlamıyorum hangi sekmede olduğunu şu an
  • Valla hocam altını üstüne getirdim options da blood adı altında birşeye rastlamadım.ben karakteri uzak oynamayı sevdiğim için öyle ayarladım.valla o ayarı bulursam iyi olcak.videolardan özendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Valla hocam altını üstüne getirdim options da blood adı altında birşeye rastlamadım.ben karakteri uzak oynamayı sevdiğim için öyle ayarladım.valla o ayarı bulursam iyi olcak.videolardan özendim

Options>Video>Display>Lurid Display
  • Çok teşekkür ettim.deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Slayer warriorla birlikte patch den önce de pvp de en etkili classti bunu oyunu gerçekten bilen herkes söyler oyundaki adı duyulmuş efsane karakterlerin çoğu slayerdir tabi 1-2 sene oyun tecrübesi gerektirir.patchle birlikte daha da güçlendi bakalım ne olacak zaten oyun combo bilmeyen slayer doluydu şimdi daha da artacak

+1

• Arkdaşlar bu uzak kamerasına nasıl alacaz bilen var mı? Şu videodaki gibi olsun istiyorum kamerayı
    http://www.youtube.com/watch?v=N-n5cFV0YZM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proy

Arkdaşlar bu uzak kamerasına nasıl alacaz bilen var mı? Şu videodaki gibi olsun istiyorum kamerayı
    http://www.youtube.com/watch?v=N-n5cFV0YZM

Düzenleme:Daha da uzağını isteyeceğin hiç aklıma gelmemişti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 1 Ocak 2015; 19:48:10 >
  • Proy kullanıcısına yanıt
    Selam
    Karakteri uzaktan görmek istiyorsan yada yakın bu mümkün.

Options\game\camera max.range limit.
    Burdan isteğe göre ayarlanabilir.

• Hocam bişey sorcam şimdi oynarken gördüğüm kadarıyla 65 lvlde en sağlam hasarı yakalarsa berserker vuruyor slayer sorcerer archer diyerek gidiyor.
    65 level bi lancer bunlara karsı yeterli savunmayı yapabiliyormu takım veya 1e1 vs.lerde karşılarında durabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Hocam bişey sorcam şimdi oynarken gördüğüm kadarıyla 65 lvlde en sağlam hasarı yakalarsa berserker vuruyor slayer sorcerer archer diyerek gidiyor.
    65 level bi lancer bunlara karsı yeterli savunmayı yapabiliyormu takım veya 1e1 vs.lerde karşılarında durabiliyormu?

bu oyunda lancerın damage outputu olması gerekenden fazla yüksek, 1v1 de zorlanacağı tek karakter reaperdır. priestleri zaten kesemez ama diğer karakterlere de illallah ettirir.
  • Vandraren kullanıcısına yanıt
    Peki takım savaşlarında durumu ne? yani bi süre sonra illaki bi klan tarzı bi yerlere giricez öyle ortada gezip durmayalım diye diyorum gerekli korumayı saglıyormu takım arkadaşlarım ve benim için.
  • Arkadaşlar oyunu tekrardan indiriyorumda, internet hızım 25mbps fakat 500-600kbs ile indirme yapıyor.
    Launcher ayarlarıdan p2p kapattım. Ne gibi bir sorun olabilir?
  • pr0gedys kullanıcısına yanıt
    takım savaşlarında healer kadar gereklidir. zaten lancer oyuncu sayısı dps sınıflarına göre çok az olduğundan aranan adam olursun. ama pve ve pvp için oynayış kristal dizilimi vs tamamen farklı. pve de senin işin aggro tutmaktır. pvp de adam çekmek, adam çekmek, adam çekmek, adam çekmek
    aggro tutmak ne bilmiyorum
    adamı nasıl çekicem onuda ama öğreniriz elbet teşekkürler bilgiler için hemen girip bi elin lancer açayım en iyisi :D
    hocam her hangi bir bilgin yokmu! oyunu yüklüyorumda internet hızımı kullanmıyor yani 500-600'lerde indirme yapıyor. daha yüksek olması lazım.
  • RyuzakiAce kullanıcısına yanıt
    bant genişliğini tamamen kullanamaması launcherın problemidir. ben yurdun internetinden indirmiştim oyunu gece 5 ile sabah 11 arası yaklaşık 3.6 mb/sn hızla indirdi bitirdi. ama illaki bu sorular oyunun forumlarında falan sorulmuştur gavurlar tarafından falan biraz karıştırman lazım.
    Lancer glyph leri de güzel dizmen gerek.pvp pek denemedim ama pve de dg de party beklediğimi hiç hatırlamam direk girersin.tanksız healer sız bi party düşünülemez zaten.ekmek su gibi

Aggro tutmak yaratıkları üstüne cekmektir.bi nevi mobları coşturursun sana dalarlar.dps de arkadan rahat atak yapar.zaten aggro skili mevcut.lancer candır can

• Lancer pvp de vurmasi gerekenden fazla vuruyor dps gibi gerçekten tüm classlari zorluyordu. bu patch le buna bi düzenleme geldi mi onu daha deneme şansım olmadi.Bi arkadaş skilllerin base damageleri düşürüldü diyordu.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.