Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arms of the avatar diye bi görev aldım rose diye bi npcden benden bi kılıç yapmamı istiyor 1-10 yazan bi sayaç var envanteri açınca üstüne getirince isimler yazıyor ama bunlar itemmi yoksa başka npclermi bilmiyorum bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

Hızlı koşma skiline verilebilir sonuçta kaçmaya ve yakalamaya yarıyor da, blade draw'a verme, vereceksen combonu güzel ayarla, pvp'de çok kullanamıyorsun o skili ama pve'de hem %25 hem de %50 ihtimalle coldown silene vermek zorundasın, aksi taktirde dps normale düşer.Ben art arda 4 kere vurduğumu bilirim kritikle, hayvan gibi damage çıkartıyorsun sonra reaping slash sonra da scythe gömüyorsun bye bye çekiyorsun.Reaping'in süresi uzun yine edge yazan skilleri vurup ardından onu beklemeden scythe çakacaksın.Bunu tam çözemedim ama söyle ki art arda edge olan skilleri vurunca puanlar birikiyor(Aynı anda kritik gelmesi ile de alakalı olabilir) ve scythe en yüksek damage'i çıkartıyor ama bunlar pve için, pvp'de hangi ara şarjlıyacaksın skilli.

@ÖmErenay, Tot en kolayı ya badge ucuzdu, ben de toplu aldım kutuları hepsini tamamladım :) Günlük gideyim desen zor ya.Yeni yamayla bu sistem de değişecek galiba.

ToT'un cooldown kısa zaten sirjuka esas sıkıntıydı gold vermeyeyim dedim baya zamanımı aldı onlar. yeni patch gelmeden bir de sirjuka helmet düşürdüm mü benden iyisi yok

O avatar weapon parçaları senin veya partinin kestiği canavarlardan rastgele düşüyor 10 tane oldugunda silah tamamlanıyor onu da merchanttaki godly alkahest ile enchant yapıyorsun +9 oluyor mis gibi şu zamanda level kasmak cidden kolayLevel ilerledikçe yeni avatar silahlar açılacak relic sayısı artacak vs. o yüzden 60 lvl'e kadar hiç para harcamanıza gerek kalmıyor.

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    nasıl +9 yapıcam yanmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

nasıl +9 yapıcam yanmasın?

Artı basacağın item de düşer zaten, ya da aynı tier başka bir item de kullanabilirsin, silah tier 2 ise sallıyorum yine herhangi tier 2 silahı da kullanabilirsin.Godly alkahest'ler çok ucuz zaten merchant'ta , önce +6 yapacaksın sonra refined godly(Special merchant) ile +9 basacaksın, hata durumunda kaç bastıysan orda kalır yanma olmaz, bu her level için geçerlidir, Tera'da yanma olayı yok ve +9 basmak zor iş değildir genel anlamda.Senin level'ında ise en basit iş +9 basmak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 25 Kasım 2014; 12:14:48 >
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    killiandaysan bi yardım etsen nasıl yapacagımı anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

killiandaysan bi yardım etsen nasıl yapacagımı anlamadım :)

Şimdi bu avatar silah görevlerinde sana bir şey toplattırır ve nerelerde düşeceği de yazar silahın üstünde, bu avatar silahını tamamlamak için düşen relic dışında bir parça daha düşer iteme + basmak için.Bu özel itemin dışında, silahana tıkla kaç tier ise aynı tier olan başka silahlar da kullanabilirsin.T'ye basacaksın karşına enchant sayfası çıkacak, sonra ana yere esas silahı koyacaksın, diğer 2 boşluğun birine alkahest diğerine ya o düşen şeyi ya da aynı tier diğer silahı koyacaksın.Görevlerin olduğu şehirlerde köylerde vs merchant'ta satılan godly alkahest seni tier 12 silahlara yani yanlış hatırlamıyorsam 58 level'a kadar idare eder.+6 ya bastın diyelim +9 için yine aynı bölgelerde special merchant'ta satılan refined godly alkahest lazım olacak.Bunlar aynı zamanda yaratıklardan da düşer hani yetmezse diye söylüyorum.Godly eklentili alkahest 'ler maksimum tier 12 olan itemlere kadar kullanılabilir, oyuncular fazla para harcamadan rahat level atlasın diye ve çok ucuzdur.Olay bu kadar basit ben veritastayım ve şimdilik oyuna dönmeyi de düşünmüyorum malesef :)

• Terayı zamanında pc kaldırmadığı için silmiştim tekrar yükleyim en iyisi
  • s.a arkadaşlar oyuna giremiyorum karakter ekranı geliyor karakteri seçiyorum playe basıyorum aşağıda dolması gereken o % zım bırtısı çıkıyor ama dolmaya başlamadan oyundan atıyo
    o hesapla başka bi serverde çar açtım bu olaydan sonra o çara giriyo ama asıl çara girmiyor
    ve arkadaşa söyledim o girmeye çalıştı o benim çara girebiliyor onunkine girmeye çalıştım ama gene aynı girmiyo kanser oldum lütfen bi yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamo29

s.a arkadaşlar oyuna giremiyorum karakter ekranı geliyor karakteri seçiyorum playe basıyorum aşağıda dolması gereken o % zım bırtısı çıkıyor ama dolmaya başlamadan oyundan atıyo
    o hesapla başka bi serverde çar açtım bu olaydan sonra o çara giriyo ama asıl çara girmiyor
    ve arkadaşa söyledim o girmeye çalıştı o benim çara girebiliyor onunkine girmeye çalıştım ama gene aynı girmiyo kanser oldum lütfen bi yardım edin.

Arkadaşın hesabına girebiliyorsa ban sorunu değil ama bir chara girip öbürüne girmemesi ne alaka onu anlamadım.
  • pr0gedys kullanıcısına yanıt
    Nickin ne ben yardımcı olayım !!!

@EU yeni patch tarihi açıklandımı bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 29 Kasım 2014; 23:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Nickin ne ben yardımcı olayım !!!

@EU yeni patch tarihi açıklandımı bilen var mı ?

Aralık aralık ;)http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-TERA_Rising__Fate_of_Arun_Tanitim-13017.htm

• Patch 16 Aralık'ta geliyor.
    Bir de bir sorum olcak bu gyphlardaaki var ya bazı skillerin 1 Edge addittional gibisinden 4-5 skillde var onlar ne işe yarıyor !!! ??
  • quote:

Bir de bir sorum olcak bu gyphlardaaki var ya bazı skillerin 1 Edge addittional gibisinden 4-5 skillde var onlar ne işe yarıyor !!! ??

Şunun gibihttp://www.youtube.com/watch?v=in_a_hI9R3I , edge yazan skilleri vuracaksın bir nevi sycthe skilini şarjlayacaksın ki en yüksek damage'i çıkartasın.Ayrıca reaping slash da sychte'in gücünü %25 arttırır onun da bu edge skilleriyle bağlantısı var, videodaki mantıktan yola çıkıp denemeler yaparsan daha iyi sonuca varırsın.Blade draw'ın önemi burda daha çok ortaya çıkıyor, %50 ihtimalle bekleme süresi silen glyph ve o diğer edge veren glyph'i taktığında hemen şarjlarsın.http://www.youtube.com/watch?v=I27MOqRkm4M keen silahla oynuyor adam, ben bu kadar vuramadım çünkü eldiven +9'du biraz power eksikliğim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 30 Kasım 2014; 14:47:25 >

Öncelikle sağolasın !!! Gördügüm kadarıyla agırlıklı olarak pve için çünki o can barının altındaaki kutucukları doldurmada işe yarıyor gibi !!!
  • quote:

Öncelikle sağolasın !!! Gördügüm kadarıyla agırlıklı olarak pve için çünki o can barının altındaaki kutucukları doldurmada işe yarıyor gibi !!!

Tabi tabi pvp'de işe yarar bir skill değil tam kullanım pve'de oluyor.Bir de sycthe yanlış hatırlamıyorsam rain ve blade skillerinin peşine hızlı kullanılıyor, zıplama da buna dahil olabilir bir yerde yazıyordu.Yani combonu güzel ayarla.Mesela örnek verecek olursak, rising fury peşine blade draw, diyelim ki sıfırlandı, zıpla vortex ve yine blade draw, baktın yine sıfırlandı, combative, traverse ve yine blade, baktın şans senden yana yine sıfırlandı charging slash(Hızlı koşma) ve yine blade.Mana çok az kalacak ama inanılmaz bir zevkle yüksek damage çıkartacaksın.3 kere sıfırlandığı çok oluyor bana peşine sycthe vurduğunda ciddi anlamda yüksek damage oluyor da tabi biraz şans da olacak, işte sıfırlanması olsun kritik gelmesi olsun.Tarzına göre bu örnekteki combonun yeri değiştirilebilir, fikir olması açısından yazdım.Yani blade draw sıfırlandığında nasıl tekrar hızlı kullanabileceğini bilirsen bayağı faydasını görürsün.Ayrıca ne demek ^^

• İlk Başta şu vm 4 ler nasıl yapılacak diye korkuyordum 288k KS puanı istiyor ama bu foto dogruysa o kdr zorlanmayız ki bence dogru !!!
     TERA Online Soru-Cevap Konusu
  • quote:

İlk Başta şu vm 4 ler nasıl yapılacak diye korkuyordum 288k KS puanı istiyor ama bu foto dogruysa o kdr zorlanmayız ki bence dogru !!!
     TERA Online Soru-Cevap Konusu

Vm3 gibi zor olmayacağı kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ChapterS C kullanıcısına yanıt
    Yançar kasan vs. yokmu ya boss gibi büyük yaratıklar var kuyruk sallıyor 1,5 k üstüme zıplıyor 3,5k bide vuruyor yatıyorum direk.

@chapters
    hallettim silah işini sağolasın
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Öncekki yourumu düzenliyorum

@Kumasdan gelen KS ve BC ler çok artacagından daha kolay olur ben ödül artışı olacagını bilmiordum o yüzden çok zor geliyordu

@yarı yarıya kazanç desek full kumas yaparak win=700KS loose=300KS toplam 1000KS=2 maç yani 287 k KS istiyor 359 k da BC (bc pek önemli degil) yani 287.2=574 Kumas maçı demek

@Her 3 Battle ground kazanınca şu vm4 craftinda istedigi yeni bir oil var(POSSİBLE BG BOX REWARD) ondan 1 tane (mail kutunuza geliyor)yani 300 maç kazanmanız gerekiyor onu kumas yaparak da tamamlamış olursunuz hemen hemen (orası sıkıntı degil) veriyor 2. resimde görüldügü gibi

@Zaten kobalt ore ile hijka ve ostatak oil kısmı en kolay tarafı diyebilirim !!!!
     TERA Online Soru-Cevap Konusu TERA Online Soru-Cevap Konusu

@Bir de norml şartlarda FW ye kimse girmiyordu artık giren olur umarım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 1 Aralık 2014; 18:00:16 >

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.