Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChapterS

Bakcstabın pvp de stunu yarı yarıya düşüyor ben atıyorum adamlar hemen çıkıyor stundan o yüzden arkasından stunt uzatıcı bir stunt daha vardı(Cascade o Stun onu kullanıyrum sonra combative strike sonra Rain of Blows öle ama effect durationla 8 saniye stunt olmuyor !!!

Zaten orda yanlış hesaplamışım %50 arttırınca 6 olması lazım da yine de 4-5 saniye gibi bir şey olmalı :) Ah oyun elimde olaydı tam şeyini derdim de neyse, şöyle bir durum var bunu yüzüklere rastlayacak stun süresini uzatan özellikler ile arttırabilirsin, tabi rakip de bunu aynı şekilde düşürebilir diğer bir takım debuff silen skillerin dışında.Bir de pvp'de bu yeni debuff silen brooch takmak lazım aktif olunca güzel olur(Pvp'de çalışıyorsa tabi) Bu arada aşağı yukarı aynı combo'yu yapıyoruz ama hep buna bağlı kalma, peşine battle cry ile devam etmeyi dene ama büyü yapılma süresini kısaltan gylph ile birlikte, birazcık yine stunlar o ara da ne vurursan kar, bir de yine stun olarak Staggering Counter'ı sık sık kullanmaya bak es geçme elin alışsın.Damage yediğinde aktif olur ve vurduğun gibi stunlar.Uzakçılar için kullanması zor tabi ama diğeri için çok işlevsel bir skill.Ayrıca reaper sorc falan kaçarak oynuyorlar combo bitince sen de kaç backstap'ı bekle(Süresini düşür) yine tutarsa(Tutmazsa işte gıcık olan durum bu) aynı combo iyi de kiritik rastlarsa bayağı afallar karşındaki.Tabi alışmaya da bakar bazen farklı şeyler kullanmak zorunda kalıyorsun, sorc gibi değil ki uyut en güçlü skili at sonra yine uyut yine skill at falan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 23 Kasım 2014; 13:41:08 >

• Degethyus kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle yapıyorum da glyph sayfanın fotosunu gösterebilirmisin sakıncası yoksa ?
  • quote:

Zaten öyle yapıyorum da glyph sayfanın fotosunu gösterebilirmisin sakıncası yoksa ?

http://teratoday.com/glyphcalc#wa60:a3:c2:e5:j1:o0:v13:x12:y2345

Puanın yetmiyorsa pounce'unkini çıkart.Bazen duruma göre blade draw'ın %50 eliminate coldown gylph'ini takıyorum, Staggering Counter'ın coldown'unu alarak.Combative strike'ı çok kullanıyorum, o gylph olmasa kendi kendini öldürürsün Cascade of stuns iyi vuruyor , combative ve peşine rain çakınca şu durumda tadından yenmiyor.Oyunun en büyük eksisi ya da ben bulamadım bilmiyorum deneme kuklaları falan yok, alacaksın orda combo deneyeceksin, önemli çünkü.Pvp'de genelde böyle gidiyorum, önceden farklı oynuyordum baktım iş yapmıyor araştırdım, denedim ettim böyle karar verdim.Aynı gidiyorsan sen de, yapacağın tek şey karşındaki sınıfı iyi tanımak ve alıştırma yapmak ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 23 Kasım 2014; 16:26:42 >

hvm 4 yapmaya sıfırdan başlayanlar için önceden 2 silah yapman gerekiyor ya vm 4 yapabilmek iççin o silahların soulbound olam ihtimali var mı ? Ona göre

@Boşuna yan çara KS puanı kasmiyim dyiorum çabuk cvp gelirse iyi olur
  • ChapterS C kullanıcısına yanıt
    @Bir de Death from Above var onun bir glyphı var 8 saniye boyunca 25 endurance veriyor o skilli kullandıktan sonra o da hoş geldi ama onu kullanırsam glyph listem allak bullak olur !!

@Bir de senin glyphlarının tek farkı Battle cry skillinin saldırı hızının %50 arttırması o ne işe yarıyor ne gibi avantajı var ki ?? hiç kullanmadım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 23 Kasım 2014; 16:43:56 >
  • quote:

hvm 4 yapmaya sıfırdan başlayanlar için önceden 2 silah yapman gerekiyor ya vm 4 yapabilmek iççin o silahların soulbound olam ihtimali var mı ? Ona göre

@Boşuna yan çara KS puanı kasmiyim dyiorum çabuk cvp gelirse iyi olur

Ben şu an favored setin soulbound olup olmadığını bile hatırlamıyorum :D Tek hatırladığım craft edilenlerin takas edilebildiği idi, ufak bir araştırma yapmak lazım da soul bound olsa ne olur ki sonuçta crafta kullanacaksın.Kullanamamak mantıksız bence de emin değilim :) Ayrıca yine ks ile alınan vm4 craft iteminin bankaya koyulup koyulmadığını da araştırmak lazım, koyuluyorsa problem olmaz.Son haberleri çok takip etmedim anlayacağın.

Düzenleme:Skili iki kat hızlı kullanıyor, bence pvp'de olmalı.O dediğin gylph de bana çok yaramadı açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 23 Kasım 2014; 16:52:05 >

Ya onu bam ın karşısında kullandım vurdukları işlemedi bana ölümsüz gibi birşey yapıyor !!!pvp de olmasa da pve de kullanacagım !!!Aslında pvp de de işe yarar !!! şu blade drawın %25 skill damage artışını da kullanmamışsın !!!

@Takas edilebilen item soulbound olamaz !!! o zzmn kasayım !!!
  • quote:

Ya onu bam ın karşısında kullandım vurdukları işlemedi bana ölümsüz gibi birşey yapıyor !!!pvp de olmasa da pve de kullanacagım !!!Aslında pvp de de işe yarar !!! şu blade drawın %25 skill damage artışını da kullanmamışsın !!!

@Takas edilebilen item soulbound olamaz !!! o zzmn kasayım !!!

O gylph güzel güzel de benim oynayış tarzıma gelmiyor biraz yoksa 25 endurance hem de 8 saniye çok iyi.Grup pvp'de kullanılabilir ama teke tekte çok kullanmadım, yani son halinde o yok.5 puan çok fazla :)

Düzenleme:Görmemişim %25'e falan pvp'de gerek yok ama pve'de olmazsa olmazdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 23 Kasım 2014; 17:07:19 >
  • quote:

@Bir de Death from Above var onun bir glyphı var 8 saniye boyunca 25 endurance veriyor o skilli kullandıktan sonra o da hoş geldi ama onu kullanırsam glyph listem allak bullak olur !!

@Bir de senin glyphlarının tek farkı Battle cry skillinin saldırı hızının %50 arttırması o ne işe yarıyor ne gibi avantajı var ki ?? hiç kullanmadım !!!

bahsettiğin 8 sn 25 endurance warrior tanklar için uygun dostum pvp de iş görmez yani ona verdiğin puana değmez. battle cry'ı daha hızlı kullanıyor şahsen kullanmıyorum.

KS meselesi de şöyle vm4 pvp lerin bg/ks puanıyla alınan materyalleri bankaya bile koyulamıyor fakat craftlanan armor/weapon bankaya koyulabiliyor. örneğin metal armor kullanan bir class'ın main ise onun KS puanını fullleyip ekstra puanım olsun bunun için diyorsan 2. kasacağın char yine metal armor olsun ki onun puanıyla armor/weapon craftlayıp bankaya koyabilesin. Umarım anlatabilmişimdir

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Evt çok sağol yan reaper çarım vardı onun KS puanınıda fullicem çünki Warriorunki fullendi bile !!!

@Şu 25 endurance bnim çok işime yarar diye tahmin ediyorum en azından battle cry a 6 puan verecegime ona 5 puan veririm daha iyi ve her kullanışında kesinlikle geliyor sorc zerk fln olursa düşmanın özellikle sorc olursa çok işe yarar !!! ben teke tek de çok işe yarar diye tahmin ediyorum denicem

@Ömer zahmet olmassa sen de war cısan glyph düzenlemeni göndersene bi bakayım 1!!
  • quote:

Evt çok sağol yan reaper çarım vardı onun KS puanınıda fullicem çünki Warriorunki fullendi bile !!!

@Şu 25 endurance bnim çok işime yarar diye tahmin ediyorum en azından battle cry a 6 puan verecegime ona 5 puan veririm daha iyi ve her kullanışında kesinlikle geliyor sorc zerk fln olursa düşmanın özellikle sorc olursa çok işe yarar !!! ben teke tek de çok işe yarar diye tahmin ediyorum denicem

@Ömer zahmet olmassa sen de war cısan glyph düzenlemeni göndersene bi bakayım 1!!

TERA Online Soru-Cevap Konusu

kişiden kişiye değişir de bazen şu ileri koşma skillindeki 3 puan ile pouncenin cooldown düşüren 2 puanını alıp blade draw'a verdiğimde oluyor

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Ya siz söylemeden önce ben hep blade drwın %25 skill damage arttırıısı ve eliminate azatıcıyı kullanıyordum ama Warriorun bir sürü skilli var eliminate azaltıcı gereksiz ve diger onca glyph dururken %25 damagede gereksiz bunu gördüm benim ki de aynı senin dedigin gbi tek koşmaya ve death from aboveye vermiyorum senin verdigin puanı !!!!

@Sen bir de bütün glyphleri açmışsın benim 2 tanesi kapalı !!!

@Sağol !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 24 Kasım 2014; 6:24:04 >
  • quote:

Ya siz söylemeden önce ben hep blade drwın %25 skill damage arttırıısı ve eliminate azatıcıyı kullanıyordum ama Warriorun bir sürü skilli var eliminate azaltıcı gereksiz ve diger onca glyph dururken %25 damagede gereksiz bunu gördüm benim ki de aynı senin dedigin gbi tek koşmaya ve death from aboveye vermiyorum senin verdigin puanı !!!!

@Sen bir de bütün glyphleri açmışsın benim 2 tanesi kapalı !!!

@Sağol !!!

1-2 tane tot glyph kaldı puan azaltan daha onlarda lazım Yalnız belirtmemde fayda var uzun süredir warrior oynayan biri değilim bende öğrenmeye çalışıyorum 44 puanlık bir hazır glyph sayfası bulmuştum son 6 puan kafanıza göre verin yazıyordu deniyorum işte yeni kombinasyonlar

• Merhabalar, 2 aydır oynuyorum, oyun gerçekten fena sardı. Veritas'ta oynayan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirler. Oyunda ki nickim Silvanos.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImperiusElysium -- 24 Kasım 2014; 11:06:03 >
  • quote:

Yalnız yeni gelicek pvp setlerinde materyeller bankaya konulmuyo haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı koşma skiline verilebilir sonuçta kaçmaya ve yakalamaya yarıyor da, blade draw'a verme, vereceksen combonu güzel ayarla, pvp'de çok kullanamıyorsun o skili ama pve'de hem %25 hem de %50 ihtimalle coldown silene vermek zorundasın, aksi taktirde dps normale düşer.Ben art arda 4 kere vurduğumu bilirim kritikle, hayvan gibi damage çıkartıyorsun sonra reaping slash sonra da scythe gömüyorsun bye bye çekiyorsun.Reaping'in süresi uzun yine edge yazan skilleri vurup ardından onu beklemeden scythe çakacaksın.Bunu tam çözemedim ama söyle ki art arda edge olan skilleri vurunca puanlar birikiyor(Aynı anda kritik gelmesi ile de alakalı olabilir) ve scythe en yüksek damage'i çıkartıyor ama bunlar pve için, pvp'de hangi ara şarjlıyacaksın skilli.

@ÖmErenay, Tot en kolayı ya badge ucuzdu, ben de toplu aldım kutuları hepsini tamamladım :) Günlük gideyim desen zor ya.Yeni yamayla bu sistem de değişecek galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 24 Kasım 2014; 14:16:10 >

• arkadaşlar merhaba, oyunu nasıl indirebilirim.

TERA_GameforgeLiveSetup uzerinden turkiyeyi sectigimde oyun mevcut degil diyor. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proy

arkadaşlar merhaba, oyunu nasıl indirebilirim.

TERA_GameforgeLiveSetup uzerinden turkiyeyi sectigimde oyun mevcut degil diyor. :/

Google a tera online yaz ilk sirada cikan siteye gir orda download kismi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proy kullanıcısına yanıt
    gameforlive da dili türkçeden ingilizceye çevir seni ingiltere üzerinden bağlayacak orada bulabilirsin. türk uzantısında yok ne yazıkki
  • pr0gedys kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.