Şimdi Ara

TENDA MODEM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese modemim bozulması sonucu vatan bilgisayardan tenda 4antenli n300 model modem aldım ama modemi kullanamıyorum nedeni şu modemi kurdum gayet güzel hızlı sitelerde youtubede felan ama n11 açıyorum orada resim fazlaya modem resimleri yükleyemiyor resimler gözkmüyor yine böyle resim fazla olan sitelerde sıkıntı oluyor yükleyemiyor sonra baska modem buldum onu takınca anında yüklüyor resimleri tendayı takınca açamıyor garantiye gönderdim yenisi ile değişti onda da aynı sorun var sizce ne olablir dediğim gibi youtubede felan hd videoları saniyesinde açıyor ama resimleri yükleyemiyor n11 de vs. ne yapmam gerekiyor müşteri hizmetleri telefonları açmıyor

• Elle dns ayarı yapıp denediniz mi? Sorun bana dns ayarlarında gibi geldi.
  • dns ye 8 8 8 8 8 8 4 4 verdim yine aynı yavaşlıkta
  • 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 dns denemenizi tabsiye ederim.
    Ayrica hat degerlerinizi paylasir misiniz?
  • hat değerini nasıl paylaşıyoruz hocam acaba :( müşteri hizmetlerini aradım hızınızda yavaşlama kopma vs yok dedi ama dns i deneyim bir daha
  • Ayni modem bende yok o yuzden arayuzunu hic bilmiyorum maalesef.

Modem arayuzunde Snr, Attenuation gibi cesitli terimlerin oldugu istatistik sayfasi olur genelde. Acaba modeme hiz mi gelmiyor onu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okankara68

hat değerini nasıl paylaşıyoruz hocam acaba :( müşteri hizmetlerini aradım hızınızda yavaşlama kopma vs yok dedi ama dns i deneyim bir daha
    dns i denedim yine açmıyor maalesef
  • quote:

dns i denedim yine açmıyor maalesef

Alıntıları Göster
    ADSL info:

Mode: ADSL_2plus
    Status: Up

Downstream Upstream
    SNR Margin (0.1 dB): 139 190
    Attenuation (0.1 dB): 55 80
    Output Power (0.1 dBm): 185 126
    Rate (Kbps): 16383 797

arayüzde bunlar yazıyor
  • Allah allah 16 Mbps hiz aldiginiz gorunuyor. Dns de care olmadi diyorsunuz.
    Ben sorunu anlayamadim yardimci olamadim kusura bakmayin. Insallah kolay bir seydir de cozulur biz de ogreniriz. Iyi aksamlar. Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Allah allah 16 Mbps hiz aldiginiz gorunuyor. Dns de care olmadi diyorsunuz.
    Ben sorunu anlayamadim yardimci olamadim kusura bakmayin. Insallah kolay bir seydir de cozulur biz de ogreniriz. Iyi aksamlar. Saygilar.
    aynen zaten hızım 16 mbps valla çözemedim gitti arayüzüde ingilizce anlamıyorum ne olacak inş bilen birisi çıkar sağolasın üstad yardımın için
  • biraz önce vpn kurdum vpn ile rahat girdi gibi geldi bana fark yaparmı vpn acaba
  • okankara68 O kullanıcısına yanıt
    Bir tek resimleri mi yüklemiyor demiştiniz? Yani hiçbir resim açılmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokra.tetus

Bir tek resimleri mi yüklemiyor demiştiniz? Yani hiçbir resim açılmıyor mu
    resimlerin hepsini değil bazısını açıyor bazısını açmıyor hanii internet yavaş olurda döner dururya o şekilde resimlerin yarısı var yarısı yook
    çok ilginç bir sorun "güvenli" internet zırvalığı falan olabilir mi?
  • quote:

çok ilginç bir sorun "güvenli" internet zırvalığı falan olabilir mi?
    yok hocam ya resimleri bazen yüklüyor bazen yüklemiiyor o şekilde bişey değil bildiğin n11 de modem yavaş diğer sittelerde iyi
    sıkıntının modemde olduğunu nereden anladın? bilgisayarda olabilir tarayıcıda olabilir iss de olur??
  • Modem uzerinden wan veya internet ayarlarindan mtuyu 1480 yap. sonra kapa 1 dk bekle ac modemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 9 Eylül 2020; 21:38:36 >
  • quote:

sıkıntının modemde olduğunu nereden anladın? bilgisayarda olabilir tarayıcıda olabilir iss de olur??
    evde eski bir modem daha var onu takınca açıyor bu modemi takınca açmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Modem uzerinden wan veya internet ayarlarindan mtuyu 1480 yap. sonra kapa 1 dk bekle ac modemi.
    nasıl yani hocam biraz daha detaylı anlatabilirmisin rica etsem arayüzdenmi yapacam tam anlayamadım
  • quote:

nasıl yani hocam biraz daha detaylı anlatabilirmisin rica etsem arayüzdenmi yapacam tam anlayamadım

Alıntıları Göster
    Modem arayuzune girin. Wan-İnternet ayarlarinizi yaptiginiz ( eger siz kurduysaniz internet kullanici adi sifre kisminda olacak) mtu veya mru yazan yer buyuk ihtimalle 1492 veya 1500 dur onu 1480 yapin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.