Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: boyleykenboyle Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.297
Cevap
436
Favori
636.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen bilirsin etsne iyi olur ama tekrar vermek istersen yeni vergiyi kesiyor artık temu

• Bende her şeyden habersiz dün gece 01:05'te 8.000TL'lik sipariş geçtim. Sabah kalktım yasa masa fasa fiso muhabbetleri dönüyor. İnşallah benim malzemeler takılmaz.

• Mustafa SARI. M kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler, olayi tam anlamadim acikcasi. Gelir ama ek vergimi oderim, yoksa urunler gumrukten gecmez mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende alım aşamasında aşağıdaki uyarıyı veriyor

Alıntı

metni:
    Türkiye gümrük mevzuatı uyarınca AB üyesi olmayan ülkelerden gelen eşyalar %60 oranında vergilendirilir. B2C gümrükleme sınırı 30 euroya düşürülmüştür ve satış fiyatı bunu aşmamalıdır.
  • Yani 1000 liralık ürün alırsanız, 600 lira haraç vereceksiniz bu hükümete..bildiğin kondomsuz tecavüz bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar 22 temmuz havalimanına ulaşan mng DHL taşıyıcılı ürün bekleyen var mi ben hala güncelleme alamadım 22 temmuz bekleyen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VodkaRed V kullanıcısına yanıt

Benim 21 temmuz hala güncelleme yok.

• %60 vergi nedir arkadaş ya.

boyun devrilsin ingiliz memo

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Dün Bi arkadaşın 21 temmuz mng paketi gümrüğe alınmıştı.. Bu gumrukleme nasıl işliyor bir çözemedim bugünde 24 temmuz olan bir arkadaşın Ürünü gümrüğe almışlardı takıntı yaptım çok fena bir günle 50 temu 50 Gmail kontrol ediyorum sabah kalkar kalkmaz yüzümü yıkamadan temuya bakıyorum sinir stres sahibi oldum valla. Ya sende kusura bakma dolmuşum

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

TEMU direk %60'ı itelemiş, önceden nasıldı bilmiyorum

Sepetteki ürünlere %60 yapıştırmış TEMU

Amazon bunu yapmadı ve yeni vergilendirmenin 21 Ağustos sonrası siparişleri kapsayacak dedi bana (Bugün Kalado süpürge almıştım)

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

hocam sistemler düzgün işlemediği için net bişey söyleyemeyiz ama şöyle, 21 indne önce gümrük işlemleri başlatılmış olursa ekstra ücret ödemeden gelecek . Ancak hükümet 21den sonrasına kasıtlı sarkıtırsa yaklaşık 5000tl lik müşavir masrafı çıkacaktır. Belki temu iade eder parayı ama tr den çekileceklerini düşünüyorum ben etmeyedebilir😕

• başka ülkelerde böyle saçma sapan yasaklar yok, vergi varsada çok cüzi. kimsede sesini çıkaramıyo hapse atılma korkusundan. muhalefet desen şu an paris olümpiyatlarında geziyo umrunda bile değil ülkede olanlar. bu siyasal islamcılar yüzünden türkiyeden nefret etmeye başladım, lüks şatafat içinde yaşamak için ülke vatandaşlarına zulüm edip herşeyi yasaklıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Harbiden he 1467 lira çıktı 2200 lük sepete.

• Temu serüveni bitmiştir artık herkese geçmiş olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • J.sins kullanıcısına yanıt

Amazon hala ABD için %30, Avrupa için %18 almata devam ediyor

• aliexpress te ne görünüyorsa vergi o mu ödenecek,yoksa yetişmezse ekstra para isterlermi elden

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.