< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (69. sayfa)

-
-
bilerek bekletmişler demek. Uzun zamandan beri çinden mal getirenlerin elinde kalıyordu mallar vatandaş uyandı almıyor diye şimdi onlar %60 zam yapar ellerindeki ürünlere bir de düzen ve dlen bellli
-
Sepetti önce 2000 tl yapıyorlar ödeme kısmında sepeten fazla Ürünü çıkartıp ödenecek tutarı aşağı indiriyor ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
23 Temmuz'dan beri havalimanında bekliyor benim sipariş de. Bakalım yetişecek mi?
-
Temudan ilk alisverisim olacak, herhangi bir indirim kodu var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1500e 750 kuponum var. Kupon düşmüş hali 816 tl tutuyor vergilerle 1290 tl yapıyor. 21ini geçse bile sıkıntı çıkar mı dersiniz
Yok hocam, Temu sipariş limitini 670 TL'ye düşürmüş. Bende daha bu konuda forumdaştan gördüm. Hemen kuponla sipariş geçtim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence olmaz. Alacaklarınız gerçekten lazımsa riski alın.
21'i geçerse ek %30 vergi daha isterler. Bunuda hesap ederek siparişiniz geçin.
Hocam hala devam ediyor mu ilk siparişe 1500/750 kupon vermeye acaba?
-
Hocam ben haziran sonunda uygulamayı yüklemiştim o zaman vermişti. 24 saat süresi varmış ben bilmiyordum. Bu haberlerden sonra MH ile yazmıştım kuponumun süresi geçmiş diye anında tanımladılar tekrar.
725 liralık bir ürünü vergi dahil942 TL yapıyor ilk alisveriste herhangi bir indirim yapabiliyor mu? Yoksa başka ürün ekleme yapayım mı? İlle 3000 e mi tamamlamam gerekiyor
Benim durumda 30 euro altı olmuyor mu hocam işte
Kupon düştükten sonra 800 tl dediniz. Bunu baz almak zorunda gümrük. Sipariş tutarı bu çünkü. 30 euro altında, geçer siparişiniz. Verecekseniz hemen verin, ayın 21'i sonrası ek %30 vergi daha çıkartırlar.
öyle yapacam hocam ama geri göndermeden önce beyanname ile alış yani ticari şekilde müşavirlik hizmeti alan firmalar gibi işleme tabi tutulacakmış tabi bu durumda kabul etmek büyük zarar olacağından iptal iade istemek nasıl olacak iade işlemi başlatmak ve ücreti alabilmek nasıl olacak orda kafam karışık bakalım izleyen günlerde görecez ama alışveriş yapmış insanları bişekilde ayrı tutmak gerekirdi bu mevzuattan sonuçta sipariş tarihleri belli ve kimse kahin değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşayarak öğrenicez artık. TR'de sıradan bir gün.
küçük ıvır zıvır alıp denemeyi düşünüyorum gelmezse de hibe edicem bıktım bu ülkenin saçmalıklarından ya bu ara kupon var mı güncel
-
Temu limit düşürmüş sanırım destekten yazdım eski kuponu aktif ettim 1000 e 300 vergi de 300 çıkmıştı son alışverişi yaptık çok uyguna mükemmel ürünler vardı çok yazık olacak bizlere örümcek beyinli siyasal islamcılardan umarım sonraki seçimde kurtuluruz da bize yaptıklarının bedellerini umarım ödetiriz. psikolojik olarak bile alacağımız var ya bunlardan
kupon için telefon uygulamasından arama kısmına dpp3976 yazın 3000 tllik kupon tanımlanıyor demişti bir arkadaş geçerli oluyordu en son denemekte yarar var hala geçerlidir muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haeshin1923 -- 6 Ağustos 2024; 16:23:59 > -
Vergisi ödenmiş evet ama 15 gün sonra girerse gümrüğe yeni yasaya tabi olur.Vergisinin ödenip ödenmediğine bakacaklarını sanmıyorum.O anki yasa ne ise o uygulanır.Benim de yolda bir ürünüm var aliexpressten ben gümrükte kalacağını düşünüyorum zamanın da geçmez ise.
-
1 adet Yapay Çit Yapay Sarmalık Gizlilik Bariyeri Sahte Yaprak Balkon Çiti ve Sarma Yeşil UV Duvar Dekoru Açık Bahçe Dekoru
şu ürün 400*100 şeklinde 157,38 TL ürün bir adet ekleniyor sepete ikinciyi aldırmıyor ürün fiyatı çok uygun yüzde 90 indirimli koyu renk de 144,88 böyle çok uygun olan ürünler varsa paylaşım yapalım en azından son ihtiyaçlar giderilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X