|
Gerçekten aldığım ürün bozuldu bu sefer. 🥺 (Tavan vantilatörü, beyaz ışık modu hiç bir şekilde çalışmıyor bi haftadır.) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Gerçekten aldığım ürün bozuldu bu sefer. 🥺 (Tavan vantilatörü, beyaz ışık modu hiç bir şekilde çalışmıyor bi haftadır.) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 8 Şubat 2026; 2:42:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam tek sefer veriliyor çünkü. Yeniden göndermede kapanmış tümüyle 6 şubatta. Tek seferde en büyük para iadesi alsınlar ki, diğer aldıklarıda bozulursa uğraşmasın millet. Geçen sene bozulan pci m2 okuyucu 200 liralık bir ürün içinde başvurmuştum, asla verilmiyor ikinci iade. Onunda 2 yılı dolmamıştı. Anlatımım biraz sakat doğru. Niyetim nötr. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Teşekkür ederim yok aşağıdaki üründü şekillendirme için değilde burun kanallarını açıp uyurken rahat nefes almayı sağlamak için. ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Şubat 2026; 12:53:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 11 Şubat 2026; 17:19:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aliexp 'de en son baktığımda bir çok ürün tr'ye kapandı. bazı ürünler var onar neden açık anlamadım ve sepete ekleyince %60 vergi ilave etmiyor artık. bu o ürünün %100 gümrük'te kalacağı anlamına geliyor. parasını çöpe atıp gümrük firmasını zenginleştirmek isteyen varsa alsın... bir de hala temu uygulamasını neden silmediniz? benim ürünler geldi bir sorun da çıkmayınca, aliexp ve temu'yu sildim. boşuna reyting yapmayın kullanmayın uygulamaları belki bir nebze olsun , hükümet üstünde çinli firmalar bir baskı oluşturabilir belki, pek sanmıyorum ama şu aşamada uygulamanın da anlamı kalmadı |
|