rebate100 yazınca çıkıyor çark < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (453. sayfa)

-
-
Alışveriş yaptıktan sonra veriyormuş kuponları ben havadan veriyo sandım.
-
peki bu kupon paketlerinin süresi var mı hocam
-
Temuda sipariş verirken alt limit var mı en az kaç tl sipariş veriliyorn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vergisiz tutar 600 lira olması gerekiyor.
-
Onu bilmiyorum hocam.
Casio saat uyumlu kordon ve araç ruhsatlığı için cüzdan tavsiyesi bekliyorum...
-
Sanırım daha önce alışveriş yapmış olan müşterilere rebate100 yazıp aratınca çıkan kupon paketi ile gelen 300 TL lik kuponu yerel satıcılarda 300 tl üstü siparişlerde kullanabiliyorsun.
-
rebate100 yazınca bende 1000tl kupon diyor ama 15e yakın ürün alma zorunluluğu veriyor. O kdar şey eklyince limiti geçiyor. Saçma sapan bir şey.
-
1000 Kredi iadesi dışındakiler ponzi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl yani hocam tam anlamadım?
tekrar girdiğimde 5 ürün min dedi bu sefer. 1000tl kredi, kupona döndü ve 10 tane 600/100 kupon verecekmiş. Tamamı ponzi bu işin.
-
İlk alışveriş yapanlar da verilen 1000 iade tek parça ondan sonrakiler boş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir süre sonra alacak bir şey kalmadığında 1000 TL kredi döngüsü de ponziye bağlıyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Wincredit ile vergi hariç 1000 liralık alışveriş için 1000 lira kredi veriyor geriye. Arkadaşın söylemek istediği o hocam. Bir de claimcredit ile 526 lira kredi verir. Diğerleri kupon, bedava ürün vs. Boş işler.
-
5-10 dk içerisinde provizyona artı bakiye olarak yansıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk sipariş hariç diğerlerinde parçalı çekim vardı değişmedi ise 2-3 günde toplanıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Temmuz 2025; 14:26:53 > -
YouTube da karşıma ilk kulaniciya 1700 TL kredi aldım bazısında vermedi sansinizi deneyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstates -- 4 Temmuz 2025; 18:44:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
wincredit bende cıkmıyor yazınca yakında 600 tl diyor. neden olmuyor sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X