Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.284
Cevap
437
Favori
634.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

suyu çıktı 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu şekilde 3 ücretsiz ürün ve 1740 kupon iadesi diyor bu ürünleri satın aldıktan sonra hesabıma alt limitsiz 1740 mı yüklenecek
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Temu son 2 siparişimi parçalamış. Ayarlamistim nbi ayda 5 siparişe o parcaladiklarini son bı sipariste de birleştirmiş 6. Kargo olarak . Gümrükten sizce o paket geçer mi ?

• yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Parça parça yüklenir 700/150 vs.

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    20 jeton gerektiği için yüzdeyi düşük tutmuş. İkinci siparişe vereceği oran nedir, ona bakmak lazım. Vergi hariç 800 liralık ilk alışverişe 4+ekstra 10 veriyor. 14 jeton oluyor. İkinci 600 için % 1 bile verse 6 jeton eder. Toplamda 20 olur.

1400/1000 fena bir oran değil gibi. En azından vergileri karşılar.

• maksi09 kullanıcısına yanıt
    Burada bu linkler yasak hocam. Ayrıca paylaşmayın böyle hediyeydi, kupondu, tarla sulamaydı gibi referans isteyen gereksiz linkleri. Bunlardan bir şey kazanma şansınız Yok.

TEMU'da wincredit ve claimcredit denilen iki kredi iadesi haricinde hepsi yalan dolan. Bir de affiliate hesabı. hepsi o kadar.

bunda 2. tur için yüzde kaç veriyor bilen varmı?

• 1.05 mi 6 mı ne veriyor

• mytra kullanıcısına yanıt

(0,53 le 10 jeton toplamam gerekiyordu)

Ilk siparişi 480 TL verdim ikincide 1.03 çıktı oran ama kalan jeton 0.01 dedi bende tekrar 500 tl lik sipariş verdim ve jetonlar tamamlandı

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrza86 -- 17 Temmuz 2025; 16:13:17 >
  • myrza86 M kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibi. Eskisiyle bir farkı yok o zaman. Zenginlik çarpanıyla yola devam.

• Galdric G kullanıcısına yanıt
    ayni değişmez kampaya ne çıkarsa o devam eder alana kadar

Arkadaşın sorduğu ikinci alışveriş için yüzde kaç verdiği, sanırım.

İlkinde genelde % 4+10 jeton hediye (her zaman vermiyor hediyeyi), ikincisinde % 6 jeton veriyor.

Bu da ilkinde 0,50 verdiğine göre ikinci alışveriş için % 1 ya da 1,5 verir herhalde. 20 jeton istediğine göre çok yüksek tutmaz yüzdeyi.

• mytra kullanıcısına yanıt

Evet, teşekkürler

• Sayın forumdaşlar,

bir iade süreci paylaşımı yapayım, hiç iade ile muhatap olmamış arkadaşlara yardımcı olabilir;

Dün Temu dan bir şarjlı mutfak robotu aldım, fiyatı 473 + vergi =853 TL idi.

Alet bozuk çıktı, düğmeden çalışmıyor ve de şarj olmuyordu. Aynı gün iade işlemine başladım,

çalışmadığını ispatlamak için 2 dakikalık bir video çektim,

videoyu sisteme yüklerken sürpriz mesaj geldi; "videonun süresi 30 saniyeyi geçmemelidir." diye.

Videoyu tekrar çektim, ürünün çalışmadığının ispatını 30 saniyeye sığdırabilmek için akla karayı seçtim. Neyse, videoyu yükledim, iade kabul edildi, iade işleminin sonunda şöyle bir bilgilendirme geldi "ilk iade olduğu için ürünü göndermenize gerek yok, ürün sizde kalabilir, para iadenizi yapıyoruz" dendi, kartıma iade seçeneğini seçtim, iade edilen miktar vergi dahil 853 TL idi (vergiyi de iade etmeleri güzel bir şey). Siparişte Para iadesi yapıldı görünüyor.

Ayrıca bankayla sorun olursa bankaya ispat için içinde ARN no su olan geri ödeme kanıtı kartı da kayıtlara geçti.

Şimdi beklemedeyim 5-14 gün süre içinde bankayı kontrol edeceğim iade yattı mı diye.

Süreç bu şekilde dostlar, elimde bozuk aleti göndermeden para iadesi aldım.

Not:

Temu iadenin hediye kartı olarak yapılması için müthiş ikna yöntemleri kullandı TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] , ama ben kartıma iadeyi seçtim.

İade işlemi anında kabul edildiği için videoyu incelediklerini de düşünmüyorum, enteresan.

SON DURUM:

2 gün sonra para bankama iade oldu, bankam YKB.

Forumda bazı arkadaşların şikayetine göre onların bankasına niye geç iade oluyor anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 19 Temmuz 2025; 10:14:0 >

• 1.22 geldi banada 10 jeton lazım yani kaç liralık harcamam lazım

• brutal55 kullanıcısına yanıt

825x0.0122=10.065 yani 825tl ve üstü harcama yapman gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Galdric

825x0.0122=10.065 yani 825tl ve üstü harcama yapman gerek

Teşekkürler hocam o zaman 825 harcarsam 600 kredi verecek. 1000 gelmiyor artık nasıl sizce

• Garanti bonus ile ödediğin bir siparişim oldu. 5 dk sonra iptal ettinün fakat kartıma iade edilmedi, bugun 2 iş günü. Normalde 5-10 dk içinde provizyonda artı bakiye olarak görürdüm. Temu biz iadeyi yaptık diyor başka da bir yorumu olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.