Onlarca alışverişim oldu. Hiç satın aldığım ile gelen ürün farklı olmadı. Kalitesini beğenmeyebilirsiniz. Bunda da iade seçeneği mevcut. Alacağınız ürünlerin açıklamalarını doğru okuyun lütfen. Yorumlara bakın. Görselde bıçak ve bıçak kılıfı var. Ancak gelecek ürün sadece bıçak kılıfıdır. Ürün başlığında yazıyordur. Türkiye'de yanlış ürün geldi haberlerinin sebebi bu. Okumuyorlar. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (452. sayfa)

-
-
Yerel depo wincredit için geçerli değildir.
-
Sipariş verirken 1 adet alıyorsanız ve aldığınız ürünün içeriğinde 30-40 tane ürün varsa problem olmuyor. Ama tek tek satılan üründen 5 tane alırsanız problem çıkma olasılığı yüksek.
-
Maksimum 510 lira olacak şekilde %50 kredi veriyor iyi bir şey midir bu Yoksa daha iyisini verir ona girme mi dersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam çok sağolasın.
-
Arkadaşlar merhaba
İlk defa başıma geldi
Üç dört tane toplu siparişim vardı tek poşette gelmiş kargoyu almaya gittiğimde poşetin ağzı bir yerden açılmış ve içindeki bir ürünün de poşeti'nin ağzı açılmış ürün ortada yok
Ya gümrükte alındı ya kargo firmasinda onun için ne yapmak lazım
Kargocuya tutanak tutturmak O an aklıma gelmedi çünkü ürünü bana teslim etti bende aldım
Sonra aradım abi içinde eksik dedim
Onun da dediği kamyona Bir bakalım bazen düşebiliyor bana haber verecek ama sanmıyorum çünkü bilerek yapılmış bir işlem
cevap verebilecek var mı ?
Yüzde 70 den aşağısı iyi değil bence, bekleyin sonraki günler yüzde 70 verebilir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş iptali verdim kredi kartına para ne zaman yansır acaba? Hala para iadesi işlemede diyor üç gündür.
Hocam arkadaş geçen 350 TL ye satılan araba figürünü gerçek araç sandı ve sepete ekledi, şaka değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 28 Haziran 2025; 15:43:38 >
Vergiden kurtarmış gibi oluyorsunuz bu kredi indirimde. Adı claimcredit ve 7 gün boyunca hesabınıza ekleyip biriktiriyor ve topluca kullanabiliyorsunuz.
Ya da wincredit isimli kampanyayı bekler ya 600 ya da 1000 lira kredi kazanırsınız bir seferde.
1000 TL wincredit sonrasında ikinci iyi kampanya. Sipariş alt limiti (480 TL) düşük be sebeple bir iki ürün alacaksanız iyi bir alternatif. Tek sıkıntı 510 TL’yi 7 gün boyunca artan oranlarda ve parçalar halinde tek tek hesabınıza alabiliyorsunuz. Her gün giriş yapıp claimcredit koduyla aratıp kredileri almanız lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi fırsatı bitti mi arama yapınca çıkmıyor ?
-
Yerel depo ürünlerine 300 TL indirim veriyor.
çarkı çevirince
-
Çark nerden çıkıyor?
uygulamaya girdiğiniz zaman önünüze çıkıyor, açıkçası bende nereden olduğunu tam olarak bilmiyorum.
Ama 5 liraya cüzdan, 30 liraya çanta satıyoruz şuan.
305,5 liralık cüzdanı 5,5 lira ödeyerek alıyor müşteriler.
Bizde gönderiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lederax -- 29 Haziran 2025; 22:35:5 > -
Elbet bir kodu vardır. Öğrensek de çevirsek çarkı.
-
Türkiye deposundaki tüm ürünleri görebileceğimiz bir yer, link vs var mı arkadaşlar?
-
"yerel depo" diye aratınca Türk satıcıların ürünlerini görebiliyorsunuz.
şuan fazla yok, çünkü satıcılar yeni girmeye başladı.
yaklaşık 100 satıcı alındı test amacıyla.
yakında Tüm satıcılar alınmaya başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lederax -- 30 Haziran 2025; 12:11:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X