Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.285
Cevap
437
Favori
635.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiggo3

Wincredit sayfasında yerel depo ürünü çıkan oldu mu hiç? Yerel depo ürünü alacam ama kampanya sayfasına bir türlü getiremedim.
    Yok hocam çıkmıyor orada hiç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    Çıksa iyiydi hocam

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Sipariş tarihleri arasında önemli bir fark yokmuş.

Açıkçası bendeki gecikmeyi ben İsrail-İran çatışmaları nedeniyle bu ülke hava sahalarının kapatılmasına ve kargo uçuş seferlerinin (Çin'den Avrupa'ya giden uçuşlar) sınırlanmasına ya da hepten durdurulmasına bağlamıştım ama şimdi anlıyorum ki bu geçerli bir tahmin değilmiş.

Sizin bu mesajınızdan sonra TENU'ya bir sorgulama/istek/şikayet yolladım. Çin'de beklediği anlaşılan paket 24 saat içinde uçağa konuldu, Avrupa'ya aktarma havalimanına ulaştı ve de sonrasında İstanbul Havalinına indi. Şimdi gümrükleme etabındayız ama sonlandığına dair bildirim henüz ortalıklarda değil.

• mafaky kullanıcısına yanıt

Bende son durum: Paket Aras Kargo'da hocam. Bugün veya yarın teslim edilecek. Şuan uçuşlar İran üzerinden değil de Azerbaycan üzerinden gerçekleşiyor.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sipariş geçicem de alınası hoş ürünler varsa paylaşabilir misiniz?

Ya da bunun için bir konu var mı?

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi kaç liralık alışveriş yapınca gümrükte takılmıyor acaba ? Kusuruma bakmayın ilk kez alışveriş yapıcam temudan ?

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    1300₺ sınır var. Gümrük işin üst limit kontrolünü Temu yapıyor. Sınır aşılınca Temu uyarıyor alışveriş yapamıyorsunuz zaten.

• muratseker M kullanıcısına yanıt

hocam bi sepet yaptım 2000 lira gösteriyor, ödeme adımına da geçiyor. ödesem, gönderilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unusual_pscho -- 26 Haziran 2025; 8:53:16 >
    Sepetin vergisiz tutarı 1300₺ yi geçmemeli. Geçerse zaten Temu siparişe devam ettirmez. Vergili tutarın bir önemi yok.

Eğer Temu ödeme yaptırıyorsa kargo gelir.

• muratseker M kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam.

Temu eğer limitleri aşarsanız size uyarı verir. Ödemeyi yapın. Eğer uyarı vermeyip kartınızdan geçmişse problemsiz gelir.

• Tearz kullanıcısına yanıt

çok sağolasın hocam. peki şunuda sorsam, ilk defa alışveriş yapıyorum burdan görsellerle çok fark oluryor mu gelen ürünlerde ?

• Bu gerçek mi arkadaşlar? Öyle bir hızlıca seçim yaptım ilerledim ama emin olamadım

• TinyAngel kullanıcısına yanıt

wincredit

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    1740 TL kuponu, her 700 TL lik alışverişte 100 veya 200 TL lik indirim şeklinde veriyor çok iyi bir indirim değil bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deepbluee61 kullanıcısına yanıt

TEMU DAN alabileceğiniz en kaliteli bez bu fakat şu an satışta görünmüyor, KAMPANYASIZ ALMAYIN ÇÜNKÜ TÜRKİYE FİYATLARI DA TEMO İLE AYNI HATTA TÜRKİYE'DE DAHA UYGUNA GELİYOR

• Aliexpress'den sipariş verdiğim ürün gümrükten geçti ancak PTT teslim aldı kargoyu. İstanbul' da tur attırıyor 4 gündür.

Şimdi de Temu' ya göz attarken istediğim başka bir ürün indirime girmiş. Sipariş vermek istiyorum ancak set halinde 5 adet. Adet sebebiyle sizce takılır mı gümrüğe ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzsaka -- 26 Haziran 2025; 15:9:26 >
  • Yavuzsaka kullanıcısına yanıt
    Genelde takılmıyor çok özel bir şey değilse geçer.

• Uzun zamandır 600 TL’lik wincredit veriyordu. Bu döngüden kurtuldum sonunda. En son verdiği 600 TL’lik kampanya bitim süresi dolduktan sonra 2-3 gün giriş yapmadım uygulamaya. Sonunda 1000 TL’lik verdi. Soran arkadaşlar vardı, ben de merak ediyordum. Benim döngü böyle sonlandı…

• Yerel depo ürünlerini kampanya sayfalarında (Wincredit,kredifırsatı vb) çıkarabilmenin bir yolunu bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiggo3 -- 26 Haziran 2025; 16:13:49 >
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.