Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.285
Cevap
437
Favori
635.212
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyu tamamen yanlış anlamışsınız. Mevcut mevzuat gereğince TEMU ve benzeri sitelerden bir seferde yapılabilecek sipariş tutarı (kargo bedeli dahil) € 30.00 karşılığı TL'sıdır. Bir ay içinde gümrüklenmek üzere böyle 5 adet siparişte bulunabilirsiniz. Her bir siparişin toplamı €30 karşılığı TL'sını geçmedikçe o sipariste 1 kalem ürün de olabilir, 20 kalem de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 1 Haziran 2025; 17:58:31 >
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Mantıklı olan bu zaten, sanırım bunun tek istisnası firmanın kargoyu tek sipariş de olsa bölerek göndermesi olabilir, onda da en fazla hakkımız gider.

Peki bir pakette aynı üründen kaç adet olabilir, misal baktığım bir harekete duyarlı led şerit 8’li paket halinde satılıyor, bu şekilde sorun olur mu aynı üründen fazla sayıda olduğu için?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    Hocam resimdeki gibi geldiğinde 3000 jetonu tek siparişle tamamlayamazsınız. 2940 + 10 + %4 siparişten (1000 TL’ye 40 jeton verir) 2990’da kalırsınız.

Bunu kullanmayıp biraz beklerseniz 2950 + 10 + %4 gelir. Bu şekilde 3000 jeton tamamlanır.

Daha detaylı bilgiyi tecrübeli arkadaşlar verir.

• Hicks kullanıcısına yanıt

Bir siparişin içinde belli bir kalemden en fazla 5 adet olması koşulu da var. Ancak, örneğin bir paketin içinde 3 adet satılan kablolar ya da 20-40 adet olan kablo tutucular var. Bunlardan 5 adet (paket) alınabiliyor, yeter ki 30€ ya da altında değeri olsun.

• 01halil kullanıcısına yanıt

Bu durumda yapılacak işlemler;

-1250 TL alışveriş yaparsanız Jeton tamamlanır.

-500+500 TL olmak üzere iki alışveriş yaparsanız Jeton tamamlanır. (2.Alışveriş 30 dakika içerisinde olmak zorunda. Çünkü %6 Jeton veriyor.)

-Öncelikle almak istediğiniz +1000 TL üzerindeki ürünleri wincredit sepetinize atıyorsunuz. Daha sonra istemediğiniz bir ürünü wincredit sayfasından alıyorsunuz. Aldıktan sonra 2.siparişinizde geçerli 30 dakikalık %6 Jetonu verecek. Bu adımdan sonra verdiğiniz siparişi iptal ediyorsunuz. %6 verdiği jeton bonusuyla birlikte sepetinize attığınız 1000 TL üzerindeki ürünleri 30 dakika içerisinde satın alıyorsunuz.

Bu üç durumda da sayaç tamamlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tearz

Bu durumda yapılacak işlemler;

-1250 TL alışveriş yaparsanız Jeton tamamlanır.

-500+500 TL olmak üzere iki alışveriş yaparsanız Jeton tamamlanır. (2.Alışveriş 30 dakika içerisinde olmak zorunda. Çünkü %6 Jeton veriyor.)

-Öncelikle almak istediğiniz +1000 TL üzerindeki ürünleri wincredit sepetinize atıyorsunuz. Daha sonra istemediğiniz bir ürünü wincredit sayfasından alıyorsunuz. Aldıktan sonra 2.siparişinizde geçerli 30 dakikalık %6 Jetonu verecek. Bu adımdan sonra verdiğiniz siparişi iptal ediyorsunuz. %6 verdiği jeton bonusuyla birlikte sepetinize attığınız 1000 TL üzerindeki ürünleri 30 dakika içerisinde satın alıyorsunuz.

Bu üç durumda da sayaç tamamlanır.

Çok teşekkür ederim,bilmeyince işte yaparsın boşa gitti alışveriş artık başka alışverişte 1250 olan yada 3.secenekteki alışverişi yapacağım iyi forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Limit en son 1270 oldu. Çok ince bir ayarla 1250-1270 arası sepet de yapılabilir.

• TinyAngel kullanıcısına yanıt

Bu nasıl bir öngörüdür, helal olsun üstat :) Açıyorlar depo şimdi

• vase12 V kullanıcısına yanıt
    1250yi geçmek şart değil, iki tane 480lik sepet hâlinde alınca da jetonlar tamamlanıyor. Totalde 960a geliyor yani.
    Veya mesela bugün 880 liralık tek ürün alacağım vardı. Rastgele 480 liralık sepet yaptım, aldım. Sonra iptal ettim. İkinci sepette tek başına 880 liralık ürünü aldım. Jetonlar tamamlandı, krediyi verdi.

• Bu 1000 TL kredi yüzünden Temu batağına düştüm. Mayıs ayında 10 bin vermişim siparişe resmen. Ne aldın desen ıvır zıvır, ihtiyacım olduğunu görünce hissettiğim şeyler hep. Her siparişte 1000 veriyor. 1100'lük sepet yapıyorum hop 1000 daha veriyor. Bağımlılık gibi bir şey resmen.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Adamlar sistemi çok güzel kurmuş, AliExpress falan böyle değil, Temu bataklık resmen.

• Hicks kullanıcısına yanıt

Gerçekten batağa düştüm. Tarlam yok sulama sistemim var şu anda. Zaten klavye-fare setim varken bir daha aldım. Bunlar ne kazanıyor anlam veremiyorum. TR fiyatlarına bakıyorum aldıklarımın resmen 1000 iade ile % 20 fiyatına falan alıyorum her şeyi. Ya bizim esnaf bizi düdüklüyor ya bunlar 5 paraya çalışıyor.

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Altında ürünler iptal edilirse, kredi de iptal edilir dediği için böyle bir şey aklıma gelmemişti, birde bana artık wincredit vermiyor diyenler var - sebebi nedir bilmiyorum tabiki, belki bu tarz uygulamalar olabilir - uzun zamandır ilk siparişi iptal ederek ikinci ile wincredit i almaya devam ediyor musunuz yani birçok defa yaptınız ve birşey olmadı mı? Öyleyse bundan sonra ben de bu yöntemi uygularım olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vase12 -- 2 Haziran 2025; 9:32:43 >
  • vase12 V kullanıcısına yanıt
    Ben bir öncekinde iptal edip, ikinci sepeti almıştım. Sonra yine çıktı.
    O olmazsa dediğim gibi iptal etmeden iki tane 480 liralık sepet halinde de alabilirsiniz. 5 ürün bulunan iki sepeti temu tek torba olarak göndermişti.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba tablet kılıfı alacağım vergiyle 900 lira yapıyor ilk alışverişi geçen yıl yapmıştım bu ikinci siparişim olacak daha uygun fiyata alma yöntemi var mıdır.

• yasinim35 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Ben uygulamaya girince kendi teklif çıkartıyor karşıma hep. Az önce gene 1010 TL'lik sepet yaptım, 600 vergi çıktı, 1000 indirim oldu, 600 ödedim 1000 daha verdi. Neye göre veriyor bilmiyorum.

• wincredit ile birçok alışveriş yaptım. Sürekli çıkarıyordu. En son 2 kez üst üste verdiği wincredit'i kullanmadım, süresi doldu. O arada gelen siparişte bir ürün defolu olduğu için iade aldım. Artık sadece claimcredit(%50 back) veriyor.

Acaba iade aldığım için mi küstürdüm yoksa 2 defa verdi kullanmadım diye mi?

En son claimcredit ile sipariş geçtim 1000 TL üstü ama hâlâ wincredit çıkarmıyor. Aramızı düzeltmenin bir yolu var mı? En ucuz yöntem o oluyordu. Onun tadını aldıktan sonra bu şekilde alım yapmak içimden gelmiyor.  

• faruk F kullanıcısına yanıt
    Iade ettiğin için 90 gün boyunca yasaklandın

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    lütfen insanları dolandırıcılığa teşvik etmeyin ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.