Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hilmisorkun Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
9.319
Cevap
437
Favori
638.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İptal etmedim diye biliyorum ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vase12 V kullanıcısına yanıt
    Peki krediyi almış olsaydım süre vb kısıtlama olmadan kullanılabilir miyim. Ayrıca Temu da püf noktaları var mı bilmemiz gereken 🙏 tşkler şimdiden 🤗

• akuruk kullanıcısına yanıt
    Süre kısıtlaması bildiğim kadarıyla yok, benim bildiğim en avantajlı kampanya bu (wincredit) belirtilen jetonlu toplayınca ürünler kargoya verilince hesaba tanımlanıyor bazen 600, bazen 1000, bazen iki parça halinde tamamlanan 1000 gibi avantaj sağlıyor.

• tolderon T kullanıcısına yanıt

rica edeirm hocam ,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

Burdaki değerli arkadaşlarda sağolsunlar onlar sayesinde bende çok şey öğrendim

ne zaman sorunuz olursa lütfen çekinmeden yazın

• ahmetcs kullanıcısına yanıt
    Lambaya paralel derken faz kısmına mı bağlıyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• Selamlar, wincreditten kazandığım 1000 kredi + kredi iadesinden de 200 kredi hesabımda duruyor. Wincredit tekrar çıktı, burada alışverişleri kredilerden yapıp yine kredi kazanılıyor mu?

• iptal edilen ürünlerde ücret iadesi uzun sürüyor varmı yolu yöntemi hızlandırmak için?

• ek2000 E kullanıcısına yanıt
    Kazanılır, 4 defa vergi fiyatına alışveriş yaptım ama artık çıkmıyor bende

Az önce denedim olmadı. Belki de sadece fiziksel tuş şeklinde olanlarda çalışıyordur

Olmadı diyince aklıma geldi. Kapasitörü elektrik varken takacaksın hocam. Önce kapasitörü tak. Işığı aç kapa. Sonra düğmeyi değiştir.

Elektrik varken nasıl takıyım çarpılırım 😀 anladığım kadarıyla bir miktar elektrik depolamasını sağlıyoruz ondan sonra içinde kalanla idare ediyor. Uzun süreli elektrik kesintisinde tamamen boşalmaz mı yine başa döneriz sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 1 Mayıs 2025; 17:15:26 >
  • İki farklı siparişte birer ürün için iade talep ettim. Direk para iadesi çıkardı. Ürün sizde kalsın dedi. İçim rahat etmedi pişman oldum, helal edin de diyemedim :)

Evet elektrik değolaması gerek.
    Adımlar en basit haliyle şöyle :)

Şalteri kapat
    Kondansatör ü bağla
    Şalteri aç
    Işığı aç düğmeden, böylece elektrik depolayacak.
    Işığı kapa düğmeden
    Şalteri kapa
    Yeni düğmeyi tak
    Şalteri aç

Uzun elektrik kesintisinde problem olmuyor mu?

Jeneratör olduğu için hiç bir fikrim yok.

• sp@wn kullanıcısına yanıt

Çevremde ne kadar iade yapan varsa hepsine aynı şey söylendi ürün sizde kalsın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün iade etmek istediğinizde ürünün sipariş detayına girerek iade et butonunu tıkladığınızda ürün sizde kalmasına gerek kalmadan direkt olarak iade yönergelerini takip ederek iade edebilirsiniz. Simdiye kadar iade işlemleri için bu şekilde sipariş sayfasından iade et deyip ürünü seçtikten sonra geri vites yapan bir temu yönergesi görmedim duymadım, sadece iade adımını gerçekten iade etmek için kullanılıp kullanılmadığından emin olmak gerekiyor bu kadar basit :) İade etmeden ücret iadesi talep etmek farklı bir seçenek, bu seçeneği kullandığınızda sistem ürünü iade etmeden tüketiciye ücret iadesi yapabiliyor, yeterki ürün iade etmek istenilsin çok kolay bir işlem aslında :) Tamda konunun üzerine satın aldığım 8li 220v priz ve usb çıkışlı çoklu priz ürünü daha birkaç kullanımda sıkıntı yarattı ve az önce iade talebi oluşturdum ve iade ediyorum.

İade ayrıntıları

Ürünü paketleyin ve iade etiketinizi yazdırın

Talebinizi onayladık. Lütfen ürünleri 15 May 2025, 22:42 tarihinden önce Temu'ya iade edin. Ürünler iade edildikten ve incelendikten sonra para iadeniz inceleme sonuçlarına göre yapılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.