< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (413. sayfa)

-
-
Benim aldığım satıcıda tükenmiş hocam. Ama ekran görüntüleri benim aldığım ile birebir aynı. Gümüş olanı almıştım ben. Ama bunun fiyatı birazcık yüksek. Beklerseniz kampanya oluyor sık sık
JG2053254
share.temu.com
Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & Morehttps://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100684199690&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F32b9f879-e681-4e09-a307-37293a1e896b.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F32b9f879-e681-4e09-a307-37293a1e896b.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=af2d9a25-6303-416e-b9d4-6ddb77ef&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBATEKKB6OKOB2LJQGA33NHVMCMZY5YHR6LRNRBGWBSAQOYGYFKOIR56ZTR7N7RYRNEB7XQY&locale_override=203~tr~TRY
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
WhatsApp bildirimlerini bile alıyormuş iyiymiş gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam. İyi alışverişler dilerim.
temu doları 37.99 dan hesaplıyodu nisan ayı boyunca, her ay güncellendiğinden birazdan 38.49 dan hesaplıcak. azda olsa tüm ürünlere zam gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karayolu ile kargo seçeneğini her üründe sipariş-ürün için seçebiliyormuyuz?
-
-
10 jeton hediye yazmıyor sizinkin de.
İlk sipariş % 4 demiş yani 568 * 0,04 = 22,72 jeton yapar.
İkinci sipariş çoğunlukla % 6 oluyor, o da 485 * 0,06 = 29,10 jeton yapar.
Yani toplam 51,82 olmuş, ilk siparişe özel 10 jeton hediye deseydi tamamdı ama bu durumda eksik kalmış.
+10 jeton ilk siparişe veriliyo siz iptal mi ettiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın Hocam karayolu ile sadece belirtilmiş olan ürünleri seçebilirsiniz,fiyat farkı inanılmaz oluyor bende ilk defa karayolu ile 2 sipariş verdim
bazı aynı ürünlerde yarı yarıya fiyat farkı var
-
Hızılı şarj adaptörü alan var mı çok portlu type c ve usba olan
Günaydın hocam,
Ev için mi yoksa araç için mi sormuştunuz? Ben daha önce FX495229 modelinin 50 Watt olanını almıştım. Ancak dikkat etmeniz gereken bir konu var: Eğer birden fazla telefon veya cihazı aynı anda şarj etmeyi düşünüyorsanız, cihaz inanılmaz derecede ısınıyor. Öyle ki, üzerindeki koruyucu kaplama bile erimişti.
Bu yüzden yalnızca tek cihaz şarj ettiğimde kullanabiliyorum. O dönemde ürünü iade etmiştim. Yine de dikkatli olun derim.
Bu arada, hızlı şarj cihazlarının çoğu sanırım benzer şekilde ısınıyor. Daha önce Türkiye’den aldığım iki farklı cihazda da aynı sorunu yaşamıştım. Birden fazla cihazı aynı anda şarj etmemenizi tavsiye ederim.
-
Evde kullanmak için. Birden fazla cihazı etmeyeceksem zaten orjinal şarj aletim var o yetiyor.
Ben de bu modeli eklemiştim sepete ama birkaç kötü yorum görünce vazgeçtim. Adamın biri içini açmış içinde 36w yazıyormuş bir de ağırlık olsun diye hamurumsu bir madde koymuşlar içine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 1 Mayıs 2025; 9:9:45 >
Dediğiniz doğru olabilir hocam ,belki söylenen değeri vermez yada dediğinzi gibi ağırlık yapması için parça konulmuş olabilir.
Benim söylemek istediğim ben sadece bu ürün değil daha önceden aldığım 2 ürün içinde söylemiştim.hatta türkiyedne aldığım tek bir cihaz şarj oluyor
yani demek istediğim ne kadar çok cihaz bağlanırsa ısınması çok oluyor.
bendeki ısınma elle uzun süre tutulamıyordu,yinede alındığı zaman iyi gözlenmesi gerek ve dikkat edilmesi gerek
bendeki telefonları en fazla 16 watt şarj ediyordu.orjinal şarj cihazı da aynı ediyordu
ama bendeki telefonlar ucuz telefon yani tam gösterilen değeri şarj edip etmediğini hiç bir zaman öğrenemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD96E0C94 -- 1 Mayıs 2025; 9:25:28 > -
Karayolu alışveriş için farklı bir seçenek mı var. Nasıl yapmalıyım
Temu’dan alışveriş yaparken dikkat! Aynı ürün bazen daha ucuza geliyor ama... nasıl?
Temu’da dolaşırken aynı ürünün iki farklı satıcıda ya da seçeneklerde farklı fiyatlarla olduğunu görmüş olabilirsiniz. Bu farkın nedeni çoğu zaman gönderim şekli oluyor.
🚛 Peki nedir bu “karayolu gönderimi”?
- Bazı ürünler hava yoluyla gelir, yani daha hızlı (genellikle 7-15 gün).
- Bazı ürünler ise karayolu (Surface) ile gelir. Bu yöntemle gönderilen ürünler genellikle kara taşımacılığı ile geliyor, yani 25-40 gün gibi bir sürede ulaşıyor.
💸 Fiyat neden değişiyor?
Karayolu ile gönderilen ürünlerde kargo maliyeti düşük olduğu için, ürün fiyatı da daha ucuz olabiliyor.
📊 Örnek:
Ürün SeçeneğiFiyatTeslim SüresiAçıklamaHava Yolu1000 TL10 günHızlı ama pahalıKarayolu600 TL 30 günYavaş ama ucuz
Arada 400 TL fark var.
🧮 Vergi Hesabı Örneği:
Bazı ürünlere %80’e kadar vergi çıkabilir (KDV + gümrük vergisi). 1000tl den hesapladım ürünleri (fiyat farklılık gösterbilir)
1. Hava Yolu ürünü:
1000 TL + %60 vergi = 1600 TL’ye çıkabilir.
2. Karayolu ürünü:
600 TL + %60 vergi = 960 TL’ye çıkabilir.
✅ Sonuç: Yavaş gelsin ama hala 640 TL avantajlı!
🛑 Nelere dikkat etmelisin?
- Ürünün altında tahmini teslim süresi uzun yazıyorsa, büyük ihtimalle karayolu ile geliyor.
- Aynı ürünün başka satıcıdaki versiyonuna da bak, belki daha uygundur.
Özet:
Aynı ürün bazen karayolu seçeneği ile daha ucuz olabilir.
Eğer acelen yoksa, 20-30 gün bekleyebilirim diyorsan ciddi para tasarrufu yaparsın.
Ama satın alırken teslim süresine ve vergi bilgilerine dikkat etmeyi unutma!🔽 Not:
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok hocam.
Ürünü satın almadan önce açıklamalardaki teslim süresine ve fiyat farkına bakmak yeterli.
zaten belli olur hocam alacağınız ürün genelde 700 tl lik ürün ise ,eğer aynı ürünü 350 tl ye görürseniz karayolu ile gelecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD96E0C94 -- 1 Mayıs 2025; 11:5:16 >
-
Açıklamanız için teşekkürler emeğinize sağlık güzel paylaşımlarınız oluyor devamını dilerim
yırtık dondan fırlayan şeylere çok aşinasın anlaşılan. hemen tanıyorsun. terbiye almamışsın yalnız. seni eğitmeden direk sokağa salmışlar. dikkat et, klavye arkasından yaptığın gibisini, fiziki alemde yaparsın, ah keşke demeyeydim dersin sonra.
bu arada terbiyeni ailen verecekti, benim vaktim yok. blok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O bir tabiidir geri arkadaşım hangi terbiyeyi hangi ilminle vereceksin, blok yapar kaçarsın böyle açık profilimi görünce, madem çok deli kanlasın gel iki kelam laf edelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X