< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Nisan 2025; 19:54:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (412. sayfa)

-
-
Yorum 100 den fazla diye hatırlıyorum. Dikkatimi çeken ürünlerin çabuk tükenmesi. Halyle yorumlara ulaşamamak şüphelendiriyor. Bazı satıcılar ürünü göndermemiş ama TR den alanların yorumunu biraz arayacağım.
-
Güzel bir espri yapmışsınız, teşekkür ederim :) Gerçekten bazen alışverişler fazla gibi görünebilir ama işin içinde sadece kendim için almak değil, sevdiklerime hediye etmek de var.
Örneğin daha önce araç şişirme pompalarından 4 adet almıştım, 2 tanesini doktor arkadaşlarıma hediye ettim. Şimdi tekrar uygun fiyata bulunca — söylemesi ayıp — 5 tane daha sipariş verdim.
Bunların çoğunu yine akrabalarıma veya ileride başka doktor dostlara hediye etmeyi düşünüyorum. İçlerinden sadece 2 tanesini kendime ayıracağım.
Benim mantığım şu: Bugün uygun fiyata bulduğumuz ürünleri yarın bu fiyatlara görmek çok zor. Şu anda baktığınızda aynı ürünler 2 katına çıkmış durumda. Ama mesela karayolu seçeneğiyle hâlâ 450-480 TL’ye bulunabiliyor. Böyle fırsatları kaçırmamaya çalışıyorum.
Daha önce çocuk saatleri de almıştım, onları da çoğunlukla hediye olarak dağıttım. Alışverişlerimin büyük kısmı bu tür düşüncelerden kaynaklanıyor. Yeni yasa ve kuralların ne getireceği belli olmaz, bu yüzden keşke 5 hesabım olsa da daha çok sipariş verebilsem diyorum bazen :)
****Ama aslında ben burada elimden geldiğince, hem kendimin hem de buradaki arkadaşların işine yarayabilecek ürünleri, tecrübelerime dayanarak en ince detaylarına kadar anlatmaya çalışıyorum. Evet, farkındayım; yazdıklarım çoğu zaman uzun oluyor ama bunun nedeni gerçekten faydalı ve açıklayıcı olmak istemem. Çünkü bir ürün alırken herkesin aklında birçok soru oluyor — özellikle de teknik ya da detaylı konularsa. Belki bir kişi bile faydalanırsa ne mutlu bana. Amacım kimseye bir şeyi satmak değil, sadece deneyimlerimi paylaşmak :)
-
Güzel mantıkta hocam elektronik çöplüğüne de dönmeyelim, gereksiz israfa karşıyım ben, gerçek samimi ihtiyaç ise eyvallah bişey diyemem tabi
Kimsenin tüketimine karışamayiz, kendim için söylüyorum, ben gerekmedikçe alım yapamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok haklısınız, ben de aynı şekilde düşünüyorum. Zaten evde bu aldığım ürünleri koyacak yer bile kalmadı. O yüzden gerçekten ihtiyacım olmayanları hiç bekletmeden geldikleri gibi hediye ediyorum. Ancak gerçekten lazım olan, işe yarayacak olanları kendime ayırıyorum. Yani işin özünde ben de israfa ve gereksiz tüketime karşıyım. Bilinçli tüketim bence de çok önemli, bu yüzden söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
benim gibi sağlık problemleri bol olan biri için zaten işler biraz farklı 😊 Eskiden her doktora gidişimde çikolata, hem de en pahalısından alıp götürürdüm… Şimdi ne çikolatası, artık “hava kompresörü” götürüyorum 😄
-
Arkadaşlar merhaba,
Aranızda bilgisayar donanımından anlayan ya da overclock ile ilgilenen varsa sizden bir konuda yardım rica edeceğim.
İki tane ürün arıyorum ama henüz bulamadım:
- İşlemcime Delid yapmak istiyorum. Bunun için özel bir aparata ihtiyacım var. Bu parça, işlemcinin üst kapağını (IHS - Integrated Heat Spreader) güvenli bir şekilde sökmeye yarıyor.
- Diğer ürün ise oje gibi küçük bir şişede satılıyor. Devre üzerine sürülüyor ve termal macun taşarsa işlemci zarar görmesin diye koruma sağlıyor. Genellikle sıvı metal (liquid metal) kullanırken tercih ediliyor. Bu ürünü de arıyorum ama adını tam bilmediğim için bulamıyorum.
Bu iki parçayı nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.Temuda ismini bilmediğimden arama yapamadım,biliyorsanız lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler!
-
Sanırım öyle artık, bi süre daha beklicem değişmez ise 2940 tamamlayıp devam edicez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
600 TL lik wincredit gelmiş bana. 1000 TL lik kredi gelmesi için ne yapabilirim?
Doğru ama bi yerde durmak lazım, bu tarz ürünleri de oradan alma taraftarı değilim, en azından akıllı saati oradan alıp güvenemem, tercih meselesi tabi
Duracağız zaten yakında. Hökümatımız durduracak biz durmasak da.
Saat efsane çıktı bu arada ama. Ben de beklemiyordum bu kadarını.
Mesele bu zaten, biz durmadığımız duramadigimiz için sürekli müdahale ediliyor birazda, farkındalar yani, haberi görmüşsünüzdür teslanin yeni modeli listesi yayımlandığı an stokları tükendi ülkemizde, ekonomi ortadayken bunu görenler gördü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Nisan 2025; 21:13:58 >
alışveriş yapmayı bırakamadığı için, hükümetten alışverişi kesme uyarısı beklemek? Allah akıl sağlığı versin. 50-60 yıla kadar, kendi hayatın hakkında , kendin karar verebilecek hale gelirsin umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığımdan onu çıkardıysan Allah sana akıl fikir versin
"biz durmadığımız duramadigimiz için sürekli müdahale ediliyor birazda, farkındalar yani,"
ana dilim türkçe benim. okurum, anlarım falan. senin?
utanmasalar, % 60 vergiyi geçirmelerini de savunacaklar. ülke akıl hastanesi gibi oldu.
Geçmiş yazılarımı görmeden bu cümleden çıkarım yaparsan aklın yok fikrin var derim.
Aç gözlü toplumun Aç gözlü yöneticileri duduklemeye devam eder dedim, ana dilim İngilizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Nisan 2025; 21:47:37 >
Yırtık dondan fırlar gibi konuya damlayıp bi cümle üzerinden insanları yargılama
Saatin ürün kodunu ya da linkini verebilir misiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X