< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (367. sayfa)

-
-
çinlilerden kredi almayın, geri ödemeyince triad'ı salmasınlar üstünüze.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temu sadece kendi sitesinden sipariş veriyorsanız gayet güzel hesaplıyor kargo hakkınızı. Merak etmeyin. Milletin burda ahkam kesmesine bakmayın siz. Daha bugün aynı TC numarası ile 6 kargo birden almış biri olarak söylüyorum bunu. Daha da 3 kargo gelecek bu hafta. Adamlar sipariş numaralarını kontrol etse anlayacaklar halbuki hangisi kaç kargo kaç sipariş.
Bizim gümrük salak zaten. TC numarasını görecek ama hangi isme ait olduğunu bilmeyecek, öyle mi? Deneyin bakalım, TC numarası ve isim farklı bir sipariş vermeyi. TC numarası ve isim eşleşmek zorunda ama adres tel gibi bilgileri değiştirmek zorunda değilsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam
-
Bankayla görüştüm zaten arkadaşım 3 haftalık 4 oldu hatta mevzu, ikisinden biri yalan söylüyor bddk ilettim mevzuyu
Hahaha bankaysa 2 güne yatar . Bddktan iyi cezalar yiyolar ya yatar inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben haftalardır, makul fiyatlı ürün bulamıyorum ki alışveriş yapayım :/ Valla helal olsun hala aktif bu sayfa..
-
makul fiyatlı ürün var fakat vergiden dolayı astarını geçiyor hocam 530 liralık sepet,900 tl vergili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 24 Mart 2025; 23:22:32 > -
Maalesef, geçen gün çocuklara köpek için caydırıcı ses çıkaran cihaz bakayım dedim ürün 250 lira tmm güzel eyvallah sepete bi bakıyorum 800 küsür, buradan aldım aynı fiyata mecburen, yani diyeceğim şu, değmeyecek ürünlere bulaşmamak lazım
Türkiye'de bulamadığımız ürünleri sipariş etmek lazım. Söylediğiniz gibi vergi yüzünden Temu'nun cazibesi azalıyor.
Trendyol'dan Pass 10'lu kargo paketini 55 TL'ye alıp, ıvır zıvır ucuz şeyleri daha ucuza denk getirebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hediye sistemi nasıl işliyor?
Bana da geliyor ara ara ama hiç kullanmadım.
Önce 950tl üzeri sipariş verip sonra da hediyelerin vergisini ödeyerek 2. Siparişi mi veriyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, open frame tarzı açık test kasası ürünü gören oldu mu ? Linteki ürünü az önce sipariş ettim ama farklı bir ürün tavsiyesiniz varsa lütfen paylaşınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba hocam Claimcredit ve ücret farklarından 750 lira kredi birikti. Sipariş verip iptal edince vergi dahil hepsi gelir değil mi karta?
Sahibinden.com'da plastik bilgisayar test standı yapıp satan var. Bi onada bakın. Bundan daha ucuz.
Hediye sisteminde ödemede vergi çıkıyor. Ben 230 TL vergi çıktığını görünce siparişi iptal etmiştim.
Hediyelerde de zaten iyi ürünler çıkmıyor hocam değmez. Siz claimcredit veya wincredit üzerinden kredi toplayın bence.
-
güncel limit TL olarak tahmini ne kadar?
1250?
-
-
Denedim olmuyor. İptal edince kredileri krediye karttan ödediğimiz miktarı karta iade ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thes1nner -- 25 Mart 2025; 15:22:44 >
Sizce temudan kıyafet alışverişi yapılır mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X