Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.322
Cevap
438
Favori
639.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aldım bile hocam nasıl bir süreç onu merak ediyorum tecrübe eden var mı acaba TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk kez siparis gececem ne önerirsiniz nelere dikkat etmem lazim

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Bu ekrana göre alışveriş yapılır mı? %100 kredi iadesi yazıyor,ama açıklamalarda,sipariş sonrası çark çevirecekmişim galiba en z %30 olmak üzere şansıma ne çıkarsa kredi iade edilelecekmiş gibi

• Yeni yıl kampanyalarında mobilya almıştım. Kırgızistan, Kazakistan, Azerbaycan hattı üzerinden 34 günde gelmişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt

Saygı Değer Hocam birşeyi merak ediyorum ben

Nisan ayında sipariş verdim diyelim,Haziran ayında gelecek diyelim.Eğer ben Haziran ayının ilk haftalarında 5 sipariş haklarımı doldurdum diyelim .Temu bunu görebiliyormu ,gümrüğe takılmaması için ,(daha önceden verdiğim siparişide doğru şekilde kayıt altına alıp hesaplama gibi) Haziran ayında Temu bana 4 sipariş hakmı verecek?

hiç Temu yanlış hesaplama yapma gibi olanağı var mı hocam .umarım anlatabilmişimdir hocam .ben hiç yapmadım açıkcası çekiniyorum bir problem yaşarmıyım diye

• serden kullanıcısına yanıt

Söylediğiniz gibi %100 olduğuna aldanmayın. Alışveriş sonrasında çark çeviriyorsunuz. En az %30 olarak çıkıyor. Şansınıza bağlı %100'de çıkabilir. Bunu 7 güne bölüyor. Her gün bu kampanya ekranından tıklayıp Temu Kredinizi alıyorsunuz.

• Arkadaşım sipariş hakkını Temu bilemez. Ayrıca Temu bazı paketleri 2 ye bölüyor. Bu durumda direk 2 sipariş vermiş gibi oluyorsunuz. Forumda yalan yanlış bir sürü yazılan gördüm. Temudan yüzlerce alışveriş yapan birisi olarak söylüyorum. Aksini iddia eden yalan söylüyordur. Kısaca yanlış bilinenleri yazayım.

İsim ve TC aynı olmak zorunda değil.

18 yaş üstü altı, kadın erkek TC fark etmiyor. Sadece ölü kişilerin TC lerini denemedim.

Siz 3 saipraiş verdiniz Temu bu 3 siparişi de 2 paket olarak yolladı diyelim. Yani toplamda 6 sipariş oluyor ve mutlaka biri gümrükte kalıyor. Tabi hepsi aynı anda gümrüğe girerse bu dediklerim geçerli.

Temu hiçbir şekilde sizi mağdur etmiyor. Eğer ki sipariş size gösterilen tarihte gelmezse anında iade ediyor paranızı.

Temu iade ücretlerini anında yatırıyor, sizin hesabınıza geç yansıması tamamen bankanızla alakalı bir durum.

Temu nun oyunları tamamen Kandırmaca, mümkün mertebe wincredit kullanın. Claimcredit de mantıklı.

2bin tl lik kuponlar da aldatmaca en yükseği 200 TL lik Kupon veriyor. Gerçi son zamanlarda minimum harcaması 300 tl kupon da veriyor ama bunu kullanmak için sepet tutarı indirim düştükten sonra yine 500 tl olması gerekiyor.

Yine de 300 tl lik Kupon için 2 alışveriş yapmanızı istiyor. 2 adet ürün alıp kuponları kullandıktan sonra ilk siparişinizi iptal edebilirsiniz. Kuponları kullanmadan iptal ederseniz kuponlar Silinir.

Discount777 diye bir indirim var. Beğendiğiniz bazı ürünlerde sürpriz indirim yapıyor. Özellikle hesabınızda geçerli kupon varsa ikisi kombo olabiliyor.

Benim diyeceklerim bu kadar. Herkese iyi alışverişler.

• Ntmbn kullanıcısına yanıt
    Anında para iadesi kısmına katılmıyorum önceden di o, şimdi mümkün mertebe temu bakiyesi olarak almazsanız bekletiyor, çok mağdur var bu konuda, yani sizi zorluyor temu bakiyesi için

• Ntmbn kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim ama Tc kimlik olayından bahsetmişsiniz ( TC aynı olmak zorunda değil demişsiniz)

bende araştırma yaptım

bunu yazdı yapay zeka ve ayrıca diğer forum sitelerdende baktım

Resmî sistemlerde isim-soyisim ve T.C. kimlik numarası eşleşmesi zorunludur. TEMUDA gibi devlet veya özel kuruluşlara ait sistemler, T.C. kimlik numarasını Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü (NVİ) veritabanı ile doğrular. Eğer isim-soyisim ve T.C. kimlik numarası uyuşmazsa:

• Sistem hatası verebilir ve kayıt tamamlanmaz.
    • Yanlış bilgi beyan etmek yasal sorunlara yol açabilir.
    • Hizmetler size değil, kimlik numarası sahibine tanımlanabilir.
    • Dolandırıcılık ya da sahtecilik şüphesi doğabilir.

Bazı kişiler “sorun olmaz” diyebilir ama bu yanlış bir bilgidir. Resmî işlemlerde her zaman doğru ve size ait bilgileri kullanmalısınız.

hatta 2 kere sordum

TEMUDA (Telekomünikasyon Mobil Uydu ve Dijital Altyapı Hizmetleri) ya da benzer resmi sistemlerde kayıt yaparken, isim-soy isim ile T.C. kimlik numarasının eşleşmesi gerekir. T.C. kimlik numarası kişiye özel olup, sistemler genellikle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü (NVİ) veritabanı ile doğrulama yapar.

Eğer yanlış ya da başkasına ait bir T.C. kimlik numarası kullanılırsa:

• Başvuru geçersiz sayılabilir.
    • Yasal sorunlar çıkabilir. (Kimlik bilgilerini yanlış beyan etmek suç teşkil edebilir.)
    • Hizmetten yararlanamazsınız.

bundan ne kadar eminsiniz hocam. zaten böyle birşey asla yapmam,hadi oldu diyelim ilerde büyük sorun yaşanmazmı?

o zaman herkes tanıdığının yada düşmanının tc kimliğini versin

açıkcası dediğim gibi asla yapmam yapmazdım.her ay haklarımın yenilenmesini beklerdim

Diğer sorumda Temu nasıl sipariş haklarını bilmiyor?ben hep Temunun uyarılarına göre sipairş verdim hiç bir problem yaşamadım.daha öncedende paylaşmıştım burda.

Diyelim Ayın ilk haftaları 5 haklarımı bitirince bana 26 sından sonra sipariş verebilirsiniz diyor.Ne zaman 27 sinde sipariş verdiysem hiçbir sorun yaşamadım. (buda demek oluyorki her ayın 1 inde haklarınız sıfırlanıyor)

yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğinizden dolayı hocam

• Dostlar 13 Mart tarihli siparişim 24 Mart'ta Konya'da teslim edildi. Yalnız sipariş takibi sistemde çok geç düşüyor. Cuma günü gümrükten teslim edildi yazısının ardından güncelleme hiç gelmedi. Aras Kargo'ya teslim aldı demedi fakat paketim pazartesi(bugün) teslim edildi. Bilgilendirme için paylaştım.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Onun bugı olarak yeni sipariş veriyorum. Sonra iptal ediyorum bakiyeyide kartıma istiyorum geri geliyor ödeme. Şu ana kadar 2 kez denedim gerçi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gladiator947 kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım hocam detaylı yazarmisin

Para iadesini kredi olarak veriyor. Bu krediyi yeni siparişte kullanıyorsunuz. Ben o iade olan krediyi yeni siparişte kullandıktan sonra da siparişimi iptal ettim. Krediyle birlikte para kartıma geldi :)

Vaay çok zekice ya bende deneyeceğim bunu bu bildiğin bug ya 😅

İlk malzeme aldığımda 130tl kaldı 2.sinde fiyat farkı çıktı. 900küsür tl alışveirş yaptım. Sonra baktım fiyatlar pahalı, aynı gün içerisinde 3-4 ürün sildim 450tlye malzemeleri aldım. Üstüne iptal edince iade de aynı gün içinde hesabıma geldi

Yani şimdi diyelim bi sipariş verdim, aynı gün iptal edip temu kredisi olarak aldım sonra o kredi ile alışveriş yaptım sonra tekrar iptal ettim ve hesaba geçirdim parayı doğru anladım değil mi

İptal edip temu kredisi alınmadı. Zaten iptal kartınıza geliyor. Benim durumumda fiyat farkı olan üründe temu kredi verdi. 100tl olan ürün 50ye düşmüş mesela. 50yl krediyi tanımladı. Bir sonraki siparişte bu krediyi kullanıp siparişi iptal ettim kartıma geldi ödeme

Bende durum yukarıdaki gibi aslında, bi siparişi iptal ettim ve geri ödeme için banka kartına yönlendirdim ama hala alamadım

Temu kredisine yatırmış olabilirler. Eğer kredi temuya yatırıldıysa dediğim yöntemle parayı çekebilirsiniz.

Temu kredisi istemedim ben direkt bankaya yönlendirdim sorunda burada başlıyor, kafalarına göre değil siz isterseniz temu kredi yapıyorlar

• 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.