Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: revolutionx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.288
Cevap
436
Favori
635.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mesajınızı siparişi geçtikten sonra gördüm şu 234 TL işini gösterilen günlerde girip alacağım galiba. Win credit ile aynı anda kullanamazdım sanırım. Veya o şekilde daha avantajlı olacaksa iptal edip yeniden mi alsam?
    2 gün öncede sipariş geçmiştim bin liralık tüh 🫤

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 7 Mart 2025; 10:54:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • harbi24 H kullanıcısına yanıt

hocam 234.79tl yi bir anda alamazsınız.

7 güne bölünecek resimde göründüğü gibi

bugün 4.79tl almışsınız

13 saat sonra yarınki verilen ödülü alacaksınız

hergün girip almalısınız.bunun içinde (kredi fırsatı yazmalısınız) verilen günün üstündeki al tuşuna basın

kaçırdığınız gün olursa hakkınız kaybolur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 7 Mart 2025; 11:1:41 >
  • Bu çok gıcık ya unuttuk mu gitti hiç sevmiyorum bunu, bu hangisinde çıkıyor direkt pas geçelim bunu

• cumur C kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam unutmamak gerek.bunun için telefonda hatırlatıcı ,yada mesaj olarak ayarlarsak bize hatırlatır.

• Duyuru arkadaşlar

Temuda maksimum siparişler güncellenmiştir

1095 tl den --- 1130 tl olmuştur

• 30 Euro 1185 TL olduğundan galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

bilgilendirme için teşekkür hocam, siz dahil tüm arkadaşların görüşlerinden ortak bir yargıya vararak 2 adet sipariş ettim, kalan 1 adeti de 1 hafta içinde vereceğim. Netice olarak anlatılan aynı koşullarda ürünlerin gümrükten geçeni de var geçmeyeni de var.

Bu sebepten gümrük memurunun insiyatifine bırakamam, riske edemem, para kolay kazanılmıyor, 2 adet şimdi sipariş edip daha sonra kalan 1 adeti diğer siparişte vermek benim için problem değil.

Ayrıca kapı kolları hiç bir yerde tek satılmaz hocam çift olarak satılır, bilginiz olsun, yani 1 adet = 2 kapı koludur.

----------------------------------------------------------------------

Konu dışında şunu da söyleyeyim;

Kapı koluna ihtiyacı olan arkadaşlar var ise üründen memnun kaldım tavsiye ediyorum.

Zaten 1 adet denemek için almıştım, üründen memnun kalınca, gerisini sipariş ettim.

Meraklısına Kapı kolu özellikleri;

1 çift inox mat fırçalanmış paslanmaz çelik kapı kolları,

(üzeri kaplamalı olan basit ürünlerden değil, nikel saten diye satılan kaplamalı kolları tavsiye etmiyorum, kısa zamanda kaplamalar soyuluyor, iğrenç bir görünüm ortaya çıkıyor, uzun vadede eğer paslanmaz ise ömürlük bir ürün gibi görünüyor),

4 rozet kapağı, vidalar, kare mil, alyan anahtarı ile geliyor,

(Diğer satıcılar aynı fiyata sadece 2 rozetle birlikte satıyorlar, bu satıcı ürün yanında 4 rozet veriyor, rozet kapakları 2 si kol için, 2 si kol altındaki anahtar deliğini kapamak için),

2 kolu birleştiren kare mil çubuk ölçüleri 8 x 8 x 100 mm dir (Türkiye ile uyumlu).

Üründe hiç plastik parça yok, tüm parçalar paslanmaz metal (umarım paslanmaz).

Ürün kilitsiz gelmektedir, ben eski kilidimin üzerine taktım.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

link:

https://www.temu.com/tr/1---modern-kap%C4%B1--kap%C4%B1-kilidi-paslanmaz-%C3%A7elik--g-601099526040936.html?_oak_mp_inf=EOja5Z2m1ogBGhVuamYxdGtuYTJrc3V3Mm5jY3l1OW4g%2Ffiw5tYy&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2F601d108f4bf1262dbd5f9fc938524b85.jpg&spec_gallery_id=601099526040936&refer_page_sn=10040&refer_source=10018&freesia_scene=14&_oak_freesia_scene=14&_oak_rec_ext_1=MzM5Mzc&_oak_gallery_order=2083762644%2C509396409%2C96044298%2C1441624977%2C422143358&refer_page_el_sn=201265&_x_sessn_id=oo0utekhc3&refer_page_name=mall&refer_page_id=10040_1741287079616_aqy1mta3k5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 7 Mart 2025; 16:5:54 >

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş ama,vergisi ile aşağı yukarı buradaki fiyata geliyor gibi çokta ucuza gelmiyor
    550 tl ye falan tekabül ediyor adet fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 7 Mart 2025; 15:33:56 >

Merhaba,

Türkiye de ve Amazonda ki benzerlerini incelediğimde rozet kapağının takıldığı arka mekanizmanın plastik olduğunu görünce (üstelik plastik parça kullanan meşhur bir Alman markası) ve vergi dahil fiyat hemen hemen diğerleriyle aynı olunca Temu dan almaya karar verdim, bütün parçalar paslanmaz çelik gerçekten kaliteli görünüyor ürün hocam.

Anlıyorum ama bu gibi şeyler emin ol yapı marketlerde aşağı yukarı aynı fiyata gelir, yani işin içinde olan biri olarak söylüyorum, bana avantajlı gelmiyor bu gibi fiyatlar, hadi 50 tl fazlası olsun beklemeye değmiyor yani, bakış açısı tabi saygı duyarım 👍

Başka bir şey daha, Türkiye de satılan paslanmaz çelik kapı kollarının boyu yaklaşık 10-11 cm civarı, cücük kadar. Bu ürünün boyu 13,5 cm, benim kişisel tercihim büyük kapı koludur.

Yani Türkiye den ucuz olduğu için almadım, kaliteli ve hemen hemen aynı fiyat olduğu için aldım. 50 TL fazla olsa yine alırdım, kişisel tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 7 Mart 2025; 15:45:43 >
    Doğrudur, bende evimde kullandığım kollar 13-13.5 cm, dediğim gibi Çin pazarına fazla güvenmeyin bu konuda, paslanmaz çelik dedikleri aslında alaşım metal, biraz kelime oyunu yapıyorlar bazen

Edit : pardon almış denemişsiniz zaten şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 7 Mart 2025; 15:53:26 >

Evet hocam, haklı olabilirsiniz işte bu konu tereddütlü bir konu, paslanmaz konusu üzerinden yıllar geçmeyince anlaşılamayacak bir konu, yapacak bir şey yok, umarım paslanmaz.

Çinlilere de güvenmiyorum tabii ki, ama Türkiye de de paslanmaz diye satılan bir çok ürünün paslandığına şahit olmuşumdur. Şüphesiz parayı bastırırsan en iyi kalitede vardır.

Zaten bu kapı kollarını satın alan Temu da ki diğer yorumcular da aynı şeyi söylüyor; "umarım paslanmaz".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 7 Mart 2025; 15:59:43 >
  • Eskiden satıcıya mesaj atabiliyorduk şimdi bulamıyorum. Canlı desteğe soruyorum satıcıyla konuşmam lazım diye diyo ki ürünü beğenmediysen yarı parasını geri veriyim. Diyorum yok satıcıyla konuşacam sormadan %20 çek yüklüyo. Niye konuşturmuyolar ki?

• K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Kara para aklanıyor sanki

Çünkü satıcı yok.

Çoğu satıcı görünümlü temu nün kendi açtığı profil.

Bir video izledim. Temu da reklam verenleri incelemişler..

Satıcı profilleri kolpa. Temu kendi bünyesinde hesaplar açıp satıcı gibi görünüp reklam veriyor.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Ne kazancı var ki satıcılar eklemenin. Kendi satsa daha güvenilir görünür.

Onlarında çin de bir şeyleri var demek ki

Mesela bir satıcı 15bin dolar kazanmış görünüyor 50 bin dolarlık reklam parası harcamış.

Videodaki soruyor niye 15bin dolar kazanmak için 50 bin dolar harcarsin.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Olur mu öyle şey dostum? Bunlar TEMU'nun malları olsa, böyle bol keseden 500 liraları 1000 liraları ürünü iade bile istemeden geri verir mi size? Üstelik her 1600 liralık siparişin de 1000 lirasını geri veriyor. Satıcıdan kesiyor o parayı.

TEMU'nun Ali express'den farkı ürünleri kendi deposuna toplayıp tek elden göndermesi. Amazon'un lojistik hizmetinde olduğu gibi.

Bu arada TEMU bizim gümrüğün 5 sipariş sınırını aşmanın yolunu bulmuş, haberiniz olsun. 1 gün arayla verdiğim 3 ayrı sipariş farklı barkod numarasıyla yola çıktı ama burada tek kargo haline getirilip öyle teslim edildi az önce Aras kargo tarafından.

• Tearz kullanıcısına yanıt

5 sipariş derken? Yani tek seferde 27 euroyu geçmeyecek şekilde 1 ay içinde 5x27=135 euro luk hak mı var?

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.