Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.297
Cevap
436
Favori
636.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, konunun başında sabitlenmiş bilgide bir sipariş içinde aynı üründen 2 adetten fazla sipariş verilirse gümrüğe takılır yazıyor, ilerleyen sayfalarda ise bazı arkadaşlarda 5 adet yazmış, hangisi doğru, 2 mi 5 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 6 Mart 2025; 22:34:28 >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Bugün wincredit 1000 i tamamladım hocam. Bu credit i nasıl kullanıyoruz peki bilgin var mıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mufat kullanıcısına yanıt
    Amazon çeki gibi hocam. Kargonuz gönderildiği an hesabınıza 1000 lira yükleniyor. İstediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 6 Mart 2025; 22:53:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • potanmitilla P kullanıcısına yanıt
    Wincredit yazın. Uygunsanız görebilirsiniz.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Büyük parçalarda sorun çıkabiliyor. Ama küçük parçalarda sorun olmuyor.

• Legolasx kullanıcısına yanıt

Mng. Yolda su an bana geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 adet Kapı kolu alacağım, sorun olabilir mi ?

• Mesaj gelmedi kargodan ama temudan geldi. Bana doğru geliyor hocam.

Bu arada bana artık hiç bir kredi iade kampanyası çıkmıyor sadece 1 kere yararlandım ne zaman denesem etkinliğin süresi doldu diyor hatta kendisi bildirim veriyor tıklayınca yine aynı etkinlik bitti diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 6 Mart 2025; 23:4:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Olmaz hocam. Sıradan kapı kolu değil mi sonuçta? Örneğin, aynısından 3 projeksiyon cihazı ya da 3 dijital mikroskop vs. Alsaydınız sorun çıkabilirdi. Ama 3 kapı kolu gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 6 Mart 2025; 23:8:39 >

Dediğiniz büyüklükte değilse 5 adet sınırı var değil mi hocam ?

Hocam alacağınız şeye bağlı. Örneğin çarsaf sabitleyici düğmelerden 64 adet aldım ben. Yine keza halı bantlarından 100 civarı. Ama büyük hediyeler dikkat çekebilir.

teşekkür..

Ben kendi adıma konuşayım aynı üründen 3 tane almam. Gümrük memurunun inisiyatifinde bir konu. 2023 yılında değerleri 10 TL'den toplam 30 TL olan Amazon ürünlerim 3 adet olduğu için gümrükte adet sınırına takılmıştı. Her bir ürünün boyutu demir 1 TL boyutundaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 6 Mart 2025; 23:26:12 >
  • Tearz kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür hocam,

3 adete ihtiyacım var, ama ben garanti altına almak için sizin dediğiniz gibi yapacağım, 2 adet sipariş vereceğim, kalan 1 adeti de diğer siparişte vereceğim, nasıl olsa aylık 5 sipariş kotam dolmadı.

Bazı şeyler gümrük memurunun insiyatifine kalıyorsa garanti altına almakta fayda var.

• Bir sonraki sipariş neye göre belirleniyor? Yani 8 Subat'ta ürün siparişi verdim, 18 şubat teslim edildi. Yeni sipariş 8 mart ta mı verilecek? Bazı videolarda ilk siparişim gümrüğe ibraz edildiği tarihten 1 ay sonra verilebileceği söyleniyor. Temu sayfasında gümrüğe sunulma tarihi işlem bittiği için artık gözükmüyor. Ürün 10 günden önce teslim edilirse sıkıntı çıkabilir. Öneriniz nedir?

• someone74 kullanıcısına yanıt

Aylık 5 sipariş hakkınız var. Kargo takipteki gümrükleme süreci adımındaki tarihi baz alabilirsiniz.

• Hangi cihaz bu ?

Ben wincredit yazınca "etkinlik henüz katılıma tam olarak açılmadığı için şu anda bu etkinliği kullanamıyorsun" yazıyor. Ehil değil miyim, yoksa bir saati günü filan mı var ?

Aynı ekranda en yukarıda 600 jeton topla 600 kredi filan yazıyor. Jeton ne, kredit ne anlamadım. Bulmaca gibi bir site bu temu.

• Şimdi de 2000 al diye bir çark çıktı. Onu çevirince, 500 de kendi verdi. Sonra ürünler içinden 4 tane de 200 verip, 3300 TL verdi ve bunu almak için satın al diyor. Ne alacağım, ne ödeyeceğim, nasıl iş hakikaten anlamadım. Bu çinliler adamı bir ürün ve fırsat havai fişeği atmosferi ile oksitleyip, aradan kol gibi geçiriyorlar anladığım kadarıyla. Yoksa 200 TL alışveriş için neden 3300 vermekten filan bahsetsin, ya da ben mi birşeyi kaçırıyorum. Yılların sıcak fırsatçısı olarak kazık yemek onuruma dokunacağı için, öyle ürün seçip seçip iptal ediyorum :)

• ray2 R kullanıcısına yanıt
    Paylaşın o sayfayı da kaç jeton toplamalısınız ne kadar alışveriş yapmalısınız görelim. O 600 jeton dediği wincredit zaten. Bazen 600 bazen 1000 lira veriyor. O 1000 lirayı aldığınızda yine 1000 liralık kredi teklif ediyor. Böylece vergi dahil 1600 liralık alışverişi her defasında 600 liraya yapmış oluyorsunuz.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.