< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (338. sayfa)

-
-
ondan dolayı değil hocam.devamlı Temudaki ürünleri gezin.Ne kadar fazla gezerseniz ,gezdiğiniz ürünlerin %80-%90 göreceksiniz
karşınıza çıkacak
-
Bende ışık yok ekran göstergesi yanıp sönüyor şarj olurken, sabit yanınca dolduğunu anlıyorum, 1 tane aldım ben işimi görüyor şimdilik, birde içinden çıkan fırçaları çok fonksiyonel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%50 kredi iadesi nasıl oluyor peki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 6 Mart 2025; 19:40:32 >
hocam kendi veriyor,eskiden bana hep %35 çıkardı . %40 nadir çıkıyordu.Burda bir arkadaş bahsetmişti.Bekleyince kendi ekstra veriyor .bazen süresi doluyor ama size zamanı da uzatıyor ekstra %10 da kendi ilave ediyor.
Hocam size gelen whatsap mesajlarada bakın,yada Temu uygulama üzerinden -Mesajlar-promosyonları tekradan göz gezdirin.Çok Nadir %100 çıkıyor ama ben kullanmadım.O zamanlar güvenemedim .Burdaki arkadaşlar sağolsunlar onlar sayesinde ögrendim
-
anladım hocam bendede sabit yandı.hatt ahızlı şarj kablosu 0 watt gösterdi.o zaman dolmuştur demek .Teşekkür ederim
2.ci alma sebebim biri araçta diğeri evde bulunsun.Dün buzdolabının motorunu temizledim .Her 3-6 ayda temizliyorum.1 karış toz çıktı.Buzdolabı rahatladı resmen .
-
Bende temizliyorum aynen orada çok işe yaradı
hocam dikkat etmeniz gereken.dolabı sert çekmeyin.gazı oynamayacak şekilde çekin.pirizden çektikten sonra zaten biliyorsunuz .
klimadada çok işe yarıyor.kombide daha yapmadım onuda yapıcağım.en çok kullanışlı olan cihazlardan birisi.
Araçta polen filtre -klima filtre temizliğindede çok etkili.
Eğer saçınız uzun ise lütfen dikkat edin .yada uzun saçlı birisinin yanında çok yakın kullanmayın hocam
-
Tüh kaçırdım o zaman %50 krediyi sayfayı kapattım gitti
kredi fırsatı yazın tekrar çıkması gerek hocam .
devamlı veriyor kredi fırsatını
-
%50 kredi iadesi %100 olandan daha iyi ben öyle gördüm
%100 olanda sepeti 900₺ lere çıkarmak gerekiyor hadi oldu diyelim yine de sepet tutarı kadar iade vermiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilemiyorum hocam denemedim hiç .
hocam wincredit ve claimcredit ten mi bahsettiniz sorunuzu tam anlamadım
wincredit daha iyi her zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 6 Mart 2025; 20:10:47 > -
Wincredit vergi dahil 1600 liralık siparişe 1000 lira verirken, claimcredit dediğiniz % 50 kredi iadesi, vergi dahil 1600 liralık alışverişe 500 küsur lira veriyor. Nasıl daha iyi olabilir ki?
claimcredit’in %50’si %100’ünden iyi dedim :)
1000 liralık sipariş verin. % 4+50=90 jeton yapar. Size de bu yeter. Ama bana sorarsanız 600 TL kredi yerine 1000 TL olanı bekleyin.
Claimcredit kampanyasında % 100 mü var? 1 yıldır TEMU'dan alışveriş yaparım. Hiç görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 6 Mart 2025; 21:20:26 >
var hatta 200 de var
Onlar temu tuzakları hocam. Kanmayın onlara. Güvenin bana. Siz siz olun, wincredit 1000 ya da wincredit 600, olmadı, claimcredit 50 kampanyasından şaşmayın.
Bunu ne yazarak ulaşıyoruz sabah bana geldi ama güvenemedim
10 gun once siparis verdikten sonra hemen iptal etmistim, temu da iade gozukuor ama bankaya hala iade gelmedi, banka akbank. Herhangi ekstra birsey yapmaya gerek var mi yok sa beklemeli miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X